joi, 29 decembrie 2016

Sfarsit de ciclu



                Ne apropiem de sfarsitul anului 2016, an de vibratie 9, ultimul dintr-un ciclu evolutiv de 9 ani. Ne pregatim sa incepem un nou alt ciclu de 9 ani. Asadar vom intra in anul 2017, an de vibratie 1, un an de inceput de drum. Acest prim an din noul ciclu are o vibratie speciala, energiile ce insotesc aceasta vibratie sunt mult mai puternice decat celelalte. Vibratia lui 2017 este 2+0+1+7=10=1+0=1. Vibratia speciala a acestui an, a lui 1, vine din faptul ca este format din 10, adica 1 urmat de 0 si este diferita de vibratia simpla a lui 1 simplu, neurmat de zero. Cand se intimpla astfel de vibratii, energiile cresc, dau putere de manifestare noului inceput cu mai multa forta. Si ca sa realizati mai bine ca asa este, urmatorul ciclu va incepe peste 9 ani, adica in 2026, a carui vibratie este 2+0+2+6=10=1+0=1. Urmatorul ciclu de 9 ani va incepe in 2035. Faceti singuri un calcul si veti intelege mai bine ce energii insotesc aceste inceputuri de ciclu, de vibratie 1.


               Deci de fapt vibratia anului despre care vorbim, 2017, este 10, dar care se reduce la 1si care este una speciala ce imbina si uneste toate energiile cosmice, Marele Inceput, Unimea, Cercul Complet, toate se aduna in aceasta vibratie de noi inceputuri, asa cum si trebuie sa fie un nou inceput. Doar ca aici si acum vorbim despre un inceput de ciclu care vine cu o vibratie mult amplificata, de mare putere. Vom trai si vom vedea, vom simti. Pana la urma aceste cifre nici nu trebuie sa ne induca cine stie ce perceptii, asteptari sau mai stiu eu ce. Pentru ca atunci cand dai un pronostic, lumea se asteapta sa se intimple sau nu. Totul va fi despre trairea noastra, totul se va rasfrange in constiinta noastra, va depinde de nivelul evolutiv la care ne situam fiecare dintre noi si de aici gradul de constientizare a ceea ce se petrece. 
            Vorbim despre constiinta individuala care in final ea va fi cea care va determina schimbarea constiintei colective. Deci, vizat este individul care va fi situat in centrul acestui nou ciclu transformational. Cum vom percepe noile energii care vor veni in intimpinarea noastra ? Fiecare le va simti in unicitatea lui iar fiecare aceasta piesa unica va contribui la Marele Intreg. Cu cat suntem mai conectati la aceste energii cosmice subtile, la aceste aspecte spirituale, cu atat vom fi mai capabili sa intelegem si sa constientizam noile experiente. Am trecut printr-un an ce ne-a adus multe evenimente, multe constientizari, multe mesaje. Este un bun motiv de a spune si de a intelege ca aceasta conexiune, conectare, la aceste energii, evenimente, constientizari, nu se face in ultima zi a anului pentru ca de maine incepe un alt an. Este vorba despre o conectare permanenta, care in timp iti schimba perceptiile, constiinta urca pe nivele superioare si este tot mai implicata in manifestarea experientelor din viata ta. Este ca o dilatare a existentei tale. Pur si simplu simti cum te extinzi si cuprinzi in starea ta de pace tot mai mult din ceea ce se afla in jurul tau. 

             Personal nu cred ca trebuie sa ne facem griji daca prindem sau nu, daca percepem sau nu aceste vibratii subtile. Ele vor fi la dispozitia noastra, vom trai in ele, constient sau nu. Pana la urma acea masa critica se va atinge si atunci schimbarea va fi colectiva. Benefic insa pentru evolutia noastra este sa incepem de pe acum sa constientizam cine suntem, ce rol avem si ce vrem sa traim in aceasta experienta numita viata. Vorbim de sfarsit de ciclu, de un alt nou ciclu. Prietenii nostri mayasi, aceste fiinte din alte dimensiuni, deja ne spun ca am inceput un alt ciclu. In calendarul lor sacru, noul an a inceput pe 22 octombrie 2016, un nou ciclu. Iar pe finalul de an mayas, in ultima trecena, am fost indrumati sa ne finalizam procesele de transformare in care ne-am angajat, creatiile pe care le-am inceput, cumva sa tragem linie peste toata munca, sa validam rezultatele si sa realizam unde suntem ca sa putem merge mai departe cu o alta intelegere, mai profunda despre ceea ce avem de facut.
          Poate fi perceput ca un moment de respiro, de introspectie, de concentrare inainte ca atletul sa tasneasca de pe linia de start. Mesajul ar fi ca odata plecat in cursa, nu ai cum sa te mai intorci. Si ca totul sa fie si mai frumos, ziua de intai a noului an 2017, corespunde in calendarul mayas cu simbolul Drum, insotit de un ton apostolic 7. Cum se putea altfel decat ca ni se arata un nou Drum, o noua cale, un nou inceput, cu Divinitatea langa noi. Si ca un bonus la inceput de Drum, mai avem si portal energetic in aceasta zi. Uimitor de frumos cum acest Univers scoate in calea noastra atatea sincronicitati. In pregatirea noastra pentru urmatorul ciclu, cred ca un moment important s-a petrecut in septembrie, acel 999, moment despre care am mai scris si despre care cred ca ati citit multe. Energii speciale, infuzari, transformari, toate se intimpla in interiorul nostru daca ne permitem sa le constientizam. Sunt si vor fi mereu portaluri energetice care ne vor darui sansa de a vedea lucrurile in moduri mai extinse. Ceea ce avem de facut este sa ne lasam purtati in fluxul de Lumina Divina. Este raspunsul nostru catre Univers ca suntem de acord cu aceasta cale, ca vrem si ca am devenit constienti de aceasta cale. Ca ne dorim inaltarea. Si cum am putea altfel sa ne inaltam decat in Lumina ? Pentru ca in intuneric nu ai cum sa te inalti, te vei impiedica mai mereu. Doar in Lumina ne simtim in siguranta si Lumina lumineaza orice Intuneric.

            Suntem in acea perioada a sarbatorilor cand ne relaxam, cand ne dam voie sa ne linistim mintea si sa ne apropiem mai mult fata de semenii nostri. Este o perioada cand ne revizuim atitudinea, comportamentul fata de noi insine, fata de cei din jur, cand ne analizam actiunile, ce-am facut bine, ce-am facut rau, ce probleme de sanatate am avut, ce greutati am intimpinat, unde ne-am blocat si ce n-a functionat. Facem bilantul ultimului ciclu. Constientizarea a astfel de aspecte ne ajuta sa pornim in noul ciclu cu mai multa claritate, cu mai multa fermitate si incredere. Incheiem un ciclu in care am avut de munca cu propria constiinta indiferent pe ce nivele ne-am situat. Cine a reusit sa se spele de gunoaiele energetice cu siguranta va avea un start mai bun in noul ciclu, nu va mai reporta toate emotiile negative si in 2017. Sa privim cu iertare la tot ce-a trecut. Sa privim cu recunostinta la toate experientele prin care am trecut, pentru ca totul a facut parte din procesul de transformare interioara atat de necesar evolutiei. Sa iertam tot ceea ce nu ne-a convenit, tot ceea ce am crezut ca nu ne face bine sau ca nu e bine pentru noi. Este important sa ne curatam, sa ne purificam de toate energiile negative, dar si mai important este ceea ce punem in locul ramas gol. Este foarte important cu ce intentii intram in noul an, ceea ce sadim, pentru ca ce semanam aia vom si culege.
                  Asadar suntem la final de ciclu. Constienti sau nu ? Probabil cei mai multi vom face o petrecere pe cinste si ne vom trezi in 2017. Depinde de fiecare cum se trezeste. Oricum ar fi , fiecare va avea calea lui de trezire si evolutie !
                    Incheiem acest ciclu cu o Luna Noua care se produce astazi incepand cu ora 8:53. Adica azi avem Soarele si Luna in Capricorn. Despre Luna Noua am tot scris, despre semnificatiile ei si ce este bine sa facem. Sa retinem doar ca este un moment favorabil noilor inceputuri. Si cam despre asta este vorba. Ne pregatim de un nou inceput. Dar ce inceput. Un nou ciclu. Eu zic sa privim cu maxima incredere si iubire acest nou inceput. Va fi special si unic pentru fiecare in parte pe masura intentiilor, gandurilor speciale pe care le va planta fiecare in acest nou ciclu. In acelasi timp va trebui sa lucram la limitarea fata de conceptele si credintele lumii fizice sau mai bine spus la renuntarea, eliminarea acestor credinte limitative.  Va fi unic prin fermitatea si determinarea cu care vom actiona. Credinta si Lumina cu care vom imbratisa fiecare gand, intentie, actiune, ne va conduce prin acest nou ciclu. Asa sa fie !
                       Pana si vibratia zilei de azi, 11, este una speciala. Stiti, probabil, ca in numerologie vibratia 11 este considerata cea mai speciala si este recomandat ca in astfel de zile sa va concentrati atentia doar asupra gandurilor, intentiilor cele mai puternice si pentru binele cel mai inalt al vostru si al tuturor.
                    Va doresc tuturor sa aveti o inima deschisa, sa primiti totul ca pe un dar ales, sa apreciati tot ceea ce se intimpla in existenta voastra. 



                      Descopera si tu calea spre armonie  !!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu