miercuri, 9 septembrie 2015

Gandurile


          Gandurile sunt motorul fiintei umane si al vietii noastre, conducand acest vehicul al evolutiei noastre, corpul fizic. Avem o capacitate foarte mare de a atrage tot ceea ce ne dorim prin simplul control al propriilor ganduri. Suntem fiinte energetice. Gandul este energie. Suntem si existam pe aceasta planeta, intr-un cimp electromagnetic alcatuit din frecvente la diferite nivele de vibratie. Nivele vibratoare produse de gandurile noastre. Va puteti imagina ce cimp rezulta in urma manifestarilor gandurilor a 6,5 miliarde de oameni? Daca privim atent in jurul nostru, putem aprecia ce fel de ganduri sunt emise cel mai adesea. Si astfel realizam ca suntem sub influenta unui cimp compus din frecvente joase, ca suntem cu totii victime fara stirea noastra ale gandirii colective emise sub forma de ura, furie, suparare, stres, framantari sociale, etc. Ganduri la frecvente joase care determina realitatea in care traim. Spre deosebire de gandurile bune, de iubire, care emit o energie cu frecventa inalta, atragand astfel vibratii inalte. Gandurile negative au o frecventa joasa si atrag energii cu vibratie scazuta. Universul este influentat de ceea ce gandim si el influenteaza viata noastra de zi cu zi prin energia ce corespunde cu emisiile noastre vibratoare.Universul nu sta sa analizeze ceea ce dorim sau detestam la un moment dat, el este indiferent, daca vreti, la rugamintile noastre. Pentru el nu este diferenta intre pozitiv si negativ, intre bine si rau. Astea sunt concepte adoptate de noi. Universul este energie si functioneaza pa baza de energie, raspunde conform legii atractiei, una dintre legile universale. Astfel ca, daca emitem ganduri, emotii, de iubire, compasiune, intelepciune, adica emitem o energie benefica, astea se vor intoarce la noi tot sub forma benefica. Atragem ceea ce am emis. Dar daca emitem ganduri de ura, dusmanie, tristete, etc.,adica emitem energie nebenefica, se va intoarce la noi tot o energie nebenefica, de frecventa joasa.
            Furia, ura, resentimentele, stresul, indoiala, frustrarea, cele mai mici grij ne induc imediat o stare de anxietate, opusul bucuriei. Toate aceste ganduri "negative" vibreaza la frecventa joasa si sunt cauza comportamentului de "nemultumit". Stiinta a inceput sa confirme ca prin schimbarea gandurilor nebenefice, ne putem schimba starea generala in bine. Deci prin schimbarea modului de gandire ne putem imbunatati viata. Orice vindecare incepe prin schimbarea gandurilor. Gandurile asa zis negative domina atat de mult gandirea constienta a persoanei, incat aceasta ajunge sa-si piarda identitatea si sa fie nefericita. Unul dintre cele mai nefaste ganduri este furia, sursa sigura de a dezvolta afectiuni. Furia este o ura intensa ce afecteaza intelectul, puterea de discernamant si starea de spirit. Gandurile noastre reprezinta un proces de creatie. Noi suntem cei care ne cream propria realitate si suntem intr-un proces continuu de creatie. Gandurile noastre influenteaza Universul iar acesta la randul lui, pe noi. Pur si simplu este vorba de energie care vibreaza la diferite frecvente. Energie plina de informatie. Energie informationala. Daca ne gandim la cineva, la o persoana anume, efectiv realizam o conexiune energetica cu acea persoana si-i putem transmite din gandurile noastre. Asa se face ca persoana respectiva la care ne-am gandit, ne contacteaza in scurt timp, vorbim cu ea la telefon sau chiar ne intilnim cu ea. Ne place sa-i spunem telepatie. De fapt noi am comunicat energetic cu acea persoana, am stabilit o legatura energetica la nivel subtil. Gandurile sunt o forta extraordinara in Univers, pot aduce pacea si linistea sau dimpotriva. Sa ne imaginam pentru putin, cum ar fi lumea noastra daca toti, cate miliarde de oameni suntem pe aceasta planeta, am emite doar ganduri bune, de iubire si intelegere, de armonie cu tot ceea ce ne inconjoara. Puteti vedea imaginea? Realizati starea de bine care s-ar genera? Va puteti imagina ca bolile ar putea disparea? Ca raul n-ar mai fi o problema?
                Toate gandurile emise, nu conteaza natura lor, se aduna deasupra noastra intr-o pinza uriasa de paianjen nevazuta ce constituie o stuctura energetica nevazuta, pe care unii o numesc matrice energo-informationala, sau Sursa de viata, sau Matricea Divina, sau Univers sau in multe alte feluri. Cel mai important este sa constientizam ca exista o Energie Universala Inteligenta, ca noi contribuim cu gandurile noastre la continua ei transformare si ca ne raspunde la fel cum ii vorbim, functie de ce ganduri transmitem. Aici totul functioneaza dupa legi universale, asa cum este si legea bumerangului, care spune ca totul se intoarce la tine. Cu alte cuvinte daca emiti in Univers ganduri malefice, tot ganduri malefice se vor intoarce la tine. Ce semanam, aia vom culege. Odata cu trecerea timpului, datorita vietii moderne , care ne-a acaparat cu totul am inceput sa nu mai tinem cont de aceste legi universle, sa le scadem importanta. Acum suntem in cautarea puterii, acumularii de bunuri, de functii, etc., care ne conduc spre o lume iluzorie si care duc la ganduri de neputinta, de neajutorare, de amaraciune, de frustrare. Sufletul nostru nu agreaza astfel de ganduri. El este legatura noastra intima cu Dumnezeu, cu Creatorul a Tot Ceea Ce Exista. Numiti-l voi cum va este mai bine, conform credintelor voastre. Dar odata ce ai inceput procesul de trezire in constienta, nu ai cum sa nu realizezi importanta gandurilor emise. Gandul este cel care sta la baza creatiei. Este primul din triada gand-cuvant-fapta. Noi suntem creatorii vietilor noastre, sau mai bine zis suntem co-creatorii. Gandul este ca o samanta, creste pina cand capata putere de exprimare si odata exprimat trece la actiune, la fapta, se materializeaza. Si astfel devine noua realitate. Cu cat uzi mai bine samanta-gandul-cu atat va da roade mai bune. Nimeni nu se va indoi de puterea exprimarii cuvintelor tale daca ele vin din saminta gandurilor cele mai curate. Vei avea putere de convingere, pentru ca in cuvintele tale sta adevarul, iar adevarul nu stie decat un singur drum. Sa iasa la suprafata. Suntem ceea ce gandim si devenim ceea ce gandim. Spune-mi ce gandesti ca sa-ti spun cine esti. Unde ne este gandul, acolo va fi si energia noastra. Sa fim constienti ca afectam, influentam, intreg universul cu gandurile noastre, indiferent de natura lor. Vrei sa fii in armonie? Deja stii raspunsul. Traieste armonios cu tot ce-i in jurul tau, creste-ti vibratia gandurilor si ai sa vezi ca se poate. Constientizeaza puterea gandului, fii echilibrat in actiunile tale, lasa bucuria vietii sa emane din tine si ti se va intoarce recunostinta si iubire.

               Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu