miercuri, 1 iunie 2016

Ziua copilului



                   Astazi 1 iunie, sarbatorim ziua copilului. Asa am fost invatati sa celebram copii, de pretutindeni. Sa le oferim tot ce e mai bun si frumos. Copiii reprezinta bucuria, fericirea noastra, ei sunt viitorul si ne bucuram pentru ei cand cresc armonios. Si intr-adevar merita toata atentia noastra, toata iubirea noastra. Dincolo de faptul ca-i onoram astazi pe copii, imi doresc sa va onorati si copilul din voi, copilul vostru interior, cel care asteapta sa fie si el mangaiat, iubit, alintat. Chiar daca multi ati trecut de varsta copilariei. Indiferent de varsta, cred ca suntem niste copii. Suntem copiii Domnului. Si cred ca meritam sa traim in bucurie si iubire. Am putea azi face efortul de a vorbi cu noi insine, de a ne lasa purtati pe aripile copilariei si sa ne intilnim cu copilul interior si sa-l ascultam sa vedem ce-si doreste cel mai mult. Veti vedea ca nu are pretentii mari, veti realiza ca nu vrea decat sa rada, sa fie vesel, sa se joace.
                       Dati-va voie astazi sa va acordati la copilul interior si lasati-l sa va conduca el, macar pentru o zi si vedeti rezultatele. Despre copilul interior sunt multe de povestit, dar probabil intr-un viitor articol. Insa azi, dati-va voie sa fiti iar copii, luati-va inapoi inocenta de copil, radeti si fiti veseli. Fugi-ti de la serviciu, plimbati-va prin parcuri si priviti copiii cum se joaca, cum sunt ei lipsiti de griji. Cumparati-va o inghetata, ceva dulce, orice va face placere si aduceti-va aminte cum e sa fii din nou copil. Nu e greu. Macar pentru o zi fi-ti din nou copii. Nu va faceti griji ca or sa spuna altii ca ati dat in mintea copiilor. Lasati-i pe ei cu grijile si fiti voi iarasi copii. Bucurati-va de acesta zi frumoasa plina de Soare, care ne iubeste in egala masura pe toti.


                Va urez multi ani frumosi, plini de bucurie si veselie tuturor copiilor si mai ales tie, copil interior ce traiesti in fiecare dintre noi. 




                      Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu