luni, 19 octombrie 2015

Cum comunica ei cu noi



               In primul rand cred c-ar fi bine sa citesti mai intai articolul "Dincolo" . Apoi ar trebui sa ajungi sa accepti ideea ca exista dincolo . Dupa primele experiente vei sti ca exista si vei sti ce este si cum se face comunicarea si ca ai acces la mai multa informatie. Sau poate stii deja. Doar trebuie sa constientizezi ca poti fi un canal deschis pentru a primi informatie, pentru a permite energiei universale sa circule liber. In acele momente campul nostru energetic rezoneaza, se armonizeaza cu energiile universale, permitand fluxului informational universal sa se integreze in noi. Exista comunicare de dincolo , pe diferite cai si in diverse moduri. Sigur ati auzit de fenomenul de channeling, care presupune ca entitati superioare, inteligente vorbesc sau transmit mesaje prin intermediul oamenilor. Sunt o multime de exemple in toata lumea.
              Cei ce traiesc inca in limitarea propriei constiinte sunt sceptici si ca urmare duc fenomenul undeva in sfera paranormalului, care de fapt este normalul inca neinteles. Este de fapt lumea de dincolo care comunica cu noi, ne trimite semnale, mesaje, imagini, sunete, pe care noi inca nu vrem sa le acceptam. Sau mai bine spus, nu putem accepta ideea ca exista dincolo si ca cineva de dincolo ar putea comunica cu noi si de ce ar face-o. Si totul porneste de la convingerile care ne limiteaza potentialul creativ. De la convingerile care ne limiteaza evolutia.
            Comunicarea se intimpla atunci cand intram in acea stare de contopire, de armonizare cu energiile universale, ce permit transferul de energie informationala de la o entitate non-fizica catre noi. Se intimpla cand suntem pe o treapta superioara in constiinta, cand procesul transformational interior este deja in curs de desfasurare, intr-o etapa mai superioara, iar "bagajele inutile" le-am lasat in urma, acasa, in lumea materiala. Este ca si cum am lasa usile deschise ca sa patrunda informatia, ca si cum am astepta un oaspete drag si mult asteptat.
           
            Putem sa le spunem ghizi spirituali, spirite binevoitoare, lucratori in lumina, ingeri sau cum ne place. Nu conteaza numele, ci noi sa intelegem ca putem fi in comunicare cu ei, sa simtim vibratia lor cum ne armonizeaza si atunci vom sti ca suntem intr-o comunicare. Frumusetea consta in faptul ca odata stabilit contactul cu entitatile superioare, continuitatea comunicarii sta in puterea noastra, in bucuria descoperirii ca chiar se poate. Este un proces pe care-l putem opri sau continua. Nimic nu se face fortat, nici nu ar avea cum. Faptul ca ne aflam la locul potrivit, in momentul potrivit, exact cand ne trebuia, sa ascultam ceva, sa auzim ceva, sa vedem ceva de care avem nevoie, este tot o forma de comunicare sau de indrumare pentru noi.

           O alta forma de comunicare este cea prin vise, probabil cea mai cunoscuta si acceptata forma de transmitere a informatiei. Sunt multi cei care cred in vise si chiar deslusesc semnificatia lor, altii nu remarca deloc mesajele. Noi suntem cei care nu ne dam voie sa comunicam cu dincolo, pentru ca exista inca acea teama la nivel subconstient cum ca nu suntem in stare de asa ceva, ca trebuie sa fim Dumnezeu sa putem face asta si tot asa. Acesti ghizi spirituali se folosesc de multe ori pentru a comunica cu noi, de elemente ce exista deja in realitatea noastra. De pilda, o carte pe care simtim nevoia s-o citim chiar atunci cand este nevoie si in care gasim informatiile exact care ne trebuie. Iar noi luam aceste lucruri ca pe o stranie coincidenta sau chiar o intimplare. Dar nimic nu este intimplator in acest Univers. El ne trimite informatiile de care avem nevoie la timpul potrivit, prin caile pe care le putem intelege si cand suntem pregatiti sa le acceptam. Aceste intimplari sunt de fapt sincronicitatile prin care lucreaza Universul. De exemplu, uneori te indeamna ceva s-o iei pe o anumita strada pe care poate n-ai mai fost niciodata, doar ca sa observi o anume reclama, o carte intr-o vitrina sau sa vezi un anunt care va semnifica ceva pentru tine, sa-ti deschida ochii. Sau in alte cazuri cand oamenii pierd avionul sau trenul din diverse motive, ca mai apoi sa afle ca s-au intimplat accidente cu acel tren sau avion. Ce anume sau cine i-a facut sa piarda acele mijloace de transport? O voce interioara sau un presentiment? Sau poate o comunicare la nivel subtil?
              Putem sa-i numim prieteni din alte vieti, din alte realitati, care acum sunt spirite ajutatoare si doar ne indeamna pe cai bune. Sau calauze. Sau putem sa le spunem cum vrem si oricum le-am spune, important este ca primim semnale de la ei. Dar a-ti putea intreba de ce nu primim mesaje mai clare de la ei sau de ce nu intelegem noi exact ce vor sa ne spuna. Problema este ca noi inca suntem ancorati in aceasta realitate fizica, unde vibratia energetica este mai joasa, mai densa, iar informatiile sau comunicarea de dincolo vine la o frecventa inalta si aici ajunge intr-un fel mai distorsionata. Noi o distorsionam, pentru ca nu-i dam voie, nu-i permitem sa se integreze in noi, pentru ca nu suntem acordati la acea frecventa inalta. Nu suntem la un nivel ridicat de constiinta incat sa nu mai modulam frecventa ce vine spre noi. Si atunci apar acele franturi sau flash-uri de memorie, de amintiri, vise, premonitii, discutii ciudate care penetreaza constiinta ca prin niste fisuri, ca si cum n-ar incapea toata informatia. Este informatie incompleta si din acest motiv nu intelegem ce trebuie.
            Sunt nenumarate cai si moduri de comunicare, dar pana nu depasim aceasta bariera ca se poate comunica cu dincolo, ca primim mesaje, semne, etc., nu vom auzi si nu vom simti nimic. Este vorba despre depasirea credintei ca nu se poate sa facem noi asa ceva sau ca trebuie sa fii Dumnezeu sa faci asta. Dar noi uitam ca il avem pe Dumnezeu in noi, uitam de potentialul interior, uitam de legatura divina din noi. Sa acceptam ca suntem fiinte creatoare, ca putem crea o alta realitate in care ne putem trai noile experiente. Suntem fiinte care am fost dincolo , stim ce este comunicarea, stim ca suntem ajutati, dar a trebuit sa uitam cumva, tocmai ca sa-i permitem sufletului sa creasca, sa evolueze. Sa-i dam voie sa-si aduca aminte cine este si ce poate crea. De la acel nivel intelegem comunicarea. Comunicarea este o stare, o traire, pe care fiecare o experimenteaza la modul personal atunci cand este pregatit. Fiecare experimenteaza comunicarea, dar o face in felul sau unic.


              Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu