duminică, 13 noiembrie 2016

Super Luna noiembrie 2016



                   Avem parte de un moment deosebit in aceste zile, de Super Luna, asa cum o numesc specialistii. Este cea mai mare Luna Plina din ultimii 70 de ani, asa cum ne spun si specialistii de la NASA. Incepand cu ora 15:52, maine 14 noiembrie, Luna se va afla la cea mai mica distanta fata de Pamant, adica la perigeu cum spun specialistii, iar cand se afla la cea mai mare distanta inseamna ca se afla la apogeu. Aceste fenomene se datoreaza orbitei eliptice dupa care se misca Luna. Ce este de fapt o Super Luna ? Este o Luna care creste in dimensiune dar si in luminozitate, iar asta nu se intampla la nivel fizic, ci este o perceptie a noastra din cauza faptului ca Luna se apropie cel mai mult de Pamant.
                    Si atunci, acest fenomen, este catologat drept un eveniment astronomic special datorita faptului ca vom percepe Luna cu 14% mai mare si cu aproximativ 30% mai stralucitoare decat de obicei, asa ne spun calculele specialistilor, si ca urmatoarea Super Luna de o asa frumusete va avea loc de-abia in 2034. Aceasta perceptie se datoreaza distantei minime a Lunii fata de Pamant. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu toti vom mai apuca sa vedem urmatoarea faza de Super Luna asa de mareata. Este un fenomen special de fiecare data, dar acum chiar avem sansa sa-l vedem cu ochii nostri si sa simtim energiile care ne infuzeaza. Unii cu siguranta se vor mai putea bucura de aceste momente speciale si in 2034. Mai ramane sa ne rugam sa fie cer senin sa ne bucuram de maretia acestui eveniment.


                         Momentul de Luna Plina se intampla atunci cand Soarele si Luna se afla in opozitie pe cercul zodiacal iar Pamantul, la acest moment, se afla intre Soare si Luna. Asta inseamna ca la acest eveniment deosebit Luna Plina se formeaza in zodia Taurului in timp ce Soarele este inca in zodia Scorpionului. Energiile care ne-au infuzat pana la acest moment au tot crescut iar acum e timpul sa culegem roadele actiunilor pe care le-am intreprins. E o vreme in care ne bucuram de ceea ce am realizat. Momentele de Luna Plina aduc in prim plan implinirea acelor intentii pe care le sadim la momentele de Luna Noua, iar acum este acel moment de bucurie implinita despre care vorbim. Probabil va mai aduceti aminte de acele momente de Luna Noua cand va indemnam sa plantam niste seminte, sa le udam si sa avem grija in ce fel de sol le plantam. Si faceam referire la constiinta noastra, pentru ca acolo este cel mai bun sol fertil.
                    Avem in aceste zile momente de energie maxima, asa ca putem experimenta emotii, trairi, experiente mai puternice decat de obicei iar atentia noastra ar trebui sa fie pe gasirea echilibrului, pentru ca fiind semne opozabile ne vom confrunta cu doua energii puternice, cea a Taurului si cea a Scorpionului. Aceste doua zodii vor simti probabil din plin aceste manifestari ale energiilor. Faptul ca Soarele si Luna sunt in opozitie ne spune ca trebuie sa fim atenti si la aspectele masculin si feminin, care iata sunt si ele in opozitie si probabil isi vor face simtite efectele la nivel de traire, de simtire a emotiilor. Deci, echilibrul este tema principala in aceste zile pentru a nu cadea prada extremelor. Sa avem grija asadar la relatii, la afaceri, la prietenii, chiar si la sanatate.
                         Pentru cei care pot, zilele de Luna Plina sunt foarte benefice pentru a tine post sau pentru a incepe o cura de detoxifiere a organismului. Perioada de dupa Luna Plina este faza de Luna in scadere, in descrestere, fiind cea mai buna perioada pentru dezintoxicari corporale. Sunt convins ca printre voi sunt persoane care cunosc astfel de aspecte, asa ca folositi cu incredere aceste energii benefice organismului. Ca o concluzie de final, dezintoxicati-va organismul atunci cand Luna este in faza de scadere si fortificati-va organismul atunci cand Luna este in faza de crestere.
                Daca acum avem Super Luna, adica Luna este cel mai aproape de Pamant, inseamna ca si influenta ei energetica este mai puternica asupra tuturor fiintelor vii. Daca cea mai cunoscuta influenta a Lunii asupra Pamantului este cea asupra apelor marilor si oceanelor, fluxul si refluxul apelor, ar trebui sa realizam ce forte energetice subtile se manifesta incat sa influenteze peste trei sferturi din suprafata Pamantului care este ocupata de apa. Corpul uman este constituit in proportie de peste trei sferturi din apa. Coincidente, nu ?Daca Luna poate influenta atata cantitate de apa de la suprafata Pamantului, nu e greu sa ne imaginam ca si asupra corpului nostru are influente. Dar asta ramane ca fiecare sa constientizeze pe propria piele ce influente simte si in ce mod il afecteaza.


                          Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu