joi, 10 ianuarie 2019

Sa invatam sa daruim




                           Suntem la inceput de an si sper ca lucrurile incep sa capete contur pentru voi toti. Va incit si va propun un lucru pentru suflet, sa facem niste lucruri frumoase, poate impreuna dar cel mai bine este sa le facem fiecare, in mod individual, pentru a ne umple de bucuria a ceea ce vom reusi in urma a ceea ce vreau si intentionez sa va propun. Sa incepem sa daruim. Nici nu trebuie sa va preocupe ceea ce vom darui. Important este sa avem aceasta dorinta interioara, sa se nasca in noi, in fiinta noastra subtila.
                         Am trecut prin sarbatorile de iarna si poate am experimentat actul de a darui, o hainuta, un cozonac, un bradut, o masinuta, etc. Daca a fost prezent si sufletul in acele daruri a fost de bine. Imi propun sa ducem actul de daruire la un alt nivel, mai sus, la un nivel care sa ne copleseasca inima de bucurie, la un nivel care sa ne atinga fiinta intr-un mod pe care nu l-am mai simtit. Pentru asta e necesar sa punem mai multa cunoastere in acest act, sa constientizam ceea ce facem si ce inseamna a darui fara conditionare. Probabil ati auzit de multe ori : daruieste si vei primi. Hai sa vedem cum si cand se intampla asta.
                      In primul rand nu trebuie sa ma gandesc ca voi primi inapoi ceva, acum sau mai tarziu. Astfel de ganduri nu trebuie sa rasara in minte. Altfel inseamna asteptare, conditionare. Aspectul subtil pe care vreau sa-l discutam si care ne poate duce la un alt nivel de intelegere face referire la aspiratia nobila care e pe acolo pe undeva in interiorul nostru. Trebuie doar s-o gasim si s-o lasam sa infloreasca, sa devina un canal cat mai curat prin care sa curga Gratia Divina si atunci tot ceea ce vom darui va deveni dar dumnezeiesc. Unele scrieri spun ca exista o lege a daruirii oculte dar eu nu-mi propun sa folosesc termeni pe care poate unii nu-i inteleg. Eu vreau sa vorbim mai pe romaneste, ca sa intelegem toti. Cum gasesc acea aspiratie nobila ? Nu-ti fa probleme, atunci cand vrei cu adevarat te gaseste ea pe tine.
                  Deci, din momentul in care acea aspiratie launtrica divina s-a intalnit cu tine insuti, cu noi insine, ea incepe sa expansioneze, sa creasca acolo in interiorul nostru, noi incepem sa devenim, fara a sti cand incepe sa se intampla acest lucru, niste vase de comunicare cu Divinitatea, niste canale deschise catre Ceruri iar lucrurile incep sa se desfasoare de la sine. Bucuria care insoteste acest act devine una interioara si ne va scalda in niste energii pe care nu le-am mai experimentat pana acum. Este o experienta directa si va fi de fiecare data unica.
                     Deci, cand vom darui plini de aspiratie launtrica divina, cand actul de daruire este plin de entuziasm, de altruism, vom dobandi si noi o parte din energiile divine, vom dobandi prin experienta directa misterul daruirii neconditionate. De aceea am si spus la inceput ca e bine sa fie o experienta individuala, ca sa traim fiecare aceste beneficii profunde. La acest nou nivel de intelegere vom simti ce inseamna de fapt daruieste si vei primi pentru ca in mod inevitabil vom primi si noi o parte din tot ceea ce daruim, parte pe care nu o putem cuantifica. Nu avem masura pentru asa ceva. Poate vom primi mult mai mult decat am daruit. Vom realiza ca practicand acest act nobil de a darui, noi ne transformam din punct de vedere spiritual, crestem, ne inaltam. Si cu cat vom darui mai mult, cu aspiratie spirituala tot mai crescanda, cu atat noi vom creste si mai mult. Beneficiem pe multiple planuri in urma daruirii totale, neconditionate. Doar un aspect doresc sa mentionez si s-ar putea sa fii surprins.
                      Ar fi prea mult sa va spun ca daruind devii o persoana mai sanatoasa ? Cum vine asta ? Pai daca asa stau lucrurile, toata lumea ar darui. Hai sa explicam. Atunci cand daruim asa cum spuneam putin mai devreme, starea de bucurie care ne cuprinde se rafrange pana la nivelul corpului fizic, pana la nivel celular. Sistemul imunitar se relaxeaza de asa natura incat corpul fizic se destinde, dispar tensiuni, contractii, apare zambetul interior, acea spirala a ADN-ului se extinde si corpul fizic straluceste. E vreo minune la mijloc ? Nu. Pur si simplu suntem atinsi de Gratia Divina. Atunci cand daruim asa cum spuneam mai devreme, pur si simplu Dumnezeu se manifesta prin intermediul nostru iar El nu are asteptari, pur si simplu daruieste. Dumnezeu din Ceruri daruieste Dumnezeului uman. Mergand mai departe, Dumnezeu din mine daruieste Dumnezeului din tine. Si mai departe, cand daruiesc de fapt imi daruiesc mie insumi.
                        Beneficiile sunt imense si nu incap aici intr-un articol simplu. Lasati-va in voia imaginatiei si percepeti subtil cam ce beneficii sunt in urma acestui act divin de a darui. Deci, cum e ? Poti deveni o persoana mai sanatoasa ? Are sens ce-am spus ? Te opreste cineva sa nu incerci sa vezi, sa simti daca e asa sau nu ? Te gandesti cumva la ce sa daruiesti, ce fel de daruri ? Materiale ? Nu ai bani ? Nici nu-ti trebuie, incepe cu cele spirituale. Daruieste iubire, nu costa nici un ban. Conecteaza-te la sfera iubirii universale infinite si sa vezi atunci daruire neconditionata. Actul de daruire va deveni unul dumnezeiesc. Din Iubire pentru Iubire. Este cu siguranta cel mai natural si firesc act de daruire ce ne pune in rezonanta cu energiile cele mai rafinate, cu energiile dintre cele mai elevate. Rezultatul este o stare de bine ce se duce pana la nivel de corp fizic. Facand asta mereu, voi fi mai bine mereu. Voi fi sanatos mereu !!! . Hmmm !! Se poate invata asta, sa invat sa daruiesc, ca asa am intitulat articolul ? Tu ce spui, care e parerea ta ? Ar fi interesant sa primesc cateva raspnsuri .
                          A devenit putin mai clar ce-am vrut sa va spun de la bun inceput ? Daca da, hai sa practicam acest act al daruirii oculte. Este inceput de an, putem sa beneficiem si de energiile care insotesc orice inceput. Am avut Luna Noua la inceput de an, pe 6 ianuarie, iar acum energiile lunare sunt in crestere pana la Luna Plina din 21 ianuarie. Suntem spirijiniti daca vrem sa actionam in acest sens. Bineinteles ca totul depinde de noi, alegem sa facem sau nu. Alegerea ne apartine in totalitate. Atunci cand constientizam din ce in ce mai mult ce efecte pot decurge, cand acumulam cunoastere, alegerile noastre vor deveni mai benefice.
                               Suntem inca la inceput de an asa ca va doresc sa faceti alegeri cat mai frumoase pentru sufletul vostru, pentru cresterea si dezvoltarea voastra spirituala. Asa sa fie si sa se implineasca !!



                       Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu