luni, 14 decembrie 2015

Priveste cu bucurie



             Toti avem zile bune si zile mai putin bune. Avem zile cand nu suntem in apele noastre si lumea parca se vede mai cenusie, parca nu reusim sa vedem prin ea. Si avem zile cand starea noastra interioara este una buna si lumea parca este mai altfel, mai buna, ni se pare ca viata ne zambeste. Lumea exterioara n-o sa fie niciodata mai frumoasa sau mai buna decat o vedem, decat daca suntem dispusi sa-i vedem frumusetea sau bunatatea. Daca suntem suparati sau tristi, normal ca nu avem cum sa vedem ca lumea poate fi frumoasa.    
              Chiar daca cineva rade langa noi, nu avem cum sa-i apreciem bucuria atata timp cat suntem tristi, ba chiar ne-am putea supara pe fericirea acelei persoane. Adica cum sa-si manifeste cineva bucuria in fata ta cand tu esti in tristete ? Dar daca privim si noi cu bucurie viata, atunci totul devine altfel. Cand privim cu bucurie, cu inima deschisa, cu o minte deschisa, viata poate deveni o armonie plina de sens. Daca judecam tot ce este in jurul nostru, atunci viata poate deveni goala si lipsita de sens.  


           Intr-adevar, interiorul se va oglindi in exterior. Cu cat suntem mai mult in iubire, cu atat privim cu mai multa bucurie viata, cu atat capatam mai multa incredere in noi. Cand privim cu bucurie, vedem o lume diferita, ne schimbam perceptia. Priveste cu bucurie tot ce te inconjoara si viata capata sens. Cand privesti prin prisma judecatii, cand privesti cu frica nu faci decat sa te separi si sa te izolezi. Priveste cu bucurie viata si ea iti va darui si mai multa bucurie. Vei atrage si mai multa bucurie. Schimba-ti starea interioara si se va schimba si lumea din jurul tau.

            Priveste cu bucurie ! Primeste cu bucurie !



           Descopera si tu calea spre armonie  !!

                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu