joi, 4 aprilie 2019

Luna Noua in Berbec 2019



                           Maine, 5 aprilie, ne intalnim cu aspectul de Luna Noua in Berbec. Fenomen ce are maximul in jurul orei 11:50, ora noastra. Ce aduce nou acest aspect ? Este prima Luna Noua din acest nou ciclu solar in care am intrat deja. Ciclu solar pe care l-am inceput cu o Luna Plina. Am vorbit de multe ori ca momentul de Luna Noua este asociat cu noi inceputuri, ca este prielnic pentru a demara ceva nou, ca suntem ajutati, impulsionati de aceste energii sa initiem ganduri, activitati creatoare. Si nu trebuie sa va ganditi ca musai la aceasta ora de maxim sa avem ganduri, intentii, actiuni. Aceasta este ziua cu maximul ei, dar noi putem lansa dorintele, ideile in preajma acestei zile fara teama ca pierdem ceva din influenta acestor energii.
                      Forta care vine in plus la acest moment este inceputul de nou ciclu solar, Soarele este in Berbec, incepe un nou tur prin cercul zodiacal. Incepe un nou ciclu de viata. Berbecul este prima zodie, ea da tonul, vorbeste despre optimism, spontaneitate. Berbecul aduce gandirea rapida, ia decizii aproape instantanee, nu sta mult pe ganduri. Fiind o zodie sub semnul Focului, aduce si mai multa forta actiunilor. Aduce spirit de actiune, energie, entuziasm si chiar vitalitate. Nu mai vorbim de ambitie. Tot ceea ce este in interiorul nostru arde, este sub influenta acestui foc interior. Dorintele ascunse, intentiile, chiar si visele am vrea sa le materializam. Este o nerabdare subtila care ne da curaj sa demaram lucruri. Atentie insa, daca analizam putin mai profund, aceasta ar constitui o latura mai putin benefica pentru ca nerabdarea Berbecului de a se arunca in lupta ar putea sa ne coste. Ce inseamna asta ? O decizie gresita este buna luata, dupa care suportam consecintele. Berbecul se arunca de obicei cu capul inainte, dupa care vede daca isi sparge capul sau nu.
                  Frumoasa Luna vine sa compenseze aceasta nerabdare prin sensibilitatea ei. Intr-un fel anume vine sa ne spuna sa nu luam decizii pripite, sa ne oferim mai mult timp de gandire. Si aici putem aduce in atentie vorba din popor : graba strica treaba. Este bine sa constientizam aceste aspecte negative pe care le aduce Berbecul in aceste momente. Sa-i folosim forta dar intr-un mod cumpatat, echilibrat. Cand Soarele si Luna impart acelasi semn zodiacal, adica ceea ce avem acum aspect de Luna Noua, cele doua energii fundamentale, masculin-feminin, solar-lunar, yin-yang, cauta sa se echilbreze, ceea ce se rasfrange si asupra noastra in modul cel mai subtil. 
                Daca Berbecul ne aduce planul material atunci Luna vine cu gramul ei de misticism, cu intuitie feminina si ne indeamna sa ne gasim si implinirea sufleteasca. Cam asta vrea sa ne spuna acest moment, sa fim echilibrati, sa fim impacati cu noi insine, sa ne mai uitam si la suflet. Asta intentioneaza aceasta Luna Noua in Berbec, vine sa calmeze acele aspecte negative. Sa mai domoleasca egoul personal, nerabdarea, agresivitatea, incapatanarea, mandria . Asadar, sa cautam sa fim, sa devenim fiinte mai echilibrate, mai intelepte si mai armonioase cu noi insine si cu cei din jurul nostru. 
                       Si doar asa ca sa vedeti sincronicitate, mayasii aduc pentru ziua de maine simbolul CIB care inseamna Intelepciune. Un simbol care ne indeamna sa coboram in interiorul nostru, in acel spatiu sacru al inimii pentru a primi daruri ceresti. Tonul 12 asociat acestui simbol, aduce o incarcatura mistica care ne pregateste pentru desavarsire, ne invita la introspectie profunda. 
                         Dragilor, fiti voi insiva, gasiti-va linistea interioara, cautati mereu calea spre armonie. Aceasta conjunctie astrologica subtila vine in ajutorul si sprijinul celor ce constientizeaza astfel de momente. Si cei care nu constientizeaza momentul beneficiaza de aceste energii, doar ca nu stiu de unde li se trage cum s-ar spune.
                           Sa va fie de folos !!


                          Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu