vineri, 30 octombrie 2015

Legea Atractiei



         Cred ca este una dintre cele mai frumoase si echitabile legi universale. Pur si simplu primesti ceea ce dai. Atunci cand ne gandim la un lucru, nu conteaza despre ce este vorba, Universul sau Dumnezeu cum vrem sa-l numim, ne intoarce vibratia pe care am emis-o. Frumusetea acestei legi vine si din faptul ca este o lege impersonala. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu tine cu nimeni, nu acorda privilegii si nici nu te iarta pentru ceva ce ai facut cum nu trebuia. Intotdeauna primesti ceea ce emiti, indiferent daca ai emis ganduri negative sau pozitive. Vom discuta in alte articole cum este si cu pozitiv, negativ. Deocamdata le luam ca si concepte acceptate, ca sa ne definim realitatea din jur, in termeni pe care ii intelegem. Ca sa revenim, Universul nu gandeste ceva de genul: azi am fost cuminti si ne rasplateste cu ceva bun sau maine facem ceva rau si ne pedepseste. Paradigma cum ca Dumnezeu ne judeca si ne pedepseste va trebui incet, incet, s-o schimbam.
 Te astept de mult !!

          Legea Atractiei o putem privi asa ca pe un fel de oglinda a gandurilor noastre. In popor, noi spunem ca vei culege ceea ce ai semanat. Si este adevarat, nu-i asa? Pai daca stim si asimilam acest aspect in fiinta noastra, atunci suntem singurii responsabili de cum este viata noastra. Daca spre exemplu, o persoana are teama ca va sfarsi intr-un accident aviatic, are toate sansele ca aceasta vibratie sa se intoarca la ea sub forma unui accident aviatic. Dimpotriva, o persoana care crede ca se poate vindeca sau ca poate redeveni sanatoasa, va gasi resursele de a-si reface starea de sanatate. Suntem creatori de realitate iar aceasta lege vine sa completeze creatorul din noi. Frumusetea acestor legi universale, oricare ar fi ele, este ca se nasc una pe cealalta, nu pot exista una fara alta, se intrepatrund, dand nastere la aceasta viata in care ne traim experientele.
        Dar cum ramane cu oamenii buni care totusi se imbolnavesc? Si banuiesc ca nimeni nu vrea sa fie bolnav de vreo boala cumplita, nu? Sunt persoane despre care afirmam ca sunt fiinte bune, inimoase si totusi se imbolnavesc si nu ne explicam de ce. Normal ca nimeni nu-si doreste sa fie bolnav sau in suferinta. Cel putin la nivel constient. Si atunci cum atrag ei boala daca nu-si doresc acest lucru? Sau nu este valabila aceasta lege a atractiei pentru toata lumea?  Cum spuneam mai sus, Universul nu face exceptii si nici nu acorda bonus. Multi poarta in ei vibratiile unor resentimente, griji, suparari vechi, vinovatii anterioare sau prezente si in general emotii, sa spunem negative. Aceste emotii izvorate din negativitate produc pana la urma afectiuni emotionale care se vor vedea si in plan fizic, la nivelul corpului uman. Si ne mai intrebam de unde vine boala la o persoana aparent normala. Noi facem curatenie periodica in casele noastre, dar in casa sufletului nu prea facem sau poate chiar deloc. Ascundem mizeria sub pres si intoxicam sufletul.

Ma bucur ca suntem impreuna  !!
           Legea Atractiei ne invata ca nimic nu ni se poate intimpla din punct de vedere vibrational, daca nu ne implicam in aceasta vibratie sau altfel spus daca nu simtim, daca nu traim vibratia. Atata timp cat emit optimism, nu am cum sa atrag vibratii joase care sa duca la dezechilibre in corpul fizic. Este cumva un fel de principiu ordonator in acest Univers, cu referire la faptul ca cine se aseamana se aduna . Fiind la acelasi nivel vibrational, vom atrage acelasi fel de energie, indiferent de ce nivel vorbim, jos sau inalt. Pentru a se implini aceasta lege a atractiei, trebuie ca fiinta noastra sa fie aliniata interior in toate planurile sale. Adica nu putem cere doar la nivel constient sa vina abundenta peste noi, cata vreme emotional, spiritual, nu simtim acest lucru. Pana nu traim in vibratia abundentei, s-o simtim ca si cand ar fi deja in viata noastra, n-o vom putea atrage complet. Vom ramane doar cu dorinta de a avea abundenta . Aceasta lege se implineste atunci cand fiintam in spatiul sacru interior, cand am ajuns la un nivel superior de constiinta si toate lucrurile curg normal si firesc in viata.
               Oamenii de obicei cer o casa sau o masina noua si asteapta sa se implineasca. Daca nu se intimpla, renunta la intelegerea si integrarea acestei legi. Dar nimeni nu se gandeste la nevoile sufletului pentru care aceste cereri sunt simple dorinte. Este ca si cum ai pune un cal in fata carutei si altul in spate, iar carutasul nu stie incotro sa mearga. Trebuie sa fie o coordonare in toate planurile.
            Suntem in stare sa recunoastem legea care atrage obiectele spre Pamant sau care mentine corpurile ceresti pe orbitele lor, dar nu suntem in stare sa vedem ca exista aceasta lege si ca functioneaza si in cazul nostru. Simtim ca atragem oameni asemenea noua, simtim ca atragem situatii sau evenimente, lucruri pe care ni le dorim, dar nu stim sa ni le explicam. Nu constientizam ca noi, prin vibratia noastra subtila emitem energie, de o anumita frecventa si ca vom atrage acelasi fel de energie. Vrei o persoana langa tine care sa te iubeasca? In primul rand iubeste tu acea persoana, emite iubire din fiinta ta, incarca-te cu iubire, deschide-te si lasa vibratia iubirii sa emita acea energie in Univers. Iar Universul a pregatit deja pentru tine o alta fiinta care s-a deschis  iubirii, care emite la fel ca tine energia iubirii, care va atrage iubirea. Si Legea Atractiei se implineste fara ca tu sa faci vreun efort deosebit.
              Apar acele sincronicitati, despre care am mai vorbit, care fac sa se intilneasca doua fiinte pline de iubire. Este simplu. Traiesti in vibratia iubirii, asta vei atrage. Traiesti in alta vibratie, vei atrage acea vibratie. Depinde ce cale alegi, ce vrei de fapt sa se intimple in viata ta. Pe masura ce integram constient astfel de aspecte, constiinta urca la nivele superioare si capatam o alta intelegere, perceptiile se schimba. Si incepem sa acceptam ca avem potential creativ si ca totul depinde de noi.

                 Descopera si tu calea spre armonie  !!
          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu