sâmbătă, 30 decembrie 2017

Recunostinta 2017



                  Acum cand ne apropiem de sfarsitul anului, cand facem o analiza a ceea ce am facut, a ceea ce am invatat nou, a ceea ce am acumulat in dezvoltarea noastra si daca suntem capabili sa constientizam evolutia personala, sa simtim cu adevarat cresterea spirituala a fiintei noastre, cred ca ar fi un moment propice pentru a ne exprima recunostinta pentru toate fortele universale, pentru toate energiile care ne-au sustinut dezvoltarea, pentru toate sincronicitatile pe care Universul le-a asternut in calea noastra cu atata maiestrie. 
                    Sunt recunoscator pentru cresterea mea spirituala de-a lungul acestui an initiatic, pentru dorinta launtrica de a cauta Adevarul, pentru aspiratia crescanda de a ma intalni cu Sinele Divin, pentru curiozitatea de a-mi cunoaste universul interior.
                      Sunt recunoscator pentru curajul de a renunta rand pe rand la convingerile ce s-au dovedit a fi nefolositoare evolutiei mele si mai ales pentru curajul de a imbratisa noul, pentru curajul de a plonja intr-o lume necunoscuta care s-a dovedit a fi pana la urma familiara sufletului meu.
                    Sunt recunoscator pentru toate usile spirituale care s-au deschis in fata mea si pentru curajul de a pasi prin ele, de a descoperi ce este dincolo. Sunt recunoscator pentru toate experientele care s-au aliniat de-a lungul timpului acestui an, pentru lectiile invatate, pentru acumularea spirituala continua.
                    Sunt recunoscator pentru toate fiintele intalnite, pentru bucuria de a cunoaste si alte suflete aflate pe o cale evolutiva, pentru bucuria de a impartasi experiente personale. Sunt recunoscator pentru intelegerea si sprijinul acordat de familie pe drumul pe care am pornit.


                     Sunt recunoscator pentru fiecare zi pe care o traiesc, pentru toate experientele cu care Universul imi umple fiecare zi. Sunt recunoscator pentru ca la sfarsitul fiecarei zile pot constientiza ca am mai trait inca o zi. In esenta, sunt recunoscator ca mi s-a aratat calea si ca de acum incolo este stradania mea de a o parcurge si de a o intelege cat mai bine.
                         Starea de recunostinta este una care te inalta vibrational iar bucuria care insoteste aceasta stare te face sa cresti launtric. Credeti intr-o astfel de stare ? Sau, credeti ca este posibil sa ajungeti sa traiti astfel de stari ? Raspunsul este destul de simplu. Faceti o lista cu lucrurile frumoase care vi s-au intamplat de-a lungul acestui an. Poate e o lista scurta, nu-i nimic. Fiti recunoscatori si pentru putinul despre care credeti ca a fost frumos. Data viitoare veti observa ca lista se va mari. Si tot asa pana cand veti constientiza ca traiti in Tot Ceea Ce Exista.
                         Recunostinta pentru un an intreg de experiente  !!
Vulturul din calendarul mayas care troneaza ca simbol al acestei zile este si el recunoscator pentru toata creatia pe care o admira de la inaltimea lui iar tonul 6 asigura curgerea naturala si fireasca a energiilor creatoare. Pe scurt, recunostinta asigura curgerea, bunastarea, face sa mai curga lucruri. Invers, curgerea se opreste daca nu e recunostinta.
                       

                 Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu