luni, 1 ianuarie 2018

Inceput de An 2018




                      La multi ani dragilor. Bun gasit in Noul An, 2018. Bun gasit la un nou inceput. Ne-am luat la revedere de la 2017 si iata-ne deja in 2018, in prima zi in care Tatal Soare ne rasfata cu caldura lui. E frumos in sufletele noastre, e frumos si afara, vreme superba pentru aceasta data. Deci incepem anul frumos, cu vreme buna. Noi ii spunem vreme buna dar stim deja cu totii ca totul este energie. Inceputul de an ne invaluie cu energie benefica. Spuneam ca intram intr-un an de vibratie 11, ceea ce in numerologie este un numar de mare maiestrie. Asta este doar una dintre manifestarile acestei maiestrii speciale de inceput de an. Cum incepem Noul An ? Cu Dumnezeu inainte, cum ne place sa spunem. Si Dumnezeu ni-l trimite pe primul sfant, Sfantul Vasile Cel Mare, sa ne aduca binecuvantare. 
                    Un al doilea aspect ce merita a fi consemnat este faptul ca avem parte la acest inceput de an de o Super Luna Plina. Soarele in Capricorn si Luna in Rac. De ce denumirea de Super Luna ? Pentru ca evenimentul cosmic are loc la cea mai mica distanta fata de Pamant, la perigeu cum spun specialistii. Ce este de fapt o Super Luna ? Este o Luna care creste in dimensiune dar si in luminozitate, iar asta nu se intampla la nivel fizic, ci este o perceptie a noastra din cauza faptului ca Luna se apropie cel mai mult de Pamant.

               Si atunci, acest fenomen, este catologat drept un eveniment astronomic special datorita faptului ca vom percepe Luna cu 14% mai mare si cu aproximativ 30% mai stralucitoare decat de obicei, asa ne spun calculele specialistilor. Ca sa inteleaga toata lumea, este o iluzie faptul ca Luna creste in dimensiune si luminozitate. Creste in dimensiune pentru simplul fapta ca se apropie cel mai mult de Pamant iar noi o percepem ca fiind mai mare. Stim ca Luna nu are lumina proprie, ea reflecata lumina Soarelui. Apropierea fata de Pamant face ca Luna sa fie mai stralucitoare. Magia este dezvaluita.
                           Aspectele subtile insa raman. Toate aceste corpuri ceresti isi exercita o anumita influenta energetica asupra noastra. Luna nu face exceptie de la aceasta regula. Iar la acest moment, fiind atat de aproape de noi, ghiciti probabil ca influenta ei este mai mare. Stim ca de la faza de Luna Noua pana la faza de Luna Plina, Luna este in crestere, energia este in crestere si atinge maximul exact la faza de Luna Plina. Mai stim ca acest maxim se manifesta cam trei zile, o zi inainte, ziua de maxim si a doua zi, dupa care fenomenul se inverseaza. Acum, Super Luna se intampla in noaptea de 1 spre 2 ianuarie cu maximul in jurul orei 04,24. Practic suntem in vortexul acestor energii rezultante pentru ca se aduna aici energiile Capricornului semn de Pamnt si energiile Racului, semn de Apa.
                     Este nevoie de un echilibru intre sensibilitatea emotionala a Racului si severitatea Capricornului. Faptul ca distanta este mai mica, emotiile le vom simti mai profund. Unii dintre noi, nativii, ba chiar mai mult. Pregatiti-va pentru eliberari emotionale, va fi ca un fel de dus emotional. Cei care si-au facut temele, adica si-au eliberat deja din emotiile nefolositoare, vor fi ok. Vor intra deja din vibratia speciala 11 in cea finala 2 de manifestare, de realizare, de constructie. Vorbeam noi ieri de dualitatea lui 2, de a fi sau a nu fi.
                          Daca ne-am eliberat trecem pe a fi, pe a face, pe a construi. Este un moment perfect, adica energia acestui moment ne ajuta, pentru a ne elibera de anul 2017, de ceea ce nu ne mai este folositor ca sa putem cu adevarat sa ne apucam de treaba in 2018. Noi ne-am luat la revedere deja de la 2017, dar daca mai sunt ceva restante mai e inca timp. Nu uitati de noile intentii pentru 2018. Avem un inceput de an frumos, special, mai exact o luna ianuarie speciala, cu doua faze de Luna Plina, una acum si una la sfarsit de luna, pe 31 ianuarie cand este si eclipsa lunara.
                             Pe de alta parte, daca arunc o privire si in calendarul mayas, observ cu uimire placuta ca simbolul zilei este CABAN adica Pamantul, cel care ne da sentimentul de stabilitate, de siguranta, avem energie vitala. Capricornul este si el semn de Pamant, deci nimic nu e intamplator. Tonul 8 ce insoteste acest simbol aduce echilibrul perfect. Poate asta ne spun si mayasii, ca trebuie sa echilibram energiile Pamantului si ale Apei. Pe cai diferite vom ajunge la acelasi Adevar Suprem pentru ca esenta nu este decat una. Mai ramane ca noi sa realizam acest adevar.
                              Dragilor, suntem chiar la inceput de an nou, asa ca va doresc sa fiti sanatosi, echilibrati, sa va explorati universul launtric, sa ajungeti sa traiti starea de pace si armonie cu voi insiva si cu tot ceea ce exista.
                      Si pentru ca azi e mare sarbatoare crestina, celor ce poarta numele Sfantului Vasile le urez multa sanatate, sa se bucure de viata si de numele ce-l poarta.



               


        

                    Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu