vineri, 11 decembrie 2015

Fii tu insuti



          Suntem tentati deseori sa luam drept exemplu drumul altora, cum au facut ei sa facem si noi. Dar a face precum altii nu inseamna decat a copia un model de comportament. Ori in aceste cazuri nu mai suntem autentici, nu mai exprimam adevarul din noi. Nu mai suntem originali, adica de fapt nu exprimam esenta noastra. Nu trebuie sa ne ingrijoram ca drumul nostru nu corespunde sau nu este la fel cu al celorlalti. Este foarte important sa constientizam ca fiecare avem propria cale in viata si ca vom trai acele experiente care ne sunt necesare exact noua si nu altora. Fiecare este cu experienta lui, cu lectia lui despre viata.
              Este nevoie de putin curaj ca sa ne urmam propria ghidare interioara, sa ne urmam vocea interioara, pentru a ne onora pe noi insine. Este nevoie de putin curaj sa fii tu insuti, cel adevarat. Nu face pe placul altora, fa ceea ce-ti place tie, sa te simti bine in pielea ta, sa te simti confortabil cu ceea ce gandesti. Nu porni intr-o calatorie cu oameni pe care ii incomodezi cu ceea ce gandesti, mai bine pleaca singur. Ei au alta lectie de invatat.



          Este nevoie de putin curaj sa ne putem schimba modul de gandire, modul in care percepem realitatea. Nu este usor, ca dovada ca toti avem inca lectii de invatat. Este nevoie sa ne schimbam perceptia despre noi insine, despre ceilalti si despre lumea din jurul nostru.


           Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu