luni, 8 februarie 2016

Semintele dezvoltarii



                    Un nou inceput de saptamana, un nou start sau o continuare a ceea ce am inceput. Oricum ar fi ,este un nou inceput. Si ca niste buni gospodari ce suntem, ce trebuie sa facem ? Nimic altceva decat sa plantam semintele a ceea ce vrem sa culegem in aceasta saptamana sau pe termen mai lung. Ce sunt aceste seminte ? Sunt ideile, gandurile, proiectele, emotiile, sentimentele, viziunile despre ceea ce vrem sa incepem. Gandul este prima samanta pe care o ai la indemana, prima pe care o insamantezi. Din multele ganduri care-ti trec prin minte unul dintre ele va fi pregatit ca tu sa-l insamantezi. Altfel spus, el va fi samanta de care trebuie sa ai grija, cum si unde s-o plantezi astfel incat sa-ti dea roadele planificate.

                 Acest gand trebuie dezvoltat, incarcat cu iubire si dus mai departe. Spre exemplu iti trece prin minte gandul ca ai vrea o casa sau orice altceva. Acest gand apare printre multe altele. Daca te opresti doar din cand in cand asupra lui si gandesti ca nu e cazul acum sau ca nu ai cu ce sa incepi sau nu stii nimic despre acel lucru, inseamna ca acel gand nu este samanta cea mai potrivita pentru tine la acel moment. Dar daca te opresti din ce in ce mai des asupra unui gand, el va deveni samanta cea mai potrivita. Este ca si cum ai fi plantat acel gand in mintea ta. Si cu cat te preocupa mai mult acel gand, incepi sa-l infasori in emotie, sentimente despre cum va fi, despre cum va arata, despre cat te va bucura. Incepi sa-l imbraci in viziuni. Incepi sa traiesti in noua realitate pe care singur ti-o creezi. 
           Gandul, samanta pe care ai plantat-o in interiorul tau, a inceput sa germineze si sa creasca. Deja nu mai este samanta, a devenit planta care tot creste. Adica gandul tau a devenit deja proiect, incarcat cu sentimente, emotii, viziuni. Cresterea plantei inseamna actiunea la care ai trecut pentru a-ti vedea realitatea indeplinindu-se. Si tot cresti pana la aparitia fructului, adica proiectul tau prinde contur, incepe sa se vada rezultatul. Bucuria, iubirea cu care plantezi aceasta samanta, va face fructul sa se coaca si sa fie bun de cules. La fel, iubirea, bucuria, daruirea, pasiunea, devotamentul pe care le depui in actiunea ta, te vor aduce mai aproape de momentul in care iti vei termina proiectul sau actiunea in care ai pornit.

              Ai un gand care iti tot apare prin minte ? Poate ar fi cazul sa-l analizezi. Poate vrea sa-ti spuna ceva, poate vrea sa constientizezi ca poate fi samanta potrivita pentru a fi plantata. Constientizeaza gandurile care-ti apar cel mai des si vezi care ar fi cel mai potrivit sa-l alegi pentru a-l duce mai departe. El va fi samanta perfecta pentru tine. Gradinarul uda cu apa aceasta samanta, noi sa udam cu iubire aceasta samanta si vom vedea cum creste.
                 Daca inca nu va e clar ca nimic nu e intimplator, va mai dau un aspect. Despre cum functioneaza Universul si ghidarea noastra interioara. Dupa ce-am  terminat articolul, zic sa ma uit putin si pe calendarul mayas. Uimire cu bucurie maxima. Semnul solar mayas pentru azi este SAMANTA, insotita de ton 4, care da stabilitate. Ce sa mai zic ? De ce am scris despre asta, despre plantarea semintelor ? Va doresc din tot sufletul sa traiti si voi astfel de bucurii, sa simtiti ca sunteti in acel flux de energie universala, ca faceti parte din aceasta viata, ca va puteti crea propriile experiente. Este un inceput de saptamana, alegeti-va o " samanta " si plantati-o in solul plin de iubire din interiorul vostru. Este o zi perfecta pentru a planta seminte.



                    Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu