sâmbătă, 22 octombrie 2016

An Nou Mayas



                   Ieri a fost ultima zi din anul mayas, conform calendarului sacru mayas, ultima zi din Trecena LAMAT, steaua cuantica, despre care am mai vorbit aici. De astazi incepe un nou an mayas, un nou ciclu Tzolkin, asa ca celor care iubesc si rezoneaza cu acest calendar mayas, le urez un an frumos in care sa-si gaseasca propriile adevaruri care sa-i conduca pe calea lor spre armonie. Nu numai lor, ci tuturor va doresc sa va gasiti  adevarul care sa va faca sa aflati cine sunteti, pe ce cale trebuie sa mergeti.
                    Ziua de ieri ne-a adus sub simbolul lui AHAU, Dumnezeu Tata-Mama, simbol al desavarsirii, simbol ce semnifica finalizare de cicluri evolutive. Desavarsirea este culmea, inaltul la care poti ajunge si de unde poti vedea mai departe, spre alte dimensiuni. De aici poti vedea calea spre Lumina. Este drumul Inaltarii in constiinta. Si cine putea sa fie aceasta lumina calauzitoare decat Divinitatea ce intruchipeaza pe Mama si Tatal Ceresc, AHAU. Este o binecuvantare divina acest simbol, AHAU, ce vine asupra noastra insotit de cea mai inalta intentie, de Ton 13, care ton vorbeste si el tot despre desavarsire si contemplare. Adica acum, contemplam tot ceea ce am realizat, unde am ajuns, pana la ce nivel de constiinta ne-am ridicat, ce am construit in jurul nostru.

                 Spuneam ca am fost pana ieri in ultima trecena din acest an mayas ce s-a terminat azi odata cu ivirea zorilor, cand rasaritul Soarelui ne anunta ca a inceput noul an mayas. Care trecena ne indemna sa incepem lucruri, intentii noi, pentru ca le putem manifesta, multiplica fara prea mare efort. A fost o perioada in care am plantat seminte. Acum suntem in faza in care contemplam ceea ce  a rasarit. De astazi incepe un nou an mayas si incepe cu o Trecena sub semnul Crocodilului, primul simbol din calendarul sacru, simbol plin de forta, cel care invarte roata timpului si porneste ciclurile. Simbol insotit si asociat cu Ton 1. Este forta inceputurilor, cea care da impuls actiunii, cea care ne da forta sa demaram lucrurile, intentiile, proiectele. Toate energiile se pun in miscare dirijate de viziunea la care am ajuns in constiinta. Cu totii stim ca suntem pe un final de ciclu, am avut acel moment special 999, care ne-a impregnat cu energia de finalizare a lucrurilor de mult incepute. Finalizam acest an de vibratie 9 si ne pregatim pentru vibratia 1, de inceput , a urmatorului an. Va fi o noua vibratie, un alt nivel de constiinta, vom integra alte paradigme, vom merge mai departe, intr-un fel va trebui sa tinem pasul cu schimbarile care vor veni, chiar daca ne convin sau nu. Claritatea in viziune la care ne inalta Tonul 13, trebuie sa devina un punct de referinta in cresterea noastra, in optiunea de a ne alege noua cale. Si iata ca mayasii sunt primii care ne anunta un nou inceput, un nou an, care a inceput de azi de dimineata, odata cu rasaritul soarelui, pentru ca asa cum poate stiti ziua mayasa incepe la rasaritul soarelui. Hai sa simtim impreuna aceste energii de noi inceputuri, sa le dam voie sa ne patrunda cat mai profund fiinta interioara. Un nou inceput este o bucurie, aduce vibratia care te pune in miscare, care te face sa actionezi. Deci, sa ne bucuram de acest nou inceput mayas, sa absorbim aceasta energie puternica ce ne da forta sa scoatem la suprafata potentialul interior ascuns de atata vreme. Dati-va voie sa va exprimati adevarul din voi.


                      Inceput nou, cu intentii curate asezate pe nivele superioare ale constiintei. Multi ani luminosi va urez tuturor !!! La multi ani, dragilor mayasi !!!



                        Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu