luni, 22 aprilie 2019

Vocea fara glas




                       Bun gasit din nou. Am intrat in Saptamana Mare sau cum mai este ea denumita, Saptamana Patimilor. Este o saptamana cu energii care mai de care. Vom fi si noi incercati de multe patimi. Suntem supusi la incercari, provocari. Suntem predispusi la interiorizari, la introspectii. Dar eu vreau sa va intreb altceva. Vi se intampla sa auziti o voce acolo in interiorul vostru ? O voce care va vorbeste in anumite momente ? O voce care nu are glas pentru ca o auziti doar in mintea voastra ? Nu are glas pentru ca nu este fizica, pur si simplu nu se poate manifesta in plan fizic. Si atunci de unde vine, de unde provine ? Cine este aceasta voce ? Cine este in spatele acestei voci ? Si de ce o auzim cand si cand ? Cum isi alege momentele in care sa ne vorbeasca ? Va puneti astfel de intrebari ? Cu siguranta sunt multe persoane care nu constientizeaza existenta acestei voci fara glas cu toate ca ea exista in fiecare dintre noi. Poate ca chiar in aceste momente iti vorbeste pentru ca ai rostit odata cu mine aceste intrebari.
                           Probabil ati observat persoane mergand pe strada si vorbind cu ele insele chiar cu voce tare ca si cand ar dialoga cu cineva invizibil. Si nu de putine ori etichetam intr-un fel anume astfel de persoane. Sau persoane prin tramvai, autobuz sau metrou care par scufundate intr-o discutie interioara. Sunt momente cand acea voce fara glas le vorbeste. Sunt sigur ca si voi v-ati surprins macar odata vorbind cu vocea voastra interioara fara glas. V-ati intrebat macar odata cu cine vorbiti ? Sau cine va raspunde la cele mai intime ganduri ? Nu ramaneti cel putin surprinsi la cate stie despre persoana voastra, la ce fel de raspunsuri sau solutii va ofera ?
                  Nu va intriga faptul ca uneori va da solutiile exacte la problemele care va framanta ? De unde stie ce va trebuie la momentul respectiv ? Ne controleaza cumva de la un nivel superior pe care noi nu-l putem percepe ? Stie totul despre noi ? Si daca stie de ce nu ne spune mereu ce sa facem ? Dar noi de ce nu putem controla aceasta voce daca tot este in interiorul nostru ? De unde vine aceasta voce fara glas, care este izvorul ei ? Tot mai multi accepta ideea ca suntem mai mult decat acest corp fizic, ca ne extindem dincolo de acest corp fizic prin manifestarea structurilor subtile. Stiiinta chiar vine, incet dar sigur, din urma si incepe sa intareasca acest aspect al multidimensionalitatii noastre.
                Cand incepem sa ne dezvoltam simturile extrasenzoriale comunicarea cu aceasta voce fara glas nu mai intampina probleme, adica incepe sa vina de la sine, ca si cand ar fi ceva firesc si normal. Cand nivelul propriei constiinte devine tot mai elevat ajungem sa realizam si care este sursa acestei voci fara glas. Si cu cat urcam pe aceasta cale ajungem sa ne intalnim cu Sinele Interior care ne vorbeste prin intermediul acestei voci fara glas. Asa imi place sa-i spun, vocea fara glas. Pentru ca daca ar avea si glas probabil ca am fi coplesiti de puterea ei. Dar fiintand intr-un trup fizic si identificandu-ne foarte mult cu el nu dam mare importanta acestei voci interioare si de cele mai multe ori o neglijam. Pentru ca judecam, punem etichete, analizam si reprimam natura noastra intuitiva.
              Noi suntem manifestarea Sinelui in plan fizic. Intrebarea de unde stie atatea despre noi are acum raspuns. Comunicarea din planul spiritual catre planul fizic isi pierde din claritate fiind filtrata de convingerile si limitarile planului material prin actiunea constanta a mintii constiente care este de altfel un instrument subtil al egoului launtric care nu scapa nici un prilej de a diminua aceasta comunicare. Si astfel noi nu mai suntem siguri de unde vine aceasta voce fara glas, cine ne vorbeste si de ce.
            Cand suntem ancorati in planul fizic traim si ne orientam dupa simturile fizice de baza iar conectarea cu Sinele Interior este dificila sau poate deloc. In aceste conditii intrebarile de la inceput au un grad de justificare. Cand suntem preocupati de planul material nivelul nostru de constiinta scade atat de mult incat lasa loc egoului care pune stapanire pe fiinta noastra si interesant este ca foloseste acelasi canal de comunicare, aceeasi voce fara glas. Si aici este dilema, nu mai stim cine ne vorbeste. Cand insa ne situam intr-o stare de calm, de echilibru interior si armonie, cand transcendem dorintele materiale atunci canalul de comunicare cu Sinele Interior se deschide si primim pe cale intuitiva acele raspunsuri sau solutii de care avem nevoie. Ne lovesc acele flash-uri si apare rezolvarea peste noapte, bingo !.
               Sinele ne vorbeste tot timpul, insa noi suntem mai mereu plecati prin planul fizic si nu mai avem semnal cum ar spune unii. Este intr-un fel anume cam ciudat sa fie o voce interioara fara glas pe care s-o foloseasca cine apuca, Sinele sau Egoul. Cred ca este si ar trebui sa constientizati ca nivelul de constiinta la care ne situam la un moment dat este un adevarat barometru in aceasta ecuatie, cui da voie sa vorbeasca prin acest canal de comunicare cu noi insine. La inceputurile muncii mele spirituale am fost la randul meu intrigat de aceasta voce fara glas, nu stiam clar cine o foloseste mai exact. Ca urmare, deciziile erau de multe ori nepotrivite, ca sa nu le numesc altfel. Starea de constienta permanenta care se instaleaza in timp, cu stradanie ce-i drept, te va ajuta sa realizezi cine foloseste aceasta voce fara glas iar de aici incolo vei incepe sa detii controlul. Cu alte cuvinte ai sansa sa mentii deschis acest canal doar pentru Sinele Interior.
                    Din acest moment vocea interioara fara glas devine tot mai placuta, o vei asculta cu drag, te va linisti tot mai mult, te va ghida din ce in ce mai mult, te vei lasa ghidat de ea, starea interioara devine mai armonioasa. Deciziile, hotararile pe care le vei lua de acum incolo, din aceasta stare, se vor inscrie tot mai profund in calea ta evolutiva. Totul va veni in sprijinul tau doar ca tu sa cresti, sa evoluezi. Pot sa spun ca aceasta voce fara glas este foarte importanta pentru ca ea coboara din insasi sursa creatiei motiv pentru care stie cel mai bine de ceea ce avem nevoie la un moment dat. Constituie in acelasi timp sprijinul launtric pentru ca noi sa nu ne ratacim prin planurile inferioare. Cand realizam profund cine este aceasta voce, ea devine coloana noastra vertebrala in cel mai profund sens. Sunt foarte multe de spus despre aceasta voce fara glas, nu ar incapea in acest articol.
                 Cu toate astea v-o aduc in atentie, fiti mai atenti la ea, conectati-va sau re-conectati-va la aceasta voce interioara si veti remarca transformarile interioare. Nu conteaza ca unii spun ca aud chiar mai multe voci, ca este vocea ratiunii, ca este vocea ego-ului, etc., doar una singura este cea adevarata. Doar pe aceasta va doresc s-o gasiti si s-o amplificati prin rezonanta in interiorul vostru launtric. Ne situam si intr-o perioada benefica, suntem in vibratia Postului Mare, ne pregatim sufletul pentru a reinvia iar si iar, asa ca acest canal de comunicare subtila se poate receptiona mai usor. Stradania. Aceasta este una dintre cheile de acces pentru a gasi adevarata voce fara glas. Am intrat deja in Saptamana Mare si ne pregatim sufleteste pentru marea Inviere. Primim ajutor tainic in aceste zile, putem ajunge mai usor la vocea fara de glas, la adevarata voce ce coboara dinspre Sinele Interior producand acel fior launtric de constientizare ca existam.
                          Cautati si gasiti acest post, vocea fara glas. Acordati-va la aceasta frecventa proprie si ascultati mereu acest post. Este o voce fara glas dar care produce ecouri profunde in fiinta si constiinta noastra. Este o voce fara glas care ne vorbeste prin intermediul emotiilor. Saptamana Mare este chiar una benefica pentru rezonanta cu vocea fara glas.
                          Folosesc si eu acest canal de comunicare si va transmit ganduri bune si curate tuturor !!



                           Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu