sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Un nou inceput 2019




                        La multi ani tuturor sufletelelor care urmaresc acest blog si nu doar lor, ci tuturor sufletelor pe oriunde or fi ele. Am intrat in noul an. Cat de mult asteptam sarbatorile de iarna si ce repede trec. Acum depinde de fiecare ce si-a propus sa faca in acest rastimp. Dincolo de veselia acestor zile libere, dincolo de aspectul festiv, comercial, frumos ambalat, intalniri, imbratisari mai mult sau mai putin adevarate, dincolo de cadouri din obligatie sau nu, dincolo de aparente in mod cert exista ceva acolo in interior care simte profunzimea acestor clipe poate de magie ar spune unii, poate mistice ar spune altii, poate revelatoare sau inaltatoare ar spune altii. Daca doar am petrecut, in mod sigur timpul a trecut foarte repede.
                               Daca insa am avut ragazul de a fi in interior, da a-i da voie Christului sa se nasca din nou si din nou in inima noastra, atunci timpul nu mai trece asa de usor, noi suntem in timp si chiar nu ne mai grabim sa iesim de acolo. Nasterea Mantuitorului Interior nu este un fenomen ce se intampla pe 25 decembrie. Am auzit pe cineva intreband cum se face ca El se naste in fiecare an. Adica, cum vine asta, sa te nasti in fiecare an ? Daca o singura data ati simtit cu adevarat, asa de era sa vi se sparga inima de fericire si beatitudine, ca Mantuitorul s-a nascut in Interiorul vostru, atunci El se naste in fiecare clipa a vietii voastre, acolo in voi, nu e intr-un loc anume ci e acolo in voi. In fiecare dimineata il inviti, il chemi sa locuiasca in inima ta, sa-ti fie ghid, sa-ti fie Lumina. Ce alta calauza mai buna ai putea gasi ?

                        Asadar, cand suntem in aceasta rezonanta, mai conteaza timpul ? Dar daca suntem ancorati in aceasta realitate, ne preocupa aspectele fizice. Si daca tot am revenit pe taramul fizic, ce v-ati propus pentru anul ce a inceput ? Ce idei, ce planuri, ce intentii sau proiecte ati vizualizat ? Este un an de vibratie trei, Trinitatea va fi langa noi, cu noi. Va fi un an frumos, constructiv, de actiune. Cei care si-au stabilit tintele chiar vor simti acest ajutor divin. Este foarte important sa va mentineti acele idei, intentii, proiecte cat mai ferm, cat mai clar pentru ca Universul sa va auda tot timpul, sa va intareasca acele forme gand, sa va imputerniceasca cu si mai multa energie astfel incat sa ajungeti sa le materializati in aceasta viata. 
                         Drept dovada ne asteapta cateva portaluri energetice foarte profunde. Avem parte acum in dimineata zilei de 6 ianuarie de fenomenul de Luna Noua impreuna cu o eclipsa partiala de Soare in semnul Capricornului. Este ziua in care noi celebram Boboteaza, dupa care pe 7 ianuarie urmeaza Sfantul Ioan Botezatorul. Energiile sunt in crestere, deci hai sa beneficiem de acest ajutor. Inceputul de an e perfect. Daca anul trecut il incepeam cu o Super Luna Plina, iata ca acest an debuteaza cu o Luna Noua care precede Botezul Domnului.
                        Si de fiecare data cand vorbim despre faza de Luna Noua, vorbim despre noi inceputuri, despre acel timp de initiere a noi lucruri, proiecte, afaceri noi sau poate relatii noi, persoane noi care apar in viata noastra, despre ceva nou care sta sa inceapa. Sau poate ca vom avea parte de o noua viziune si abordare a unor probleme care au ramas nerezolvate in anul ce-a trecut si pe care ar fi bine sa le finalizam in acest an. Deci noi directii, noi orientari. Fiecare va avea impulsuri subtile pe care le va constientiza sau nu. Cand vorbim de Luna Noua, inseamna ca Luna este in acelasi semn zodiacal cu Soarele, deci acum avem Luna Noua in Capricorn iar asta inseamna ca la acest moment vom prelua din energia Capricornului, care este un semn de pamant, fiind orientat spre realitate, simt practic. De fiecare data conjunctia celor doua luminatoare combina si intaresc energiile, astfel ca influenta lor asupra noastra devine mai puternica. Adica primim ajutorul despre care spuneam mai devreme.
                        Pana si in calendarul mayas avem semne de inceput. In ziua de 6 ianuarie, de Botezul Domnului, avem Ton 1, adica este chiar inceputul, initierea despre care va spuneam mai devreme. Iar simbolul zilei este Manik, Mana lui Dumnezeu care ne ghideaza. Cand avem asemenea cunoastere si nu facem nimic, nu putem invinui pe nimeni ca nu ne merge bine. Dumnezeu ne da dar nu ne baga si-n traista.
                           Pe scurt, totul depinde de noi, de hotararea si determinarea cu care vrem sa incepem acest an. Eu va doresc sa va impliniti dorintele de suflet pentru ca ele sunt cele care va hranesc cu adevarat. Sa fiti mai buni, mai increzatori, mai dinamici, cu inimile deschise pentru a primi ceea ce este de primit.



                    Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu