duminică, 22 mai 2016

22 Mai 2016



                Astazi Soarele a intrat in zodia Gemenilor si in plus avem si Luna Plina care a inceput la ora 0:15, ceea ce inseamna ca Luna este in opozitie cu Soarele pe cer. Daca Soarele a intrat in Gemeni, inseamna ca Luna se afla in opozitie cu el, adica se afla in Sagetator. Noptile cu Luna Plina sunt cele mai luminoase, adica Luna este vizibila integral, in toata splendoarea sa. Constienti sau nu, Luna exercita o influenta asupra tuturor fiintelor vii ce traiesc pe Pamant, inclusiv asupra noastra, a oamenilor. Probabil cel mai cunoscut fenomen este cel al mareelor, datorat atractiei satelitului planetei noastre, astfel ca marile si oceanele cresc si descresc in fiecare zi.

                 Acum daca facem o analogie intre proportia de apa de pe Pamant si cea din corpul uman, vedem ca sunt asemanatoare. Si daca Luna poate influenta 70% din apa planetei, oare nu face la fel si cu procentul de 70% de apa care alcatuieste corpul uman ? Sa fie intimplatoare coincidenta dintre ciclul lunar de 28 de zile si cel menstrual ? Cu siguranta Luna are efecte asupra noastra, dar e mai comod pentru mintea noastra sa le atribuim altor cauze. Parca era si o vorba, cum ca ai mintea plecata pe Luna. Dar sunt statistici care arata ca sinuciderile, problemele psihice, sunt mai numeroase in noptile cu Luna Plina. Natura ne ofera multe exemple de cum influenteaza Luna diverse aspecte ale vietii pe Pamant. Mai ramane doar ca noi sa constientizam aceste aspecte si sa vedem in ce mod ne influenteaza viata. Sarbatoarea de Pasti este si ea calculata in functie de fazele Lunii. Si multe altele pe care probabil le mai stiti si voi.
                  In calendarul mayas, astazi avem un Ton 4, insotit de simbolul Lamat. Tonul 4 aduce stabilitatea perfecta, forta de a construi, masura tuturor lucrurilor. O energie ce ne arata limitele in care ne putem desfasura. O energie care ne ajuta in toate genurile de relatii. Simbolul Lamat- Stea/Iepure, este un simbol al fertilitatii, este samanta care germineaza. Acest simbol face ca lucrurile sa se multiplice fara prea mult efort. Ceea ce este sadit de Lamat, creste si se implineste in toate planurile.
                     Vibratia zilei de azi 22 mai este 4, ceea ce corespunde cu Tonul 4 al zilei mayase. Ieri a fost mare sarbatoare, sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu apostolii. cei care au avut o influenta determinanta asupra crestinismului. Ceea ce s-a sadit atunci se poate continua fara prea mult efort.
                   Aspecte de revelat sunt destule. Este totusi o zi de duminica, o zi de relaxare si odihna, asa ca sa profitam si sa lasam mintea sa se linisteasca sub influenta acestei Luni Pline care actioneaza puternic asupra mentalului.



                                 Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu