vineri, 31 martie 2017

Raspuns la Nunta Cosmica



                           Bine va regasesc dragilor, in numar tot mai mare. Daca numarul vostru nu ar fi crescut atat de mult incat statisticile s-o ia razna, in sensul bun bineinteles, probabil n-as fi scris acest raspuns. Este un raspuns la raspuns. La raspunsul vostru. Pentru mine chiar a fost ca la o nunta. M-am simtit inconjurat de mii de oameni frumosi, asa dupa cum spuneam si in articolul original, ca e bine sa fim inconjurati de fiinte dragi. Ori voi, cei cu care impartasesc aceste ganduri sunteti deja fiinte frumoase. Ca sa vedeti ca nimic nu e intamplator. Chiar putem simti, daca ne dam voie la nivelul cel mai profund, ca suntem intr-o nunta cosmica. Iar voi ati dovedit ca sunteti nuntasi perfecti prin participarea voastra. Simplul fapt ca ati citit acest articol intr-un numar atat de mare, ca ati rezonat cu ce scrie acolo, inseamna ca v-a placut ideea de a fi prezenti la un eveniment cosmic atat de special. Ca rezonati cu Universul iar asta este formidabil. Ca sa rezonam mii de oameni printr-un articol chiar e frumos. Ceva aproape imperceptibil uneste fiintele umane.


                        Iar acest lucru ar trebui sa ne faca sa percepem ca aceste energii cosmice subtile chiar se manifesta in viata noastra. Poate la inceput nu ne dam seama, dar uite in ce mod lucreaza ele. Poate unii se intreaba cum ar putea un astfel de eveniment cosmic sa ne aduca echilibru si armonie in viata cea de toate zilele. Prin constientizare. Prin participare cu toata fiinta. Cand mergi la un eveniment iar gandurile si grijile te tin ocupat este ca si cum n-ai participat la acel eveniment. Suntem in ultima zi de petrecere, de nunta cosmica, deseara 31 martie se incheie festivitatile. Daca ati simtit echilibrarea din fiinta voastra in aceste zile este si mai minunat. Oricum perceperea acestor influxuri va mai continua catva timp, depinde de fiecare. Stiti cum e dupa nunta, mai percepem atmosfera frumoasa care a fost, ne amintim cu drag momentele care ne-au emotionat si asa mai departe. Deci pe scurt, efectele acestei armonizari a energiilor masculine si feminine inca le vom mai simti. Dar asa cum am specificat si in articol, noi suntem cei care dam amplitudine acestor energii prin participarea noastra constienta la aceste evenimente, prin intampinarea lor cu mare drag si dor. Sa fim noi mereu dornici, cei care facem primul pas, ca Dumnezeu de-abia asteapta sa faca zece pasi inspre noi. Asa percep eu lucrurile si chiar asa a fost pentru mine.
                      Ca sa simtim vibratia unei nunti in primul rand trebuie sa fim prezenti acolo, sa participam la ea. Altfel nu avem cum sa stim cum a fost. Vei afla detalii de la altii, despre cum a fost, etc, dar nu e acelasi lucru cu trairea personala.  Sa participi, sa fii Prezent, starea de Prezenta, aici si acum. Va suna cunoscut ? La aceasta nunta cosmica suntem invitati cu totii sa participam, sa fim prezenti in numar cat mai mare astfel incat vibratia ei sa creasca si sa ajunga la cat mai multe suflete. Care este esenta unei nunti ? Bucuria. Sa te bucuri pentru un cuplu care si-a gasit echilibrul incat se instaleaza uniunea. Sa te abandonezi pe tine si sa te bucuri pentru altul. Sa uiti de tine sa sa-ti iubesti aproapele. Percepeti cum se modifica constiinta si trece pe un nivel mai inalt ? Iar cei asupra carora proiectam bucuria devine un centru al Bucuriei care apoi incepe sa radieze asupra participantilor, dandu-ne inapoi ce-am daruit in cantitati si mai mari. Si astfel se rasfrange si asupra noastra starea de bine, de echilibru si armonie. Ce simplu poate fi cateodata sa ne aflam calea spre armonie. Ce daruim se intoarce inzecit. Intelegem cum lucreaza Universul ?


                    In lumea noastra fizica obisnuim sa facem daruri si cum altfel decat materiale. Dar la o nunta cosmica ce fel de daruri am putea face ? Prin participarea noastra cu cele mai curate si frumoase ganduri, prin toate vibratiile inalte de care suntem in stare si le stiti deja foarte bine care sunt. Nu-mi propun acum sa discutam despre ele ca ne lungim si mai mult. Important este ca atunci cand participam la un asemenea eveniment s-o facem cu toata inima, sa lasam grijile de-o parte ca sa ne putem integra in energiile prezente acolo. Intotdeauna cand mergem la un eveniment ne pregatim putin. Acest eveniment a fost si el pregatit si anuntat cumva, dar la nivel cosmic bineinteles. A venit mai intai echinoctiul de primavara si odata cu el intrarea Soarelui in Berbec, unde sa-si arate forta masculina, toata stralucirea lui de mire in asteptarea miresei, misterioasa Luna cu energia ei feminina. Evenimentul fusese anuntat. Apoi a venit arhanghelul Gabriel sa ne aduca vestile cele bune de la Dumnezeu Tatal Ceresc, sa ne dea Buna Vestire, ca se va zamisli Fiul. Puteti accepta ideea ca ne-a adus si vestea unei nunti la nivel cosmic ? Ca Fiul ar putea fi rezultatul uniunii energiilor masculine si feminine ? Ca din echilibru se naste noua constiinta ? Nu este Soarele masculinul, tatal pamantean si Luna energia feminina, mama pamanteana ? Transcenderea conditionarii umane ar putea sa ne faca sa intelegem aceste aspecte de pe alte nivele. Anul Nou 2017 in care am intrat deja era anuntat de toata lumea ca fiind inceputul unui nou ciclu evolutiv, cu vibratii puternice, mult amplificate. Nunta Cosmica la inceput de ciclu evolutiv ? Oare acest Univers credeti ca lucreaza la intamplare ?

                    Participarea constienta la un eveniment cosmic pur si simplu iti creste nivelul vibrational, saltul constiential care se produce este unul foarte important in evolutia individuala, astfel incat neparticiparea ar reprezenta o bariera in dezvoltarea personala. Stiti cum am spus la inceput, degeaba e nunta in sat daca noi nu stim. Asadar inca nu e tarziu sa participam, nunta inca se desfasoara. Si vorbim de un cuplu, Soarele si Luna, care acum sunt centrul Bucuriei, centrul de unde ne hranim spiritual, care ne hraneste si ne sustine, care ne echilibreaza viata pe pamant. Sunt inca multe aspecte subtile de spus, dar nu asta mi-am propus sa fie raspunsul. Raspunsul meu este Bucuria pentru participarea voastra. Bucuria mea este darul pentru voi, pentru ca voi sa deveniti un centru tot mai puternic din care sa radiati, sa deveniti o Sursa si pentru altii. Cand fiecare dintre noi vom deveni un centru bine echilibrat si armonios vom ajunge sa fim Sursa unii pentru altii iar tendinta va fi sa constientizam ca suntem Una si aceeasi Sursa.
                    Sa ne bucuram cu totii de aceasta nunta cosmica, sa ne lasam infuzati de vibratiile ei si sa ne gasim echilibrul si armonia de care avem nevoie pentru o viata implinita aici pe pamant. La urmatoarea nunta cosmica sa fim si mai multi participanti  !!
                       Daca simtiti nevoia sa imartasiti gandurile voastre cu privire la aceasta nunta cosmica, nu ezitati, voi fi aici sa va raspund cu mare drag si bucurie.




                        Descopera si tu calea spre armonie  !!
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu