marți, 28 martie 2017

Nunta Cosmica 2017



                    Nu stiu cata lume are cunostinta de acest aspect cosmic care se intampla doar odata pe an. Si pentru ca se intampla doar odata pe an este benefic pentru noi sa-l cunoastem mai indeaproape. Adica vreau sa spun ca e pacat sa trecem pe langa el fara sa stim macar ca s-a petrecut. Cum ar veni, e nunta in sat si noi nu stim. Asadar sa incepem cu inceputul. Ce este acest eveneiment cosmic si cum ne influenteaza sau cum il putem folosi in beneficiul nostru ? Astrologii definesc acest moment ca fiind intalnirea celor doua astre, Soarele si Luna, in momentele sau pozitionarea lor de exaltare maxima, cu efecte maxime. Ei bine, aceasta intalnire are loc atunci cand Soarele se afla in zodia Berbecului, prima zodie din cercul zodiacal, iar Luna se afla in zodia Taurului, a doua zodie din cercul zodiacal.

                     Momentan Soarele tranziteaza zodia Berbecului si se va afla inca in aceasta zodie pana la 20 aprilie, asa ca prima conditie este indeplinita. Astazi 28 martie Luna este deja intrata si ea in zodia Berbecului, ceea ce inseamna ca este in conjunctie cu Soarele. Adica azi avem fenomenul de Luna Noua. Luna Noua in Berbec. Si o asteptam pe ea, Luna, sa intre, sa tranziteze de maine zodia Taurului, unde va sta aproximativ trei zile, adica sa se implineasca si a doua conditie. Deci intalnirea, nunta cosmica va incepe de maine, 29 martie si va tine pana pe 31 martie. Astrologii aproximeaza chiar si intervalul orar in care se intampla aceasta minune si anume incepe de maine de la orele 18:48 pana pe 31 martie orele 19:41. In astfel de momente energiile sunt mult amplificate iar cei care le constientizeaza le pot folosi pentru a pune temelia unor proiecte, idei marete, planuri de suflet tinute acolo poate de multa vreme. Energia subtila care se manifesta in aceste zile te poate scoate din zona ta de confort si sa-ti dea curajul de a incepe ceva despre care poate tu considerai nebunesc si de neinchipuit. 
                 Ei bine, este o sansa de a sari din limitari. Si daca tot ai sarit gardul, nu te mai intoarce, da-i inainte. Interesant in acest an, este si faptul ca aceasta nunta cosmica are loc dupa faza de Luna Noua asa cum ziceam putin mai devreme. Iarasi momente favorabile pentru a initia ceva nou asa dupa cum am mai spus in articolele trecute despre faza de Luna Noua. De la faza de Luna Noua pana la faza de Luna Plina avem Luna in crestere, deci energiile sunt in crestere. Nu e pacat sa nu profitam de toata aceasta subtilitate la nivel macrocosmic ? Ce face omul la o nunta ? Este vesel, se bucura de moment. Apoi nunta inseamna o relatie armonioasa, ceva de lunga durata, ceva temeinic, o legatura pe vecie bazata pe ceva solid. 

                   Cam aici este si acest interval cosmic in care se manifesta maxim aceste doua energii, principiul masculin Soarele si principiul feminin Luna. Multi intelepti ai istoriei au folosit acest moment cosmic pentru a pune bazele unor edificii marete. Noi putem incepe spre exemplu o casa sau un proiect de casa. Sau macar niste forme gand puternice pe care chiar le vrem in manifestare, in viata noastra. Cu specificatia ca aceste forme gand sa le mentinem la o vibratie inalta astfel incat ele sa vina la manifestare. Cum spuneam mai devreme, fii ca la nunta, inconjoara-te de oameni frumosi, de aceeasi vibratie cu tine, rezoneaza cu ce e mai bun si se va intampla.
                  Mai toti avem cate un proiect de suflet, un vis care am vrea sa devina realitate. Ne trebuie putin curaj sa incepem sa vorbim despre el. Sa-l aducem in atentia Universului, sa stie ca ni-l dorim foarte tare. Curaj, vointa, determinare, viziune, sunt vibratii care in aceste zile te pot urca pe alte nivele de intelegere si perceptie interioara. Daca nimeni nu te asculta, mergi inainte cu visul tau pana vei face parte din el. Atunci vei sti ca se implineste.
                    Despre ce spun mayasii in aceste zile nu-mi propun sa dau prea multe amanunte, ci doar simbolurile care definesc aceste zile puternice dar de echilibru. Pentru ziua de maine, cand incepe nunta cosmica, avem simbolul Cauac, Furtuna, care curata tot ce nu mai este folositor si scoate adevarul la suprafata. Furtuna curata praful care s-a asezat peste constiinta noastra si e posibil insa sa descoperim si lucruri care nu ne fac placere, dar prin constientizare le putem elibera. Totul se face prin voia divina, Tonul 3 ce insoteste acest simbol in aceasta zi. Intentia, curajul despre care vorbeam mai devreme. Pentru ziua de 30 martie avem simbolul cel mai inalt al calendarului mayas, AHAU, Dumnezeu, Soarele, cel care face ca aceasta nunta sa straluceasca, cel care aduce lucrurile in manifestare, cel care se afla mereu alaturi de noi si ne sprijina in intentiile noastre, cel care ne aduce pacea si linistea interioara. Tonul 4 ce insoteste acest simbol vine sa intareasca stabilitatea noastra interioara pentru a ne putea clarifica mai bine ideile, proiectele, pentru a ne da o viziune si mai inalta. Este ziua de mijloc a nuntii cosmice, totul este echilibru, Soarele si Luna sunt in uniune perfecta. Pentru 31 martie avem simbolul de inceput al calendarului si anume IMIX, Crocodilul, cel care da forta de inceput a lucrurilor, cel care pune in miscare fortele Creatiei. Tonul 5, insotitorul acestui simbol, ne spune ca valul se porneste. Asa in cateva cuvinte, sper sa intelegeti ca Universul colaboreaza cu noi, vine in ajutorul nostru, dar si noi trebuie sa venim in intampinarea lui. Cand noi facem un pas spre Dumnezeu, El face zece pasi inspre noi. Faceti si voi primul pas  !!
                    




                       Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu