sâmbătă, 30 aprilie 2016

6 luni



                 Au trecut 6 luni de zile. A fost vineri, 30 octombrie. Parca a fost ieri. Astazi este sambata, 30 aprilie. S-a oprit cumva timpul ? Sau chiar nu exista timp ? Am mai spus ca vom face o discutie si despre timp, dar uite ca inca n-a venit timpul si pentru timp. Inca este durere, inca este suferinta in sufletele celor care au pierdut fiinte dragi. Mai tineti minte sufletele din Colectiv ? Ce s-a ales din sacrificiul, din mesajul lor ? Cati ne mai amintim de ei, in afara celor apropiati care le simt lipsa ? Numarul celor care au ales sa plece in colectiv a ajuns intre timp la peste 60 de suflete, 6 luni, 60 de suflete. Si ca sa fim mai aproape de adevar, sunt chiar 64 de suflete care ne-au parasit. Au trecut 6 luni de zile si suntem in luna a patra. Total 64. O cifra a carei vibratie se reduce la 1, care inseamna un nou inceput, o noua intentie, un bun inceput pentru un salt in constiinta.

                Un nou inceput care coincide cu momentul Invierii. Care moment ce ne aduce ?Trezirea la o noua constiinta, la un nou inceput. Credeti ca in Univers sunt coincidente ? Au murit ei, ca noi sa avem sansa unui nou inceput, sa putem renaste. Am vorbit zilele trecute despre ciclul viata, moarte, renastere, reinviere. Suntem foarte aproape de momentul Invierii si nu putem, nu avem voie, sa uitam sacrificiul lor. Astazi este o zi in care Mantuitorul se odihneste in mormant, o zi in care coboara cu Sufletul Sau in Intuneric pentru a face Lumina, inainte de marea minune a Invierii, iar crestinii cinstesc aceasta sfanta zi prin liniste, reculegere, aducere aminte si rugaciune. Suntem foarte aproape sa primim Lumina in sufletele noastre. Hai sa ne gandim si la ei si sa le trimitem Lumina, atat cat ne pricepem fiecare. Intentia sincera, din inima, conteaza cel mai mult.
            Calendarul mayas ne aduce azi un Ton 8, a carui energie ne conduce spre  echilibru perfect si armonie, ne invata si ne indruma spre valorile de urmat pentru a ne putea extinde campul constiintei la nivele tot mai superioare. Este un ton cu putere maxima ce pregateste echilibrul deplin. Si daca ne dam voie sa constientizam, astazi este o zi in care suntem mai linistiti, vibratia campului nostru energetic creste, emotia asteptarii Luminii o simtim cu totii, cautam prin interiorul nostru sa vedem ce mai putem arunca. Mai simplu spus, ne gasim intr-un echilibru mai armonios. Si cred ca multi simtiti ca asa este. Cum stiau mayasii astfel de lucruri acum mii de ani ?
             Iar simbolul zilei este CIMI, care semnifica Transmutarea, schimbarea profunda. Este semnul ciclului vietii, al mortii si renasterii. Este energia care ne sustine si ajuta sa ne eliberam de tot ceea ce nu ne mai este folositor. Este energia care ne ajuta sa ne predam cu dragoste in fata lui Dumnezeu. Este energia care te cheama spre moarte, in sensul de a renunta, de a dezintegra tot ce-a fost urat si rau si de a pasi spre reinviere, spre o transformare profunda, spre deschiderea catre nou, catre noua constiinta. Lucruri despre care am vorbit in aceasta saptamana a patimilor. Coincidente ? Stiau mayasii ce vom face noi azi ? Voua cum vi se pare ? Stie Universul ca azi ne pregatim sa primim energia profunda a trecerii la Lumina ? Suntem noi constienti de ceea ce ne-a pregatit Universul ? Haideti sa transmutam toate vibratiile joase, sa ne purificam si sa ne pregatim sa primim Lumina Divina !



                  Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu