vineri, 2 octombrie 2015

Dincolo



           Ce este dincolo ? Ce fel de lume este dincolo de noi ? Si cui apartine, cine o conduce ? Apartine lui Dumnezeu sau este tot a oamenilor ? Dar cine a creat-o si pentru ce ? Este la fel ca a noastra sau de alta natura ? Sau este un dar al Lui pentru noi ? Sunt multe intrebari care asteapta raspunsuri. Sunt multe raspunsuri care nasc alte intrebari. Cu siguranta dincolo este lumea nevazuta, iar cei care cred in ea, stiu ca exista. Stiu ca exista Dumnezeu Creatorul care a facut aceasta lume invizibila, dincolo, pentru noi, pentru a putea calatori prin ea, pentru a ne imbogati spiritual, pentru a ne aduce aminte cine suntem si ce rol avem, pentru a evolua. Este o lume in care putem calatori nestingheriti, o lume in care nu mai exista notiunea de timp, o lume in care te poti intilni cu cine vrei, cu cine ti-e drag, cu persoane pe care le-ai pierdut , o lume in care nu mai exista aspectul material. Este o lume in care iti poti cere iertare fata de cine ai gresit fara ca persoana sa fie fizic prezenta. Este o lume in care iti poti cere iertare fata de cineva care este deja dincolo si aici nu ai mai apucat sa-i ceri iertare sau sa ierti. Este o lume in care te eliberezi de regrete, de suparari, de frustrari, de teama, de boala, de singuratate, de toate lucrurile care te tin pe loc. Este o lume a impacarii cu tine insuti, unde cresti spiritual. Este locul unde-l gasesti pe Dumnezeu si in care poti comunica cu El, fara a te simti stingherit ca chiar comunici cu El. Si cat de mult vrei. Dumnezeu are tot timpul din lume, chiar daca vorbeste cu miliarde de suflete in acelasi timp. Tu simti ca vorbeste doar cu tine. Pentru ca de fapt El este, isi are salasul in tine, in interiorul tau, in Fiinta ta. Calatorim in aceasta lume spirituala tocmai pentru a realiza ca Dumnezeu este in noi, pentru a realiza ca de fapt dincolo se afla in interior. Sa treci dincolo in constiinta. Dincolo poti crea, poti sa-ti manifesti intentiile care mai tarziu se vor manifesta in realitatea fizica. Dincolo gasesti vesnicia, iti regasesti credinta in vesnicie. Spiritul nostru cunoaste acest aspect, stie ca se va intoarce dincolo cand isi va incheia experienta pe care o traieste aici pe Pamant.


        Dincolo este locul unde mintea transforma gandurile in realitate. Dincolo se nasc visele, dorintele, emotiile, care mai tarziu devin palpabile. Gandul de a avea un copil se naste dincolo inainte de a se naste aici. Dorinta de a avea o masina apare mai intai dincolo si apoi apare aici. Este un loc al tuturor energiilor, unde totul se aduna, unde totul se uneste sau se respinge, unde totul se naste, unde se creaza, unde se aduna toate gandurile, toate emotiile, unde totul vibreaza sub legile universale. Dincolo este Tot Ceea Ce Exista. Vibratia de dincolo se transforma in materia de aici. Este lumea in care poti calatori in trecut si viitor fara mijloace de transport. Poti fi in mai multe locuri, coordonatele spatio temporale dispar. Multora le este greu sa accepte ca ar exista o astfel de lume, dincolo . Pana nu vor incerca, pana nu vor face prima calatorie, nu au cum sa accepte. Experienta trairii calatoriei este totul. Cum se comunica dincolo , tot prin vorbe ca aici ?

         Dincolo se comunica prin ganduri si emotii curate, prin gand insotit de emotie, prin gand intarit de emotie. Prin emotii stranse in inima, care acum se pot elibera odata ajunse in acest taram liber, fara granite. Emotia sufletului nu mai are bariere, este libera sa calatoreasca in aceasta lume, sa-si intilneasca perechea. Dincolo sunt auzite gandurile, rugaciunile, intentiile si de unde se intorc mai puternice, mai incarcate de energie. Lumea reala ia nastere de fapt dincolo, acolo unde de fapt suntem liberi, iar aici blocati in concepte si credinte limitative. Dincolo esti vibratie, aici esti materie condensata. Dincolo este lumea nevazuta, spirituala, in care totul este posibil, nu exista granite. Aici sunt limitarile si provocarile pe care trebuie sa le depasim daca vrem sa transcendem dincolo. De dincolo  primim mesaje, semne, viziuni, vise, ghidari in aceasta viata, pentru a ne invata lectia, pentru a evolua. Inchide ochii si-ai sa vezi dincolo.Calatorim de multe ori dincolo  fara a constientiza acest aspect. Preluam informatii la nivel subconstient si nu ne explicam ce e cu noi, de unde stim. Pur si simplu am fost dincolo. Cand ajungi dincolo trebuie sa taci ca sa poti vorbi. Cand ne vom permite sau cand ne vom da voie sa constientizam ca putem pleca dincolo , fara teama ca ramanem dincolo, se vor schimba multe, se vor face salturi mari in constiinta, in evolutie. Pina atunci insa, ramanem sa experimentam viata pe Pamant, sa invatam lectiile necesare, sa ne gasim singuri calea. Dincolo nu exista porti inchise sau usi intredeschise, bariere sau ziduri. Tu esti calatorul, tu stabilesti traseul, intilnirile, cand pleci, cand te intorci. Esti un creator liber. Ca un pianist in plin concert, care lasa emotia inimii sa curga prin el si-l face sa atinga clapele care trebuie, dand nastere la o melodie a sufletului si care in final atinge inima publicului. El canta de dincolo ca sa fie auzit aici.

                  Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu