sâmbătă, 31 decembrie 2016

Mesaj pentru noul an, 2017



                  Va urez tuturor sa va descoperiti noul adevar, intentionati si initiati actiuni ce va vor onora acel mic spatiu sacru din inima. Faceti acele lucruri care vor creste Lumina din voi. Intram intr-un nou ciclu care se anunta de mare importanta pentru evolutia noastra. Provocarile vor continua cu siguranta. Dar daca am avut grija sa plantam semintele necesare evolutiei noastre, atunci le vom depasi. Saditi cu claritate cateva intentii, udati-le mereu cu energia voastra si ele vor creste, vor capata manifestare fizica.
                    Sa ne luam ramas bun de la acest an, ultimul dintr-un ciclu cu multe transformari, realizari, esecuri, pierderi, etc. Sa-i multumim pentru toate experientele pe care ni le-a oferit, sa-i fim recunoscatori pentru tot ceea ce am invatat, pentru tot ceea ce am vazut si trait, pentru tot ceea ce am facut. Sa-l primim pe 2017 cu multa bucurie si iubire, sa-i daruim multa iubire pentru ca ce daruim, vom si primi.
                       La ce suntem gata sa renuntam ? Suntem pregatiti sa lasam in urma ceea ce nu ne mai este folositor ? Ce punem in loc ? Ce schimbari vrem sa apara in viata noastra ? Cand iti construiesti vise, ai pentru ce lupta. Acceptati schimbarea ce va fi sa se intimple, pentru ca transformarea interioara sa devina una profunda. Indrazniti si visati la planuri marete cu toata inima, din toata inima, pentru ca voi sunteti creatorii propriilor realitati. Si cum vi le imaginati asa vor fi. Sa includeti in viziunea voastra si pe cei din jurul vostru pentru ca si ei sunt suflete la fel de frumoase ca si voi.
                         Va urez tuturor sa pasiti in noul an cu multa incredere de sine, cu multa intelepciune si recunostinta pentru tot ceea ce vi se intimpla, cu multa iubire si apreciere fata de tot ceea ce exista. Cu siguranta se vorbeste mult despre noul ciclu evolutiv care deja se simte. De maine deschidem o alta fereastra spre o alta realitate pe care o proiectam de multa vreme. Noul an sa va aduca constientizarea devenirii, a transformarii voastre interioare.


                   Iubirea si pacea interioara sa va insoteasca in constiinta noului an, pe care vi-l doresc sa-l traiti la un nivel superior de fiinte divine ce sunteti. Fie ca Noul An sa va indrume pe calea spre armonie iar intelepciunea divina sa va conduca spre alegerile cele mai apropiate sufletului vostru, spre binele vostru cel mai inalt si al celor din jur. 
              Abordati Noul An cu incredere in potentialul vostru, cu o noua atitudine, cu idei creative, cu ganduri indraznete si vise marete. 

               Va doresc tuturor un An Nou cu bucurie, credinta si iubire !!!



                        Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu