duminică, 24 ianuarie 2016

24 Ianuarie 2016




                   Buna dimineata tuturor ! Este weekend, timp de odihna si relaxare, de stat la caldurica pe o vreme asa geroasa. Timp de aduceri aminte, de introspectie, de regasire a sinelui. Este o zi de comemorare istorica, ziua in care s-a infaptuit Mica Unire, Unirea Principatelor Romane, dintre Moldova si Tara Romaneasca sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Si s-a intimplat acum 157 de ani, intr-o zi de 24 ianuarie 1859. Nu-mi propun sa intru in date istorice, pentru ca sunt istorici mult mai documentati decat noi. Doar vreau sa scot in evidenta cateva aspecte subtile. Acum 157 de ani, ziua de 24 ianuarie ca si cea de acum din 2016, au acelasi Ton Galactic 2, zi care aduce, creeaza dualitatea si echilibrul dintre elementele opuse, dar care sunt complementare. Este o zi de " to be or not to be ". 


                 Acum 157 de ani a fost o insamantare a noii constiinte, acum in 2016 este o alta sansa de a integra o noua constiinta. Am vorbit cate ceva despre schimbare, despre marea schimbare in constiinta pe care o asteptam, o simtim, o integram, o dam mai departe. Vi se par asemanatoare energiile ? Vi se pare ca am mai vorbit despre astea ? Semnul mayas care a insotit ziua de 24 ianuarie 1859 a fost CIMI, care a venit cu energia Transformarii. O energie care a ajutat lucrurile sa se transforme, sa evolueze in mai bine. A adus renasterea unui popor. Acum in 2016, in aceasta zi de 24 ianuarie, avem parte de energia simbolului Muluc, un semn de apa, arhetipul comunicarii. Apa isi face drum oriunde si nimic nu-i sta in cale, scalda si hraneste toate fiintele. 
             Este inceput de an, noua constiinta ne poate hrani pe toti, ne ajuta sa ne gasim drumul. In plus, aceasta zi mai vine si cu semnificatia de ofranda, de aducere aminte a ceea ce s-a intimplat acum 157 de ani, de recunostinta pentru sacrificiile trecute. Am vorbit si stim deja ce inseamna recunostinta. Ne-am propus sa fim recunoscatori, nu ? Hai sa intelegem si sa integram unirea la nivelul sufletului, sa intelegem sacrificiile facute acum 157 de ani pentru ca noi sa fim uniti astazi.
               Sunt multe aspecte de relevat, dar va mai las si pe voi sa simtiti ce va aduce aceasta zi. Aceste zile istorice sunt speciale, pentru ca sunt evenimente pozitive care se petrec in constiinta unui popor si  pot aduce aceleasi emotii in momentul prezent.

                Este sarbatoare nationala, va doresc tuturor Multi Ani Uniti !!



                   Descopera si tu calea spre armonie  !!
                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu