marți, 16 aprilie 2019

Luna Plina in Balanta 19 aprilie 2019



                  Iata asadar ca vom avea a doua Luna Plina in Balanta din acest an. In mod normal se intampla doar odata pe an dar asa cum am pomenit in articolul din martie cand am avut prima Luna Plina in Balanta , in data de 21 martie, acum a venit randul sa experimentam si sa ne bucuram de a doua Luna Plina in Balanta , 19 aprilie. Maximul acestei a doua faze va avea loc in jurul orei 14:12. Cum de se intampla asta ? Pai Soarele este inca in Berbec si deci Luna fiind in opozitie cu Soarele, inseamna ca se situeaza in Balanta.
                  Din 20 aprilie Soarele incepe tranzitul prin Taur asa ca in data de 19 aprilie va fi la final de zodia Berbecului. Asta inseamna ca acea nebunie a berbecului de a se avanta cu capul inainte isi mai pierde din intensitate. Daca la prima faza de Luna Plina in Balanta pe grad zero eram intr-o conjunctura astrala deosebita, cu acel portal echinoctial de primavara ce facea ca Luna sa fie si mai stralucitoare, acum conjunctura este alta. Atunci Soarele isi facea debutul in Berbec iar acum este la sfarsit de Berbec. Dintr-o zodie de Foc, Berbecul, trecem la o zodie de Pamant, Taurul. Nu mai ardem asa de rau pe dinauntru ci incepem sa ne impamantam, sa ne ancoram mai bine in realitate, in planul fizic.
                    Dar vom fi inca sub influenta Berbecului cu specificatia ca influenta lui nu va mai fi asa de puternica, vom aluneca usor inspre Taur. Tendintele Berbecului inca sunt prezente dar Balanta despre care spuneam ca este in natura ei sa echilibreze, acum isi va dovedi renumele mai mult ca oricand. Ne echilibreaza si urmeaza sa ne aduca cu picioarele pe Pamant. Ce face in mod normal o balanta ? Scopul ei este sa cantareasca, nu conteaza ce anume. Pentru noi asta ar insemna sa cantarim ce am facut pana acum. Sa punem in balanta ce-am facut si unde suntem. A cantari ceva poate insemna analiza acelui ceva. Deci inseamna o analiza, introspectie, asupra noastra. Putem duce aceasta analiza in orice domeniu. Analizam si vedem cum stam.
                Cum ar spune altii culegem roadele a ceea ce am plantat la Luna Noua. Balanta ne spune unde suntem deficitari si ce trebuie sa facem ca lucrurile sa mearga mai bine, fie ca vorbim de relatii, prietenie, servici, familie, etc. Balanta ne cantareste dezechilibrele care ne sunt aduse in lumina de aceasta Luna Plina. Pana la urma ce este o Luna Plina ? Este un aspect de opozitie, adica ceva se opune la altceva. Cele doua energii , lunare si solare, sunt in opozitie. Dar cum ele sunt energii complementare, trebuie cumva gasita solutia de compromis, de echilibrare a lor. Un factor comun. Femininul si Masculinul trebuie sa se echilibreze.
                  Deci, universul ne ofera prin aceasta Balanta un timp de gandire, nu ne mai repezim precum Berbecul in a decide instantaneu. Senzatia de a actiona rapid se mai domoleste. In aceste momente Balanta devine o balanta cosmica, ceea ce ne duce cu gandul la o echilibrare spirituala, sa ne echilibram mental, sa ne gasim linistea interioara, sa facem pace cu Berbecul interior. Pe de alta parte Luna ne influenteaza maxim la aceasta faza, ea fiind cea care ne amplifica receptivitatea , emotiile si sensivitatea. Luna ne vorbeste despre trairi, despre emotii, despre relatii. Asa ca fiind cu receptivitatea la maxim, suntem tentati sa luam decizii fara sa stam prea mult pe ganduri iar Berbecul isi pune si el influenta. Deci in aceste momente este recomandat sa fim mai rezervati in a lua decizii, lucru pe care Balanta vine sa ni-l spuna acum. Cu alte cuvinte sa stam putin sa gandim, sa analizam inainte de a decide.
                        Asadar o Luna Plina in Balanta pe grad 29 care vine sa sa ne ajute sa ne cautam si sa ne gasim echilibrul, linistea sufleteasca. Dezechilibrele sunt aduse la lumina iar noi le putem vedea mai bine, le putem constientiza. In concluzie, cautati factorul comun peste tot, ca e vorba despre relatii, prietenie, afaceri, familie, etc.
                 


            Descopera si tu calea spre armonie  !!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu