vineri, 27 ianuarie 2017

Prima Luna Noua din 2017



                       Maine, 28 ianuarie, avem parte de prima Luna Noua din acest an, din acest nou inceput de ciclu evolutiv. Incepand cu ora 2:07 Luna intra in faza de Luna Noua. De fiecare data cand avem faza de Luna Noua, vorbim despre noi inceputuri, despre acel timp de initiere a noi lucruri, noi proiecte, afaceri noi sau poate relatii noi, persoane noi care apar in viata noastra, ceva nou care sta si e bine sa inceapa. Sau poate ca vom avea parte de o noua abordare a unor situatii care inca nu s-au incheiat iar acum este timpul sa le privim altfel si sa le dam o noua orientare, o noua directie ca sa le finalizam.

                    Fiecare va avea impulsuri subtile pe care le va constientiza sau nu. De fiecare data la Luna Noua avem parte de aceasta energie de inceput, dar acum parca este mai amplificata aceasta energie in contextul noului inceput de an si de ciclu evolutiv. Cand vorbim de Luna Noua, inseamna ca Luna este in acelasi semn zodiacal cu Soarele, deci acum avem Luna Noua in Varsator. Inseamna ca la acest moment vom prelua din energia Varsatorului, care este un semn de aer, fiind orientat spre viitor. De fiecare data conjunctia celor doua luminatoare combina si intareste energiilie, astfel ca influenta lor asupra noastra devine mai puternica. Aceasta faza de nou inceput coincide, intimplator sau nu, cu Anul Nou chinezesc care incepe si el tot maine.
                     In zodiacul chinezesc este Anul Cocosului de Foc, zodiac care vorbeste si el de forta acestui an, de succesele ce vin in acest an de mare dinamism. Cei care vor respecta valorile, vor fi stabili, echilibrati si seriosi in munca lor, vor avea rezultate pe masura. Toata lumea se asteapta sa inceapa ceva nou si sa aiba o evolutie armonioasa. De altfel, Cocosul este cel care da semnalul de trezire, el ne spune ca e vremea sa ne trezim si sa ne apucam de treaba. El este prin definitie un lider si-i place sa dea directie lucrurilor. Si probabil ca multi se vor trezi in acest inceput de an si vor lua decizii in consecinta. Dupa cum observati aceste energii ne infuzeaza pe toti, indiferent de rasa, religie sau orice altceva. Important sau interesant este cum receptionam, cum simtim noi aceste energii subtile astfel incat sa simtim o imbunatatire interioara. Adica e cazul sa ne facem niste planuri sau planificari, cum vreti sa le numim.
                      Simbolul mayas pentru azi este Cauac, adica Furtuna a carei energie vine sa ne curete, sa ne purifice, sa scuture praful asezat peste partile din noi pe care acum este musai sa le dam stralucire. Nu este vorba despre Furtuna pe care o cunoastem toti in plan fizic, ci este acea Furtuna care dezveleste, descopera, sterge praful de pe toate partile interioare, indiferent daca sunt frumoase sau mai putin placute. Asa ca s-ar putea sa avem si surprize, sa mai descoperim si parti mai urate din noi pe care le-am uitat. Daca o legam de aspectul lunar prezent, Furtuna vine cu energia feminina a unitatii, a sigurantei si a caldurii interioare pe care o regasim doar intr-un climat de liniste si siguranta. Unde e cel mai bun loc decat Acasa ? Cauac ne invita intr-un fel la o transformare profunda, la propria renastere iar Tonul 8 ce insoteste acest simbol aduce echilibrul atat de necesar pentru a trai in siguranta, stabilitate.
                       In concluzie, planificati-va in liniste ceea ce vreti sa initiati pentru ca energiile ne sunt benefice, avem forta sa demaram orice idee novatoare. La multi ani celor care chiar intra in Anul Cocosului de Foc !!



                   Descopera si tu calea spre armonie  !!
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu