sâmbătă, 18 mai 2019

Luna Plina in Scorpion 2019



                   In noaptea de 18 spre 19 mai, in jurul orei 00:11, vom avea aspectul de Luna Plina in Scorpion, ceea ce inseamna ca cele doua luminatoare se vor afla in opozitie. Soarele este inca in Taur iar Luna se va situa in Scorpion. Cele doua energii se vor intalni iar noi vom simti influenta lor, mai mult sau mai putin. O noapte in care frumoasa Luna va straluci puternic pe bolta cereasca. Ne convine sau nu, va lumina toate aspectele, inclusiv pe cele pe care nu dorim sa le vedem, lucruri ascunse, secrete, mistere, aspecte legate de servici, relatii de cuplu. Sau poate aspecte legate de ambitii, dorinte interioare pe care nu le stii decat tu. Vor iesi la lumina. Mai bine spus ele sunt tot acolo in interiorul tau dar lumina va cadea peste ele incat tu sa le vezi, sa le constientizezi, sa realizezi care sunt de fapt problemele cu care te confrunti.
                    Stim deja ca Luna Plina semnifica culesul roadelor, culegem ceea ce am semanat la Luna Noua. Si poate este cazul sa lamurim un alt aspect. Cand spunem ca la Luna Plina culegem roadele a ceea ce am semanat la Luna Noua, ne referim la aceeasi zodie. In cazul de fata vorbim de ceea ce am semanat la Luna Noua tot din Scorpion dar care a avut loc in 7 noiembrie 2018, cand cele doua astre si-au unit energiile si ne-au dat forta sa incepem ceva nou iar acum culegem roadele acelor ganduri, idei, etc. Intr-o alta interpretare am putea spune ca la Luna Plina este efectul cauzei de la Luna Noua. Sa mergem mai departe dar. Taurul este un semn de Pamant care se acupa de tot ceea ce are o forma concreta si tangibila in viata. Pe scurt, Taurul se ocupa de partea materiala, de bani, resurse financiare, posesiuni, de abundenta personala pana la urma pe cand Scorpionul se ocupa de tot ceea ce este a celuilalt, de posesiunile comune, de afaceri colective.
                Scorpionul este semn de Apa fiind atras de mistere, este plin de emotie, este atras de experiente intense. Se spune despre luna Mai ca este luna florilor. Asa ca spunem si noi ca avem Luna Plina a Florilor. In aceasta luna florile cresc, infloresc. Daca ne luam dupa acest aspect de crestere atunci si aspectele emotionale, misterele pe care le aduce Scorpionul ar putea sa creasca si ele sau sa devina mai intense. Deci un pic de atentie in aceste zile. Emotiile, sentimentele, experientele pot fi placute dar si mai putin placute. Dar avand in vedere ca florile sunt frumoase oricare ar fi el speram ca si voi sa aveti parte doar de emotii frumoase si inaltatoare.  Acum vom simti ce am semanat, plantat la Luna Noua din Scorpion.
                       Si pentru ca cele doua energii sunt in opozitie pot aparea si mici conflicte, discutii in contradictoriu, pareri diferite. Cheia este gasirea echilibrului asa cum va spun mereu in asemenea situatii. Nevoia de siguranta materiala impletita cu siguranta emotionala. Reusita acestor doua ne fac sa mergem mai departe. Conflictul dintre cele doua forte, ca tot sunt in opozitie, ne separa, ne poate dezamagi, poate aduce frustrare. Inca odata, gasiti echilibrul dintre cele doua energii. Sunt momente in care putem da dovada de intelegere, intelepciune, comunicare mai ales cu partenerul de relatie sau de afaceri, in cuplu sau familie. Sunt repere pentru a gasi echilibrul in tot ceea ce facem.
                             Sa aveti o Luna Plina care sa va aduca intelegerea faptului ca materialul este o manifestare a spiritualului.




                         Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu