joi, 30 noiembrie 2017

Apostolul Andrei





                      Suntem in zi de mare sarbatoare, celebram pe Sfantul Apostol Andrei, cel ce este considerat Apostolul Neamului, ocrotitorul Romaniei, fiind Cel Dintai Chemat la Ucenicia Divina. Daca vreti sa revedeti articolul despre Sfantul Apostol Andrei il puteti gasi aici. Ce este diferit este ca in calendarul mayas pentru ziua de azi avem simbolul Kan, Samanta, insotit de Ton 2, asa dupa cum va spuneam deja din anul trecut daca recititi articolul. Simbolul Samanta ne arata ca acum este un timp favorabil pentru a sadi o intentie curata, frumoasa, pentru ca are toate sansele sa infloreasca. Poate fi vorba despre orice, important este sa fie profund ceea ce va doriti, sa vina dintr-o inima curata. Energiile subtile care ne infuzeaza in aceasta zi speciala ne sustin si ne ridica vibratia astfel incat gandurile, intentiile, proiectele, visele noastre sa capete forta de manifestare. Si in calendarul mayas este marcat un portal energetic pentru aceasta zi. Deci ? La treaba.
                      Daca anul trecut ziua de Sfantul Andrei era sustinuta de Ton 1, initiator, astazi ne ajuta Tonul 2 care aduce dualitatea dar si echilibrul necesar complementar. Traduc asta prin faptul ca Samanta trebuie sa-si nege starea de samanta pentru a putea trece la nivelul urmator, cel de inflorire, de planta. Adica avem o idee, un vis, un proiect, nu mai trebuie sa ramana la acest stadiu, ci trebuie trecut la actiune pentru a-l manifesta in realitate, pentru a deveni planta, real, sa nu mai ramana doar o intentie. Samanta trebuie udata ca sa creasca. Cum pot uda un gand, o intentie, un vis ? Aducandu-l mereu in prezent, constientizand ce vreau sa fac, amplificand dinamic si continuu dorinta de a face ceea ce mi-am propus, intrand in vibratia acelui vis ca si cand deja il traiesc. Avand constientizarea si dorinta de a face, trec deja la fapte, la actiuni practice de a-mi aduce visul, ideea, proiectul in realitate. Gand, cuvant, actiune. Sunt trei etape pe care atunci le constientizam chiar devin la indemana. Energiile ceresti sunt si ele aproape de maxim, asa ca chiar avem suport energetic. Peste doua zile, mai exact pe 3 decembrie avem faza de Luna Plina, cand Luna va straluci in toata splendoarea ei pe cerul instelat si energia lunara, feminina va atinge maximul, comparativ cu anul trecut cand eram la faza de Luna Noua si energiile lunare erau la minim si de-abia incepeau sa creasca. Constientizand acest aspect de maxim, samanta noastra poate capata potential de manifestare.  
                           Dragilor, cei care purtati numele acestui Sfant Apostol Andrei, incarcati-va cu vibratia acestei zile, onorati acest nume sfant pentru ca si voi sunteti chemati la Ucenicie. Si nu doar voi, toti suntem sub acest Ocrotitor de Neam. Va imbratisez cu iubire si va doresc multi ani in aceasta viata, in Credinta si Lumina !!

           



            Celor ce au ales sa poarte acest nume sfant, apostolic si initiatic, le urez La Multi Ani  !!!



                                Descopera si tu calea spre armonie  !!
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu