duminică, 9 octombrie 2016

Ultima trecena



                  Azi incepe ultima trecena din calendarul Tzolkin care incheie anul mayas, trecena care incepe sub simbolul LAMAT, Steaua cuantica din care totul se naste. Tonul 1 ce insoteste acest simbol, primul ton al Calendarului Sacru, reprezinta inceputul tuturor lucrurilor, este initierea. Este intentia care concepe si da nastere noii constiinte. Este tonul care iti da puterea sau forta de a incepe, de a demara proiectele, de a incepe sa actionezi. Cu alte cuvinte, daca vrei sa demarezi o idee noua, un proiect, o lucrare, este ziua perfecta pentru aceasta intentie interioara. Primesti energia necesara sub forme pe care nici nu le banuiesti. Universul iti cunoaste intentiile in orice moment.

            Pentru cei care sunt nascuti sub acest ton este bine sa stie, sa constientizeze ca sunt persoane pozitive, cu atitudine de conducatori ce-si pot crea singuri propriile intentii, ce trec la actiune, nu stau sa piarda timpul. Energia lor creativa le este de mare ajutor. Mayasii au asociat acest simbol Lamat cu samanta stelara, cea care aduce oportunitatea de a-ti valorifica potentialul interior in viata. Ne trimit cu gandul la faptul ca este samanta care germineaza, ca ceea ce sadim acum are toate sansele sa creasca si sa se implineasca in toate planurile, fizice si non-fizice. Face cumva legatura subtila intre Cer si Pamant aceasta samanta stelara, adica ceea ce este Sus ar putea fi si Jos. Dar asta depinde numai si numai de ceea ce alegem noi sa fie, pentru ca noi suntem creatorii propriilor realitati. Lamat mai este asociat si cu fertilitatea iepurelui.

              Asta inseamna capacitatea de a multiplica lucrurile fara prea mare efort. Creativitatea interioara ajuta la indeplinirea acestor aspecte subtile. Fertilitatea in acest caz se traduce prin usurinta cu care se demareaza lucrurile, proiectele care capata manifestare fizica in viata fara prea mari eforturi. Pentru realizarea si implinirea acestor aspecte este nevoie de echilibru si armonie, conditii fara de care samanta nu germineaza, conditii fara de care ideile pot ramane la stadiul de idei. Din alt punct de vedere si solul in care plantam samanta trebuie sa fie unul fertil. Sa fim deschisi in fata schimbarii. Simbolul LAMAT da tonul intregii trecene, ultima din acest an mayas si ne pregateste pentru a incepe un nou ciclu. Deci ne pregatim pentru sfarsit de an mayas, este perioada optima de a planta semintele, ideile care sa incolteasca pentru viitorul an. Este si zi de duminica, zi de odihna, de relaxare, reechilibrare si armonizare, zi numai buna pentru a gandi in liniste la intentiile tale pentru viitor.
                Relaxati-va si ganditi-va in liniste la ce v-ar placea sa faceti pentru viitor. Aduce-ti aceste intentii usor, usor in viata voastra pentru ca s-ar putea sa devina realitate. Intentiile sunt ca niste seminte, pe care daca le udam in mod constant, daca ne gandim la ele cu iubire, vor creste frumos in viata noastra. Crezi ca poate fi adevarat ? Ce te costa ? Crezi in ceea ce plantezi si vei vedea rezultatul.




                 Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu