duminică, 17 februarie 2019

Luna Plina in Fecioara 2019




               Ne intalnim peste doua zile cu aspectul de Luna Plina care coincide cu inceputul zodiei Pestilor. Deci vom avea acest moment pe 19 februarie, ora noastra 17:53, moment in care Soarele intra in ultima zodie din cercul zodiacal. Ne apropiem astfel de finalul altui ciclu astral ce pregateste echinoctiul de primavara, un nou ciclu evolutiv despre care vom vorbi la momentul potrivit. Sa ramanem insa la aceasta faza de Luna Plina. Este un moment de opozitie, Luna se afla in opozitie cu Soarele. Ne vom afla pe axa Pesti - Fecioara. Planeta noastra Pamant se interpune cumva intre cele doua energii, intre Feminin si Masculin, intre Lumina si Intuneric, intre energiile senzitive si cele solare. Intr-un fel suntem prinsi la mijloc, suntem influentati si dintr-o parte si din alta, lunar si solar. Ce primim mai mult ? Suntem constienti ca suntem influentati subtil de catre aceste influxuri de energie ? Stiti, poate fi ceva de genul : "eu cu cine votez "? Pentru ca in final alegerea ne apartine si nu putem da vina pe nimeni pentru ceea ce ni se intampla.
                 La acest aspect de Luna Plina energiile au tot crescut de la momentul de Luna Noua din 4 februarie iar acum ating maximul. Asa ca atentia asupra fiintei proprii ar trebui si ea maximizata pentru ca influentele asupra subconstientului pot fi majore. Sa fim atenti la noi insine, la actiunile noastre, la reactiile noastre, la emotiile perturbatoare. Sa fim atenti la echilibrul interior. La aspectul de Luna Noua era un moment propice pentru noi inceputuri si chiar este benefic sa avem ganduri si intentii noi. Dar acum la acest moment de faza Luna Plina spun sa fim atenti la ce ne-am propus atunci, doar ca sa vedem cum a crescut acea idee, intentie, proiect nou. Sa observam daca suntem aliniati cu intentia interioara sau suntem in opozitie cu ce ne-am propus. Pentru ca intentiile noastre pot creste intr-un sens pozitiv sau dimpotriva.
                   Aceste energii nu tin cont de directia pe care noi o dam gandurilor noastre. Ele sunt neutre din acest punct de vedere. Ele ma ajuta, imi ofera un suport energetic pentru ca intentia mea buna sa devina si mai buna. La fel si in cazul unei intentii rele sau de o vibratie mai joasa sa spunem. Depinde foarte mult de intentia interioara. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Verificati voi insiva unde va situati, vedeti ce v-ati propus si observati ce v-a iesit pana acum. Fecioara este o zodie de pamant, ceea ce aduce un simt practic, realism si chiar materialism. Pestii sunt zodie de apa, ceea ce aduce fluiditate, sensibilitate, emotii si chiar inconstanta pentru ca apa mereu curge, isi cauta constant echilibrul. Intelegeti acum ceva mai bine de ce spun ca trebuie sa fim atenti la noi insine, sa ne observam reactiile, gandurile ? Sa observam daca avem constanta in ideile pe care ni le-am propus. Pentru ca noi, fiintele umane, nu prea mai avem rabdare, vrem totul pe repede inainte. Chiar credem c-o putem lua inaintea Universului ?
                   Prin alte articole spuneam ca ar fi benefic pentru noi sa ne abandonam in fata acestor influxuri de energii, sa ne abandonam in fata Vointei Divine. Aceasta abandonare nu presupune o renuntare, gata ma intind pe jos si poate sa ma calce trenul. Nici vorba de asa ceva. Cand ma abandonez Vointei Divine voi face totul conform Vointei Divine, voi fi aliniat cu aceasta vointa, voi fi bucuros sa implinesc aceasta vointa. Cu o astfel de atitudine interioara energiile despre care vorbeam mai devreme sunt aproape coplesitoare. Iti dau o putere interioara incat ramai uimit de cum se produc de usor lucrurile in viata ta. Gandurile tale creative nu mai intampina rezistenta. Asa cum v-am spus mereu va spun si acum, reusita depinde foarte mult de directia gandurilor pe care doar voi o dati. Deci este foarte important cu cine votezi. Iar acum la aceste aspecte de Luna Plina puteti verifica cam pe unde sunt rezultatele intentiilor voastre.
                     Sa nu intelegeti ca de fiecare data, la fiecare faza de Luna Plina se va implini o ideee, un proiect, etc. Un proiect mare nu are cum sa se implineasca la doua saptamani. Este un proces pe care il sustin constant, il energizez mereu, il amplific cu consecventa si reusita va veni. Sa nu-l abandonez. Hai sa mai dam cateva aspecte din casa. Fecioara este si o zodie de vara, ceea ce ne spune ca acum recolta se coace, ajunge la apogeu, ca activitatea este la maxim. Ca actiunile noastre dau acum randament maxim si iar va aduc aminte de intentii. Cand spunem recolta, ne gandim imediat la aspectele materiale dar as vrea sa intelegeti ca sunt si recolte spirituale iar astea sunt cele mai importante. Daca spiritul nu este implinit atunci fizicul va avea de suferit.
                   Poate ne-am propus sa crestem spiritual iar acum culegem din aceasta recolta, bucuria sufletului. Aici functioneaza vorba : ceea ce semanam aia vom culege. Aspectele sunt pe multiple planuri nu doar in cel material in care ne-am insurubat cu atata convingere asteptand rezultate palpabile. Fiind si o zodie feminina inseamna ca mai adaugam acolo si putina sensibilitate, emotivitate, sentimente. Deci tineti cont de toate aceste aspecte in aceasta faza de Luna Plina. Vedeti care dintre acestea va acopera mai mult in aceasta perioada, care-i aspectul predominant.
                 De aceea recomandarea era sa fim atenti la propria persoana, sa fim cumva echilibrati sau mai bine spus sa nu ne pierdem echilibrul. Pentru ca suntem sub influenta acestor doua energii iar ele se afla acum in opozitie si nu in conjunctie ca sa puna umarul impreuna. In aceasta perioada se activeaza doua case astrologice, Casa VI si Casa XII, ultima scotand la iveala printre altele si caracterele ascunse, inselatoare si atunci recomandarea de a fi mai atenti devine si mai actuala. Casa VI ne aduce intr-adevar sanatate, ancorare in planul fizic, stabilitate dar sa fim atenti mereu la ispite. In concluzie, depinde doar de noi catre ce ne orientam privirea interioara.
               



                         Descopera si tu calea spre armonie  !!        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu