joi, 24 decembrie 2015

De Ajun



               Cum sunteti astazi ? Simtiti energia care devine tot mai puternica ? Simtiti emotia care se naste in suflet ? V-ati pregatit cadourile ? Vine Mos Craciun pe la voi ? Credeti ca primiti ceva in dar ? Cum stiti ca vine Mos Craciun ? Dincolo de faptul ca stim noi cine este si cine joaca rolul lui pe la casele noastre, Mos Craciun este in sufletul nostru, iar acum a venit timpul sa-l eliberam, sa-l lasam sa colinde in voia lui, a sufletului nostru de fapt, pentru ca noi alegem cui sa daruim sau nu. Mos Craciun este atat de darnic pe cat ne este sufletul nostru de darnic si de iubitor.
            Ati fost cuminti ca sa primiti daruri ? Sufletul fiecaruia stie cat a fost de cuminte, daca merita un dar sau nu, daca primeste sau nu. Ne-am facut vise despre venirea lui Mos Craciun ? Am lansat acele dorinte, intentii, in Univers ca sa le auda Mosul ? Cere-ti si vi se va da. Visa-ti la Mos Craciun si va veni. Poate n-o sa-ti aduca cadoul pe care ti-l doresti cel mai mult, dar va veni. Dincolo de traditie, Mosul este o parte subtila a sufletului nostru si depinde de noi sa intretinem acest aspect. Depinde de noi sa dezvoltam acest aspect in constiinta noastra.
          Daca vedem doar prilej de sarbatoare si mese festive, atunci vom pierde din spiritul acestor zile. Semnificatia subtila este renasterea sufletelor noastre catre iubire si compasiune fata de cei din jur. Mosul daruieste din dragoste si nu din obligatie. Cand daruim neconditionat, Mosul ne intoarce darul inzecit. Dincolo de stiinta si scripturi, il avem in suflet pe Mosul. Incarcati-l cu iubire si dati-i drumul sa colinde. Dati-va voie si colinda-ti odata cu el. Este momentul perfect pentru a face acest lucru. Nu pierde-ti aceasta vibratie inalta. Fi-ti dar, voi insiva Mos Craciun !


          
             "Pe la colturi unii mai spun,
              Ca nu mai exista Mos Craciun.
              Eu insa atat va spun,
              El este acum la mine,
              Asteapta-l, ca vine si la tine! "

       




             In seara de Ajun, sa iubim, sa imbratisam, sa daruim cu sufletul !
           



                    Descopera si tu calea spre armonie  !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu