miercuri, 13 aprilie 2016

Despre relatii



                    Spuneam ca intentia noastra pentru aceasta saptamana sa fie indreptata asupra relatiilor. De orice fel, de orice natura ar fi ele. Pentru ca noi traim prin relatii. Interactionam de cand ne trezim de dimineata si pana seara tarziu. Ele, relatiile, sunt o parte foarte importanta din viata noastra. Va faceti cand si cand un calcul sa vedeti cat timp petreceti la birou, alaturi de colegi ? Si cat de important este sa ai o relatie frumoasa, armonioasa, cu colegii langa care lucrezi sau cu care esti in contact direct ? Si nu te gandi ca ei ca trebuie sa-ti zambeasca primii sau ca ei sa vina sa-ti ureze pur si simplu o zi buna. 


               Fii tu primul care zambeste, care dai buna dimineata, care le strangi mana. Fii tu primul care-si deschide inima si ofera iubire. Probabil va intrebati ce inseamna sa oferi iubire sau cum sa oferi iubire unor colegi de munca. Nu trebuie sa te arunci in bratele colegilor si sa le spui ca-i iubesti, cu toate ca ai putea sa faci si asa si s-ar putea chiar sa le faci o surpriza placuta. Pur si simplu trebuie sa fii tu insuti. Daca permiti sufletului tau sa iasa la suprafata si sa-i intimpine el pe colegi, vei face totul cu bucurie. Sufletul nostru functioneaza la o frecventa inalta in mod normal si atunci cand ii permitem sa fie liber, campul nostru vibrational creste atat de mult incat ii cucerim pe cei din jur.
           Vibratia noastra ii atinge si pe ceilalti si vor simti iubirea noastra. Daca insa plecam de acasa si ne imbracam masca de serviciu, care iti impune sa ai o atitudine de sef sau una mai distanta, mai rece, sa nu cumva sa ne cada gradele, atunci pui o bariera in calea sufletului si nu-l mai lasi sa se exprime liber. In acest caz nu mai ai cum sa oferi iubire. Deci iubirea nu presupune sa te indragostesti de vreun coleg sau colega, cu toate ca nici asta nu este exclus, ci pur si simplu ceea ce faci pentru ei sa faci cu bucurie adevarata, pentru ca de fapt este bucuria ta interioara pe care o manifesti in exterior. Cum e in interior asa e si in exterior. Vibratia bucuriei adevarate se extinde in jurul nostru in mod natural si firesc, nu avem cum s-o oprim si nici nu vrem asta. 
              Un suflet adevarat nu stie ce inseamna egoismul, el vrea sa impartaseasca bucurie si celorlalte suflete, asta este rolul lui. Manifesta recunostinta pentru toate experientele de la servici, pentru ca toate vin in calea ta sa te ajute sa evoluezi, cu toate ca la momentul respectiv s-ar putea sa nu-ti convina sau sa nu le intelegi pe deplin. Fiind in bucurie si recunostinta, le vei intelege a doua zi sau mai tarziu. Multa lume nu realizeaza ca la nivel de servici se creeaza o constiinta colectiva, la care contribuim cu toti prin gandurile, actiunile noastre, prin atitudinea noastra sau prin comportamentul noastru. O energie pe care o influentam si care ne influenteaza. Si una este cand te incarci cu energie pozitiva si alta este cand te incarci cu energie negativa. Pentru ca plecam acasa cu acesta energie si o descarcam fara sa vrem in familie.
            Sunt foarte multe de spus despre relatiile de serviciu, pentru ca ele sunt cam majoritare in viata noastra, ne petrecem cea mai mare parte a zilei la serviciu, la un birou sau oriunde in alta parte alaturi de colegi si se rasfrang in viata particulara sau de familie. Ganditi-va ca petrecem o buna parte din viata la o slujba sau la un servici, cum vreti sa-l numiti. Bineinteles ca fiecare isi alege cum sa-si traiasca viata in relatia cu altii, depinzand de sistemul de credinte in care a fost crescut sau si l-a insusit de-a lungul vietii sale. Dar n-ar fi mai potrivit sa existi in acele vibratii mai inalte, de bucurie, recunostinta si iubire ? N-ar fi viata mai frumoasa, a ta si a celorlalti ? 

          Suntem intr-o perioada energetica extrem de benefica pentru a sustine astfel de vibratii. Tocmai de aceea am si venit cu aceste intentii saptamanale, inainte de portalul energetic al Invierii, sa ne crestem campul vibrational cat putem de mult. Vrem sa renastem, vrem sa reinviem sufleteste. Dar ce facem pentru asta, cum ne pregatim si cum asteptam acest moment ? Iubeste-ti aproapele !  Mai crede cineva ca este intimplator acest indemn ? Atata timp cat inca experimentam dualitatea, parerile, atitudinile, opiniile, alegerile si exprimarile vor fi impartite. Un suflet evoluat va respecta intotdeauna orice alegere. Exista o cale pentru fiecare. Constientizarea efectelor benefice ale relatiilor este una dintre ele. Astazi am facut referire doar la relatiile de serviciu, la cateva aspecte, dar relationarile sunt multiple, aspectele sunt mult prea diverse si timpul fizic prea putin pentru a le dezvolta pe toate, dar cu siguranta le vom mai aminti si in alte ocazii. 



                        Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu