duminică, 1 ianuarie 2017

La multi ani !!



                 La multi ani dragilor. Bun gasit in Noul An. Bun gasit la un nou inceput. Bun gasit in prima zi de An Nou, cu prima sarbatoare crestina. Sfantul Vasile Cel Mare este primul care vine sa ne dea energie la acest nou inceput de ciclu evolutiv. Acest Sfant Vasile a fost un mare aparator al invataturilor crestine, fiind considerat un adevarat stalp al credintei si sprijin al Bisericii. Trece la viata vesnica la 1 ianuarie anul 379 iar Biserica a randuit ca an de an la aceasta data sa fie praznuirea acestui mare sfant. 

               La vremea lui si-a adus o mare contributie la intelegerea faptului ca Sfantul Duh este de aceeasi fiinta cu Tatal si cu Fiul, teorie care a aprins mintile si orgoliile multora. Credinta care ii calauzea viata era ca trebuie sa tindem spre unirea sufletului cu Dumnezeu, ca adevaratul crestin crede in Sfantul Duh si ca Sfantul Duh este cel prin Care crede. Radacinile invataturilor crestine le primeste chiar de la tatal sau, pe nume tot Vasile, devenind in timp un mare exponent si aparator al credintei. Este primul impuls spiritual care vine la inceput de an si care ne indeamna sa ne aducem aminte si sa intelegem ca suntem fiinte divine, sa tindem spre Unul. Fie ca aceasta vibratie sa ne poarte prin acest nou ciclu pe care-l incepem astazi. Abordati Noul An cu multa incredere in forta voastra interioara. Fie ca energiile si vibratiile acestui inceput de an nou sa va dea puterea sa transformati toate intentiile voastre in propria realitate. Este o zi cu o vibratie speciala si nici nu avea cum sa fie altfel. Vibratia anului 1, vibratia zilei 1, vibratia lunii 1. Astazi este Inceputul. Avem portal energetic in aceasta zi. Pornim la Drum. Mayasii, dragii de ei, ne aduc azi simbolul Drum. Cum altfel decat ca ne indeamna sa pornim la Drum. Potrivire sau sincronicitate ? Simbol insotit de ton 7, un ton apostolic. Divinitatea este cu noi la inceput de Drum. Primiti asadar cu inima deschisa tot acest ajutor divin.

                      Tuturor celor care poarta acest nume sfant si nu doar lor, le urez Multi Ani , in Iubire si Credinta  ! Fie ca in Noul An sa va impliniti toate dorintele profunde ale sufletului !


        

                    Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu