luni, 12 octombrie 2015

Lumi paralele



         Concept care capteaza tot mai mult imaginatia oamenilor si interesul  spiritual. Existam doar in aceasta lume fizica asa cum o percepem noi prin simturile de baza sau mai exista o alta lume sau chiar mai multe? A aparut conceptul de lumi sau universuri paralele si de buna seama ati auzit de el, multi dintre voi. Putem accepta ideea ca traim in acelasi timp in mai multe universuri? Ca experimentam in mai multe planuri? Cum ne dam seama ca existam si in alte lumi? Ce fel de simturi trebuie activate ca sa experimentam trairea acestor lumi paralele? Poate cineva sa aduca dovada existentei acestor universuri paralele? Suntem spirite eterne iar integrarea acestor concepte ne va conduce la acceptarea faptului ca putem exista in mai multe realitati, concomitent. Suntem energie si facem parte din Tot Ceea Ce Exista. Ne nastem insa intr-o lume fizica unde ne formam caracterul, personalitatea, unde ne construim un ego si caruia apoi ii cedam puterea, unde capatam liberul arbitru si-l folosim dupa cum ne taie capul. O lume in care ne umplem de convingeri si tipare, unde am capatat gustul material, unde am ales sa ne separam de Sursa Divina a vietii. Si sunt inca multe de adaugat. Toate astea au facut cumva sa rupem legatura cu Universul, cu Esenta lui si sa uitam cine si ce suntem cu adevarat, sa uitam de potentialul nostru interior si sa-l lasam sa zaca intr-o stare latenta.

           Bucuria ar fi ca tot mai multi si-au initiat procesul de Trezire in Constienta. Ca au inceput procesul de transformare interioara, de accesare a unor nivele superioare ale constiintei, ce ne va permite sa ne aducem aminte cine si ce suntem cu adevarat. Pentru ca atunci cand se trezeste potentialul latent din noi putem experimenta in realitatea fizica pe care o traim, aceste frecvente superioare de constiinta.
             Paradoxul ar fi ca aceasta uitare de Sinele nostru este o experienta ea insasi, ce a fost necesara pentru a ne trezi. Este o alta cale de a experimenta realitatea in care suntem ancorati. Ideea este ca la nivele superioare ale constiintei nu se poate crea Separarea sau Uitarea, pentru ca ele nu mai pot exista la aceste nivele si atunci nu am mai avea parte de aceasta experienta, de a descoperi Trezirea in Constienta, de a descoperi cine suntem si ce potential avem. Este o experienta, o cale, care da posibilitatea Sinelui sa se imbogateasca spiritual, sa evolueze si sa-si completeze plenitudinea, sa se implineasca pe sine. Simplu spus ca sa inteleaga toata lumea, cateodata este nevoie sa uiti ca sa-ti poti aduce aminte. Ai nevoie de intuneric ca sa descoperi lumina si s-o apreciezi. Ai nevoie sa simti frigul ca sa descoperi bucuria caldurii. Ai nevoie de dualitate ca sa intelegi Unitatea.

              Spiritul nostru este Iubire, Infinit, Etern si are maretia de a trai oricate experinte are nevoie si sa-si creeze realitatile conforme cu trairea lor. Intr-o anumita realitate fizica de spatiu-timp poate experimenta diverse stari din care mereu invata ceva, care-l ajuta cum spuneam mai sus , sa evolueze. Chiar daca experimenteaza durerea sau suferinta sau boala, el stie ca aceste experiente sunt temporare, ca sunt doar in aceasta viata si ca fac parte din realitatea pe care si-a definit-o prin emotiile generate de experientele alese. Frumusetea acum vine si consta in posibilitatea aducerii aminte a cine este si ce potential are si atunci isi poate crea o alta realitate, se redescopera pe sine, creand un alt Univers paralel in care isi defineste noile experiente. Ideea este ca putem crea alta realitate prin schimbarea convingerilor sau prin neacceptarea faptului ca trebuie sa devenim victime ale propriilor convingeri de baza invechite si sa le lasm sa ne defineasca vata. Sa ajungem sa constientizam ca suntem fiinte puternice, fiinte venite din Lumina si care pot crea Lumina. Si atunci, noi, spirite libere, putem calatori si exista in universuri paralele, pentru ca de fapt noi suntem cei care le cream. Sunt stari superioare ale constiintei pe care, da, le putem experimenta. Dar, intr-adevar, acel proces de transformare interioara trebuie sa fie deja la un nivel superior de evolutie ca sa putem accesa aceste adevaruri. Trebuie sa ne eliberam de toate convingerile invechite astfel incat sa-i dam libertate sufletului nostru sa poata sa-si aleaga astfel de experiente. Avem un potential infinit in noi, dar latent, care asteapta momentul de expansiune. Noi suntem singurii care trebuie doar sa gasim calea de exprimare. Constientizarea acestor aspecte tine de fiecare si nimeni nu te poate obliga sa treci prin astfel de experiente. Pana cand nu esti cu adevarat pregatit, pana cand constiinta nu a atins nivele superioare ca sa-ti realizezi forta potentialului interior, aceste lumi paralele inca nu-si vor dezvalui existenta si frumusetea.                  
                 
           Exista o infinitate de realitati paralele si practic prin schimbarea frecventei ne putem muta in alta realitate paralela, conforma cu noile experiente pe care vrem sa le traim aici. Deci daca vrem sa vedem alta realitate, practic noi suntem cei care trebuie sa ne schimbam, sa ne inaltam frecventa, ca sa producem noua realitate paralela. Si daca fiecare isi schimba modul de gandire, adica trece pe o frecventa inalta, prin acordul propriu sau prin manifestarea liberului arbitru, cu siguranta ii va percepe pe ceilalti intr-o noua realitate, care devine astfel definita de experientele ce se vor experimentate. Iar cei care nu au inca curajul de a trece pe o frecventa superioara a constiintei si nu sunt inca pregatiti pentru a face asta, normal ca vor ramane in realitatea corespunzatoare lor. Se pot experimenta o infinitate de realitati paralele, avand liber arbitru.Si astfel sunt si se pot crea o infinitate de lumi paralele. Fiind in esenta spirite libere, vom crea la infinit. Deci lumile paralele exista nu doar la nivel de concept, ci ele sunt creatia noastra.


                  Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu