luni, 4 aprilie 2016

Saptamana recunostintei



                     Buna dimineata ! Incepem o noua saptamana. Este luni dimineata si astazi beneficiem de sprijinul Universului in proiectele si visele noastre. Energia mayasa pentru ziua de azi este una foarte benefica. Daca daruim din toata inima am vazut ce se intimpla. Universul ne intoarce vibratia pe care o emitem cu si mai multa iubire. Dupa o saptamana in care am experimentat bucuria, dupa inca una in care am trait emotia de a darui si a primi, ar fi normal sa urmeze una in care sa fim recunoscatori pentru toate experientele traite. Asa ca in aceasta saptamana, vom lucra cu vibratia recunostintei. Daca si voi simtiti asta, hai sa-i spunem saptamana recunostintei. S-o simtim si s-o traim in toata fiinta noastra. Pe langa vibratia bucuriei, pe langa vibratia daruirii, sa atragem si sa permitem vibratiei recunostintei sa vina langa noi astfel incat campul nostru vibrational sa tot creasca, sa se extinda si sa-i energizeze si pe cei din jurul nostru. Daca suntem si traim in bucurie, nu ar fi normal sa fim recunoscatori pentru aceasta experienta ? Este un lucru care vine firesc, sa multumesti Cerului pentru o bucurie care vine in viata ta. 
               Si cate motive nu sunt pentru a multumi, pentru a fi recunoscatori. In primul rand sa fim recunoscatori in fiecare dimineata, ca Universul ne daruieste inca o zi in care sa experimentam propria realitate. Sau poate vrei sa fii recunoscator pentru partenerul de viata, langa care te trezesti in fiecare dimineata. Sau am putea sa manifestam recunostinta pentru un sufletel mic ce a ales sa se nasca langa noi si care ne ofera cel mai frumos zambet, care ne umple viata de bucurie. Ori poate am ajuns sa constientizam ca suntem parte din acest Univers si ca nu suntem singuri, ca nu suntem separati. N-ar fi un moment bun sa lasam sa radieze din noi aceasta vibratie a recunostintei ? Facem cuiva rau daca suntem recunoscatori ? Ba dimpotriva.


                  Sau trebuie sa anuntam pe cineva ca de azi manifestam recunostinta ? Nu. Este ceva ce se intimpla in fiinta noastra interioara si nu trebuie sa anuntam pe nimeni. Se va simti in jurul nostru. Bucuria din noi insotita de vibratia recunostintei nu are cum sa nu fie resimtita si de altii. Sa fim recunoscatori ca avem o familie, ca avem o slujba. Sa manifestam recunostinta ca suntem sanatosi, ca putem merge pe strada sau ca putem munci, cand altii nu pot sau si-ar dori s-o faca si nu pot. Sa fim recunoscatori ca am acumulat mai multa intelepciune si ca acum putem ajuta alte suflete. Sa fim recunoscatori Soarelui ca  rasare in fiecare zi si ne scalda in Lumina lui sau Naturii ca inforeste de fiecare data si ne bucura sufletul cu atatea culori sau ca pur si simplu ne ofera hrana necesara existentei. Sunt atatea motive de recunostinta, incat pur si simplu ar trebui sa avem recunostinta in fata acestei inteligente universale, numiti-o cum vreti, care ne ofera aceasta posibilitate de a experimenta zilnic viata in diferitele ei forme si aspecte. Daca manifestam in noi si lasam aceasta vibratie a recunostintei sa creasca in mod natural, vom gasi mai usor calea spre echilibru.
                  Abundenta nu mai este o grija atunci cand manifestam recunostinta pentru Tot Ceea Ce Exista. Daca vrem, putem realiza acest aspect si anume ca recunostinta este cea mai mare avere. Fiind recunoscatori pentru ceea ce avem, vom incepe sa traim clipa, aici si acum si nu ne vom mai raporta la ceea ce ar putea fi posibil sa dobandim candva. Eliminam astfel asteptarile ca voi avea ceva, nu conteaza despre ce este vorba.  Manifestand constient recunostinta, ne deschidem spre iubire si iertare. Practic, vom observa ca se schimba perceptiile despre viata, despre noi insine. Cu cat manifestam mai multa recunostinta, cu atat ea atrage si ne daruieste mai mult decat am primit. Ar trebui, dupa parerea mea, sa devina un mod de viata. Nu doar azi, nu doar in aceasta saptamana. Intentia pe care o lansam azi sa fie un inceput. Simtind, traind, manifestand vibratia recunostintei, pacea launtrica, emotionala si spirituala, ne vor umple fiinta de o forta miraculoasa. Totul este energie vibrationala. Recunostinta are si ea propria ei frecventa. Cu cat vibram la frecvente mai inalte, cu atat echilibrul nostru devine mai stabil. Fiecare persoana are cel putin un motiv de recunostinta. Tu cate motive de recunostinta ai ? Crezi ca poti manifesta aceasta vibratie ? O poti face oricand, la masa, la servici, pe strada, in tramvai, cand adormi, oriunde si oricand.
               Incepem o noua saptamana, iar prietenii nostri, mayasii, ne binecuvanteaza cu o zi sub semnul lui AHAU, de TON 8. Deci avem Soarele cu noi si vom fi intr-un echilibru perfect ! Inca este timp pentru realizarea viselor.
                Daca nu esti deja, incepe sa fii recunoscator de azi ! Recunostinta este ca un fel de dar, care pe masura ce il daruiesti, creste.
                 O saptamana plina de recunostinta !!


                    Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu