joi, 10 decembrie 2015

Constientizarea iubirii



            V-ati intrebat vreodata daca sunteti demni de a primi iubirea altora sau chiar iubirea voastra, iubirea de sine ? Daca meritam sa fim iubiti ? Sau daca suntem in stare sa daruim altora iubirea noastra ? Suntem pregatiti sa primim si sa daruim ? Raspunsul se afla in noi. Noi suntem cei care simtim daca suntem pregatiti sau nu. Noi, in constiinta noastra stim si aflam raspunsul la aceste intrebari. Cand stam de vorba cu noi insine, in tacere si liniste, cand ne lasam ghidati de Sinele Divin, aflam adevarul despre noi. Si totul devine o stare ,cand efectiv stim ca suntem demni de iubire. 
          In aceasta stare, mintea se linisteste si nu mai e nevoita sa-si mai puna tot felul de intrebari, daca suntem vrednici sau nu de iubire, daca trebuie sau nu sa demonstram altora iubirea sau noua insine, daca am fost buni sau rai si tot asa. Se instaleaza acea stare de pace in care simtim ca putem emana iubire fara sa asteptam ceva la schimb. Iar aceasta stare ne permite ca sa si primim iubire fara a ne intreba de ce vine spre noi, totul devine o bucurie pentru suflet, totul devine o convingere launtrica si nu mai este nevoie sa intrebam pe nimeni ce este de facut. Totul se schimba in jur cand traim aceasta stare de iubire. Relatia cu cel de langa noi nu mai este una de lupta si conflict sau de manipulare in interes propriu, nu mai exista aspectul de acumulare, de acaparare sau lacomie.

        Toate aspectele nefolositoare se estompeaza si relatia devine una de incredere, ce decurge in mod normal si firesc. Devine ceva ce decurge din esenta noastra divina, din constientizarea a ceea ce suntem, ca suntem fiinte venite din iubire, pentru a darui iubire. Aceasta stare este o constientizare de sine, nu trebuie sa vina nimeni sa ne spuna daca suntem capabili sau nu. Cand iubesti pe cineva, intrebi respectiva persoana daca vrea sa fie iubita ? Nu, pur si simplu ii daruiesti iubirea ta. Iubirea neconditionata nu este cantitativa, ea pur si simplu este o stare. Nu poti spune unei persoane ca ii daruiesti un kilogram de iubire ci pur si simplu ii spui ca o iubesti.
           Exista la multi dintre noi teama de a darui iubirea. Si asta din teama de a nu suferi, de a nu fi raniti, de a nu fi respinsi. Toti avem aceasta stare de iubire interioara pe care vrem s-o daruim, insa ne impiedica aceasta teama. Nu traim cu adevarat iubirea ca sa putem invinge teama. Ele sunt cele doua forte care ne guverneaza vietile, iubirea si frica. Cand traim una din ele, cealalta isi pierde puterea. Daca traim in iubire nu vom sti ce este frica. Daca traim in frica, nu vom cunoaste niciodata adevarata iubire.

           Nu le putem trai pe amandoua in acelasi timp la nivel superior. Indrumarea sau ghidarea interioara, vine atunci cand esti in starea de liniste, de relaxare a mintii, cand permiti partii intuitive sa-si dezvolte potentialul. Nu este nimic special in ati revela aceste aspecte ce tin de spiritul personal, ci doar efortul de a patrunde profund in interiorul tau, de a patrunde straturi mai ascunse ale constiintei. Si de fapt nu este un efort, ci este un fel de abandonare a mintii constiente care ne indruma spre cai logice si nu spre cele intuitive. 
              Cunoasterea intuitiva se dezvolta pe masura ce corpul nostru se simte bine in toate planurile, prin ceea ce spune sau face. Daca ne permitem sa dezvoltam latura intuitiva, inseamna ca dam voie Gratiei Divine sa se manifeste in fiinta noastra. Si din acest moment intrebarile nu-si mai au rostul. Din acest moment doar manifestam esenta noastra, de fiinte pline de iubire. Ca sa daruim iubire neconditionata, trebuie sa fim curati pe dinauntru. Nu putem darui iubire atata timp cat ne aflam in mizerie. Sa ne curatam de toate gandurile malefice, sa ne eliberam de toate vibratiile joase care ne tin pe loc.


            In alta ordine de idei, este momentul sa ne descoperim Sinele Divin, sa lasam sa ne inunde cu iubirea lui divina, ca noi sa devenim un canal deschis pentru aceasta iubire. Cand ne abandonam fiinta in aceasta iubire divina, toate gandurile negative dispar, toate starile de nesiguranta si incertitudine nu mai au loc in fiinta noastra. Devine o misiune spirituala de a aduce bucurie celor din jur. Constientizarea iubirii iti da forta si adevar in tot ceea ce faci si spui. Incepi sa te descoperi cine esti cu adevarat, incepi sa te simti din ce in ce mai bine in pielea ta.
             Realitatea din jur se transforma conform noii vibratii in care existam, pe care am atras-o. Si daca am devenit constienti acum de tot ce-am vorbit, inseamna ca suntem deja in vibratia iubirii si ca putem ajunge usor la inimile celor din jur. Si daca tot suntem in aceasta luna magica, decembrie, de ce sa n-o incarcam cu si mai multa dragoste, cu si mai multa afectiune, cu si mai multa intelepciune, cu si mai multa iubire ? Sta in puterea noastra sa mai renuntam la prejudecati, la orgolii, sta in puterea noastra sa ne schimbam convingerile interioare si sa ne depasim limitele. Sta in puterea noastra sa daruim, sa aducem bucurie pe fetele semenilor. Este o luna de zile plina de energie divina. Hai sa ne deschidem cat mai mult acestor energii, sa le permitem sa curga prin noi, sa ne curete de tot ce mai avem de curatat, ca sa le putem darui altora in forma lor cea mai pura. Sa iubim, sa imbratisam, sa daruim !


                Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu