miercuri, 6 aprilie 2016

Abundenta



             Un subiect care cred ca preocupa pe toata lumea. Mai putin pe cei care au inteles ca acumularea materiala poate fi o bariera in dezvoltarea personala. Am propus ca aceasta saptamana sa fie una a recunostintei. Una in care sa fim recunoscatori pentru Tot Ceea Ce Exista. Cred ca vibratia recunostintei are legatura directa cu atragerea abundentei in viata noastra si din acest motiv cred ca este nimerit sa abordam si acest subiect. Si din acest punct de vedere, hai sa intelegem ca abundenta nu se refera doar la partea materiala, la a avea bani sau functii aducatoare de profit. Abundenta se manifesta sub diverse forme in viata fiecaruia. De pilda daca esti o persoana sanatoasa, poti considera ca e o forma de abundenta in viata ta si chiar asa este, daca vrei sa constientizezi acest aspect. Adica poti spune ca nu mai cheltuiesti bani pe medicamente, tratamente, vizite la doctor, etc. Acei bani pe care i-ai fi dat pe medicamente si tratamente, iti raman tie, deci e o forma de abundenta.
                Daca ai o familie fericita, la fel poti spune ca este o forma de abundenta in viata ta. Fericirea in familie te face mai echilibrat, mai linistit si te poti ocupa in liniste de alte proiecte care iti pot aduce abundenta materiala. In caz contrar ai fi poate nevoit sa apelezi la alte servicii care cu siguranta costa. Cred ca ar fi bine sau ar fi timpul sa ne schimbam perceptia despre abundenta materiala. Daca reusim sa facem aceasta schimbare, ne vom elibera de multe griji si stres. Referitor la bani, pentru ca aici este cheia, noi consideram banul ca fiind simbolul abundentei in aceasta viata. Ai bani, esti mare. N-ai bani, esti un nimeni. Cu aceasta paradigma trebuie sa lucram, pentru ca daca privim atent in jur mai toata lumea este inca sub aceasta influenta.

              Acest concept al abundentei prin prisma banilor trebuie privit putin mai relaxat, adica nu inseamna ca banii nu sunt buni, pentru ca ei totusi ne ajuta sa ne sustinem existenta, sa ne asiguram hrana de zi cu zi sau sa platim taxe. In sensul adevarat al abundentei putem avea bani cat de multi. Si nu cantitatea este importanta, ci modul in care vin acesti bani inspre noi, modul in care ii atragem. Ca sa atragem aceasta vibratie a abundentei in viata noastra, trebuie mai intai ca noi sa vibram in aceasta vibratie, sa existe in noi mai intai. Indiferent daca vorbim de bani, casa, masini sau orice altceva. Totul este energie vibrationala. Noi, suntem energie vibrationala. Secretul consta in vibratia la aceeasi frecventa, indiferent despre ce vorbim. Iubirea are o vibratie, frica are o alta vibratie, abundenta are o alta.
             Atunci cand ajungem sa rezonam cu ceea ce ne dorim, totul curge in viata noastra in mod normal. Cand traim aceasta stare, putem spune ca nu facem nici un efort ca sa obtinem tot ce ne dorim. Abundenta curge in mod firesc pentru ca am gasit frecventa vibratiei. Cand privesti la televizor, ai la dispozitie o telecomanda si schimbi frecventele pana gasesti postul potrivit. Cand ai gasit ceea ce cautai, te linistesti imediat, te relaxezi si primesti, traiesti, informatia dorita. Inseamna ca ai gasit frecventa. Esti in acel post, in acea vibratie, iti place ce privesti, ti se potriveste. Cam despre asta este vorba atunci cand spunem sa fim in rezonanta cu ceea ce cautam sau ne dorim. Bun, la televizor e simplu. Dar cum e in viata de toate zilele, cum gasesc frecventele potrivite? Cum fac sa gasesc frecventa banilor, ca asta e subiectul de care ne incurcam mai toti. Pai as putea spune ca frecventele in acest caz, sunt convingerile sau sistemele de convingeri pe care le avem despre ideea de abundenta si in mod specific despre bani.

               Pentru ca, constienti sau nu, majoritatea inca avem convingeri limitative (posturi tv) care nu ne permit sa prindem frecventa dorita. Nu toata lumea isi doreste la fel de multi bani. Unii isi doresc bani doar cat sa-si cumpere o masina, altii cat doar pentru o casa, altii etc. Si astfel sunt o groaza de posturi de cautat. Cu cat dam la o parte aceste convingeri, cu atat ne vom apropia de frecventa abundentei. Ce sunt aceste convingeri si de unde le avem ? Pai, cam tot ce-am acumulat in aceasta viata si pe deasupra ce-am mai si mostenit. De la familie, bunici si strabunici, scoala, prieteni, etc. Daca am fost crescuti intr-o familie unde ideea era ca " banii sunt o sursa a raului ", pentru ca uite ce a patit cutare din cauza banilor, normal ca la nivel subconstient aceasta idee devine o convingere, ca nu e bine sa ai bani multi, ca uite ce necazuri poti avea. Si in timp aceasta convingere devine chiar un fel de program dupa care vei functiona toata viata si care te va impiedica sa mai gasesti vreodata frecventa potrivita pentru abundenta.
               Daca ai fost crescut in ideea ca toti oamenii bogati devin avari, lacomi, rai si insensibili, cu siguranta iti acoperi la nivel subconstient aceasta frecventa a banilor. Iti vei dori sa fii o persoana buna, sensibila, mai degraba decat una rea. La nivel subconstient se face o asociere a banilor multi cu un om rau si atunci normal ca nimeni nu va alege raul. Sau exista ideea ca trebuie sa muncesti foarte mult ca sa obtii bani, ceea ce este o alta convingere limitativa. Daca familia a muncit din greu pentru bani, la fel trebuie sa fac si eu. Si voi munci atat de mult si greu pentru ei, incat nu-mi va mai ramane timp sa ma gandesc la ei cu dragoste, cu iubire. Nu voi mai avea timp pentru a-mi ridica vibratia pana la a-i iubi astfel incat sa-i atrag langa mine. Banii sunt energie. La nivel fizic ei sunt niste simple hartii, carora noi le dam o anumita valoare. Din aceeasi hartie se fac bancnotele si de 5 si de 10 si de 100. Conteaza valoarea pe care noi o dam acestor hartii.

           Dar la un nivel subtil ei sunt energie. Si de asemenea si ei au o frecventa vibratorie. Cautati postul potrivit si ei vor veni. Fii pregatit sa primesti informatiile pe care ti le ofera acest post al banilor. Deci este foarte important sa-ti recunosti convingerile care te impiedica sa ajungi la frecventa banilor. Cand le constientizezi, lucreaza cu ele pana reusesti sa le indepartezi si vei simti cum vibratia creste cate putin, vei simti cum atasamentul fata de bani se disipa si in schimb va aparea iubirea pentru ei, precum iubirea pentru copilul tau. Nu-ti iubesti copilul pentru ca asa trebuie, ci il iubesti pentru ca asa simti, pentru ca este natural si firesc. Banii trebuie sa vina langa tine la fel, in mod natural si firesc.
             Ei sunt energie si fiind energie inseamna ca sunt nelimitati. Deci putem avea nelimitat, daca avem acea constiinta a abundentei. De-abia atunci, vibratia banilor te va recunoaste, te va inconjura cu dragoste, iti va creste campul tau vibrational. Daca vei iubi banii, ei iti vor raspunde la fel. Nu este o iubire declarativa, doar din vorbe. Intreaba-ti prietenii daca iubesc banii si vezi cum raspund. Starea noastra naturala este sa fim in abundenta in toate planurile si din acest punct de vedere nu este nimic in neregula sa ne bucuram de bogatie, de bani sau de orice altceva atata vreme cat aceste bogatii nu ne poseda ele pe noi. Atata timp cat nu adoram banii si nu alunecam inspre lacomie, abundenta materiala manifestata fizic va fi o reflexie a abundentei spirituale. Cum ar fi daca ne-am schimba perceptia despre bani si sa incepem sa facem bani din pasiune si nu din obligatie ? Probabil ati citit sau auzit exemple despre persoane care si-au pierdut averea dar care au fost in stare sa se refaca intr-un timp destul de scurt. Asta pentru ca nu si-au pierdut vibratia abundentei. Au pierdut doar niste bani, niste hartii. Daca am iubi ceea ce facem, oare Universul va simti vibratia pasiunii noastre ? Mai este cazul sa ne facem griji, cand Universul stie in fiecare clipa de ceea ce avem nevoie ? Pune pasiune si daruire in tot ceea ce faci si Universul te va rasplati.

                Intrebati in jurul vostru si vedeti cati oameni vor sa fie bogati, sa nu aibe probleme financiare, sa nu duca lipsuri de orice fel. Toti vrem sa stam fara grija in privinta platii facturilor sau taxelor si cam aici se situeaza nivelul constiintei colective. In schimb cand ajungem la nivele superioare ale constiintei, vom realiza ca de fapt totul este la dispozitia noastra, ca noi suntem deja abundenta si ca nu trebuie sa mai cautam abundenta. Exista o abundenta divina care ne este oferita fara limite. Cand aceasta abundenta divina este implementata in constiinta noastra, emisia ei devine la fel, fara limite. Daca reusim sa constientizam ca abundenta este o calitate divina, atunci nu are rost sa mai cautam abundenta de orice fel ar fi ea in afara sinelui. A pretinde ca ai acumulat abundenta, duce la separare. Priviti in jur si vedeti cati vor sa imparta ce-au acumulat. A simti si trai abundenta devine o stare de constiinta.

                  O stare inalta a constiintei in care constientizezi ca totul vine in urma unui proces transformational ce-ti permite sa manifesti aceste calitati divine, de iubire si recunostinta fata de tot ceea ce este. O stare de constienta divina, prin care Divinitatea se exprima la nivelul nostru fizic. Manifestand recunostinta fata de ceea ce avem, dispare dorinta de a acumula abundenta, pentru ca ea este deja prezenta. A dori abundenta in viata ta, tine de conditionarea sociala umana. Cand depasim aceasta conditionare, depasim si dorinta de acumulare. Pentru cineva care traieste in constiinta saraciei, probabil va fi foarte greu sa dobandeasca abundenta. Inca o data, abundenta nu inseamna doar bani. Exista intotdeauna si pentru fiecare in parte, ceva, un lucru, un aspect, care ne produce multumire, bucurie, extaz, o stare de bine. Exista lucruri indestulatoare in viata noastra pentru care ar trebui sa manifestam recunostinta. Daca facem asta ne ridicam incet vibratia abundentei si vom ajunge sa traim in constiinta abundentei, sa absorbim acea energie creativa pe care o putem manifesta sub forma banilor daca asta dorim sau sub orice alta forma dorim. Trecem cu prea multa usurinta pe langa lucrurile care ne duc bucurie si ne concentram in schimb pe ceea ce ne lipseste, atragand astfel vibratia lipsurilor. Asadar, alege vibratia in care vrei sa traiesti. Iti poti schimba viata, schimbandu-ti felul in care simti, gandesti si vibrezi !



                      Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu