marți, 19 ianuarie 2016

Emotii-1



             Emotii. Ce limbaj interior sublim a putut sa gaseasca fiinta umana pentru a-si transmite si receptiona mesajele interne si externe, prin interiorul corpului fizic. Emotiile calatoresc prin interiorul corpului uman, dar calatoresc si prin Univers. Pentru ca si emotiile sunt energie care vibreaza la o anumita frecventa. Sunt si produc energie ce interactioneaza cu tot ceea ce este in jur. Bucuria, fericirea, iubirea, sunt emotii pozitive ce emana energii pozitive, ce pot influenta benefic sanatatea omului. Furia, ura, depresia, etc., sunt emotii negative ce emana energii negative ce pot afecta in sens negativ sanatatea omului. Asadar, toate sunt emotii care genereaza energii cu diferite vibratii, care influenteaza viata noastra.

            Se stie deja ca emotiile pot influenta pana si ADN-ul uman. Sunt destule cercetari care atesta aceste influente. Cercetatorii rusi au reusit sa demonstreze ca ADN-ul uman, poate influenta particulele de lumina, fotonii, lumea cuantica in care existam cu totii, adica materia cuantica din care este construita aceasta lume. S-a dovedit mai apoi ca emotiile umane au efect asupra metabolismului celulelor din corpul uman. Cercetatorii americani au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au prelevat esantioane de tesut si ADN de la o fiinta umana, pe care au separat-o la distante variabile. Fiinta umana supusa la diferite emotii, a declansat reactii instantanee in ADN-ul prelevat, aflat la distanta si complet izolat. S-a continuat pana s-a demonstrat ca emotiile pot influenta ADN-ul uman. Prin emotii diferite, s-au produs efecte diferite asupra moleculei de ADN, facand sa se infasoare sau sa se desfasoare, sa se lungeasca sau sa se scurteze. 
           S-a ajuns pana acolo, incat cercetatorii rusi, Poponin si Gariaev, au reusit performanta de a extrage modele informationale dintr-un ADN si sa le transfere altuia. Incet dar sigur, stiinta vine sa explice lucruri pe care anticii le stiau de multa vreme, dar pe care noi, lumea moderna nu le putem accepta fara dovezi clare, papabile, verificabile. In plan spiritual, aceste limbaje, emotiile, sunt cunoscute si acceptate de foarte multa vreme ca fiind forme de comunicare interioara, la distanta sau cu alte dimensiuni, sau ca forme de vindecare. Mediul prin care circula acest limbaj nevazut si neauzit este acest camp energo-informational ce umple spatiul vietii, la fel si el nevazut si neauzit.


          Despre acest camp energetic am tot vorbit si ati auzit destule lucruri, destule denumiri care semnifica acelasi lucru, ca el exista si ca prin el si cu ajutorul lui comunicam, existam. Sa ramanem la emotii, pentru ca intelegerea lor este extrem de importanta in toate aspectele vietii. Spiritualul a existat dintotdeauna. Noi insasi suntem fiinte spirituale. Pana ce stiinta va reusi sa explice toate aceste mistere, emotiile sunt cele care ne influenteaza si schimba materialul din care este facuta lumea noastra. Ele constituie limbajul ce modifica atomii, electronii si fotonii din lumea noastra. Este un intreg Univers al emotiilor, care ne influenteaza, ne definesc, ne modifica, ne structureaza, ne transforma. 
           Ce este pana la urma emotia si cum ia nastere ? Cu siguranta ati avut parte macar o data in viata, de o intimplare surpriza, o intilnire cu cineva sau ceva neasteptat, moment in care tot corpul v-a fost inundat, cuprins, de o mare emotie ( bucurie, teama, neliniste, soc, groaza, etc. ) pe care mintea constienta nu o luase in calcul si care in secundele urmatoare incepe sa produca ganduri care sa explice ce s-a intimplat sau cum de a putut sa se intimple acel eveniment. Sunt emotii care apar extrem de repede, inainte ca noi sa le putem constientiza. Sau la fel, ati trait momente in care v-ati gandit la ceva care s-a petrecut candva, o intimplare, o intilnire, un eveniment deosebit si ati fost inundati de emotia care a insotit la acea vreme intimplarea sau evenimentul respectiv. Mai pe scurt, putem spune ca emotiile pot fi produse ca un raspuns fiziologic al corpului uman cand se confrunta cu o situatie neprevazuta sau pot fi produse de propriile ganduri sau pot fi readuse in prezent prin gandirea noastra. Sunt emotii care apar in urma procesului de evaluare a unei situatii cu care ne confruntam si asta depinde de stapanirea de sine de care dam dovada.


             Mintea constienta lucreaza foarte repede, cauta informatii sa explice experienta traita. Pe baza informatiilor adunate, ea poate induce o stare de calmitate sau dimpotriva, una de agitatie, functie de experienta traita. Cred ca cei mai multi dintre noi caram dupa noi un fel de bagaj emotional. Emotii stranse din copilarie, scoala, servici, familie, prieteni, viata. Emotii care se acumuleaza in subconstientul nostru, iar cand sunt declansate de o situatie din prezent le retraim ca si cand ar fi reale. Emotiile care ne deranjeaza sunt cele de natura negativa, pentru ca ele ne situeaza intr-o stare de stres. Asa ca de ele vom vorbi mai mult. Cele pozitive ne fac bine si sunt binevenite. Pe cele negative trebuie sa le analizam si sa invatam sa le transformam. Stim deja ca emotiile inseamna energie. Stim deja ca noi suntem energie. Cand simtim o emotie, simtim de fapt vibratia energiei care insoteste acea emotie. Avem un corp energetic care simte influenta acestor energii emotionale. Cu cat vibratia acestor emotii este mai puternica, cu atat creste posibilitatea ca aceste emotii sa ne afecteze si in plan fizic.

             Urmareste si partea 2-a, in articolul urmator.



               Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu