joi, 1 octombrie 2015

Depasirea autolimitarii



               Cred ca este un prag esential in evolutia noastra, asa ca merita putina atentie acest moment, de depasire a autolimitarii. Ii spun autolimitare pentru ca de fapt toate limitarile, toate blocajele, toate barierele, ni le impunem singuri, le construim cu voia noastra la nivel subconstient. Noi suntem creatorii tuturor blocajelor. Ca sa ne (re)descoperim Fiinta din noi, cred ca trebuie sa constientizam ca a venit timpul sa renuntam la autolimitare. Sa percepem Totul dintr-o alta perspectiva. Traim intr-o energie universala ce devine tot mai vibranta, cu transformari subtile pe care nu toata lumea le intelege sau poate chiar nu le simte, dar ele totusi se intimpla. Sunt o gramada de lucruri care se intimpla si se schimba la nivel planetar. O gramada de paradigme vechi sunt inlocuite. Trebuie doar sa le observi, sa le analizezi, sa devii constient ca chiar se intimpla. Si la urma urmei chiar nu trebuie sa ne facem griji ca nu le observam. Ele doar se intimpla. Curg prin viata noastra. Si noi suntem aici. Facem parte din ele. Beneficiem de vibratia lor.
                La fel de bine as putea sa spun ca este o munca de autoeliberare a tot ceea ce ne tine pe loc, a balastului care atarna greu in constiinta noastra si ne trage in jos, nu ne lasa sa vibram la o frecventa mai inalta. Este o munca de renuntare la aspectele grosiere din noi. Si este vorba de cat de multa Iubire putem pune in locul ramas gol. Este vorba despre a accepta toate emotiile pe care le va genera Iubirea in interiorul nostru, in Inima noastra, in acel spatiu Sacru din inima noastra. Este vorba despre a constientiza ca de fapt Creatia se intimpla chiar in interiorul nostru, acolo in spatiul Sacru, chiar in Inima Fiintei noastre. Nu toti putem face asta din prima incercare. Recunosc, este dificil, sunt multe obstacole de trecut. Dar cu cat sunt mai multi cei ce fac aceasta alegere, cu atat mai multi vor urma. Cei care sunt primii vor integra aceasta energie si vor capata mai multa forta in a-i ajuta pe cei ramasi in urma. Frumusetea acestei autoeliberari de propriile limitari este ca veti realiza ca de fapt puterea acestei energii vine chiar din interiorul vostru. Ca de fapt noi suntem Sursa acestei energii transformationale. Da, este o trezire la constienta si asta aduce. Intelegerea ca noi suntem cei care cream, ca noi suntem energia Sursei.
                 In acest context intelegem mai bine principiul Unitatii sau principiul Unimii, despre care cu siguranta ati mai citit. La acest nivel ii intelegem mai bine sensul, ca de fapt nu exista Separare intre Sinele interior si Sursa, separare despre care am mai vorbit si am vazut efectele ei, ce inseamna sa alegi separarea. Acest moment de depasire conduce la intelegerea ca ne-am (re)intors la starea de creatori, ca suntem efectiv stapani pe viata noastra, ca toate deciziile si alegerile ne apartin, ca totul facem in deplina constienta, ca ne-am recapatat starea de indumnezeire cu care am fost investiti de Creator. Constientizarea necesitatii acestei depasiri autolimitative va permite cat mai multor persoane sa se trezeasca, sa evolueze. Este ca un fel de calatorie, din care iesim mai purificati, una din care ne debarasam de bagajele grele, una in care avem timpul necesar sa realizam ca nu-si au rostul bagaje inutile, limitarile care nu-ti permiteau sa te bucuri de viata.
               Aduce intelegerea ca doar trebuie sa fim, ca doar trebuie sa fim liberi, pentru a ne putea exprima cu adevarat Sinele, pentru a putea simti din nou Iubirea. Fac referire la libertatea care da aripi fiecarui suflet sa evolueze. Este ceea ce altii spun sa fii pe val. Eu indraznesc si spun sa faci parte din val. Esti, sa fii o picatura de apa care face parte din val, care face parte din ocean. Sa fii constient ca faci parte din Forta valului. Sa ajungi sa devii constient ca esti o fiinta suverana, ca porti in tine scanteia dumnezeiasca. Da, chiar trebuie sa ne autoeliberam de limitari, sa ne asumam aceasta transcendere, pentru a intelege ca acest moment de fapt nu ne va propulsa inainte, ci de fapt ne va propulsa in interiorul nostru, acolo de unde putem crea realitate, acolo unde este latura noastra Divina. De aici incolo, echilibrul si armonia vor face parte constienta din viata noastra si se vor extinde si asupra celorlalti. Va deveni o stare pe care o vom accepta cu bucurie si iubire, ne va da forta sa-i tragem si pe cei din urma, tocmai pentru a intregi Unimea.
          Intr-adevar este nevoie de incredere si curaj pentru a infaptui ce am spus, dar cred ca rezultatul merita efortul. Constientizarea faptului de a sti ca poti crea realitatea din viata ta, cred ca ne da aripi tuturor. Ce detinem in noi este energie creativa si odata eliberata, de fapt eliberam natura divina din noi, ii dam posibilitatea sa se exprime, sa aduca Adevarul in realitatea noastra. Este un proces care cere timp de integrare, de dizolvare si acceptare. Este o autoeliberare de balast interior care producea dezechilibru. Este un drum de urcare in constiinta, in planuri superioare, unde chiar se manifesta natura noastra dumnezeiasca. Pentru multi este un efort de a accepta ca avem aceasta latura divina in noi. Beneficiile noii stari te fac sa fii mai detasat dar prezent in acelasi timp, sa fii observator la propria iluminare, sa fii aici si acum. Este o stare a constiintei intre minte si corp, care da posibilitatea aspectelor divine sa se manifeste prin tine, prin corpul fizic. Fluxul de energie circula liber din tine inspre exterior si astfel determini realitatea din jur. Si chiar ajungem sa constientizam ca suntem creatori. De la acest nivel cred ca nimeni nu mai vrea sa se intoarca la starea de nesiguranta, de stres, de teama, de intuneric, de frica. De fapt nu se mai poate. Noi trebuie doar sa facem efortul de a arunca la gunoi ceea ce nu ne mai este necesar. Sa plecam in aceasta calatorie fara bagaje inutile. Sa alegem calea cea mai simpla.

              Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu