vineri, 20 noiembrie 2015

Alegem sa fim



              Cunoastem faptul ca avem liber arbitru si ca viata noastra este o multitudine de alegeri, ca toate se intimpla odata cu alegerea noastra si ca sunt foarte importante aceste alegeri. Facem alegeri constiente sau nu ? Uneori suntem constienti, alteori nu. Cum facem asta ? Atunci cand suntem conectati la fiinta interioara vom face alegeri constiente si le vom exprima in stare de constienta. Atunci cand suntem in starea de echilibru facem cele mai bune alegeri, pentru ca suntem in acord cu Tot Ceea Ce Exista.
              Oamenii aleg tot timpul, in fiecare clipa. Dar atunci cand alegem in mod constient, simtim ca ne exprimam puterea interioara, acea ghidare interioara care da acceptul alegerii. Alegerile constiente ne ajuta sa constientizam ca suntem creatori de realitate, ca am ajuns sa realizam puterea potentialului interior. Cea mai buna alegere pe care o putem face este sa alegem sa fim. Sa existam.


                Cati dintre noi ne mai oprim din cand in cand din alergatura zilnica sa ne intrebam ce se intimpla cu noi ? Cati ne intrebam ce vrem de fapt ? Cati ne intrebam ce ne dorim cel mai mult sau ce-am vrea sa facem cu adevarat ? Cati ne intrebam sufletul ce-si doreste, acele dorinte ascunse din adancul nostru ? Sau cati ne intrebam ce ne-ar placea sa fim, cum sa fim, care este darul nostru special cu care am venit in aceasta lume fizica ? Care este pasiunea secreta pe care am vrea s-o experimentam ? Ce alegeri ne-au schimbat viata sau nu ? Ce alegeri regretam ca nu le-am facut la un moment dat ? Cati ne intrebam ce inseamna a alege in stare de constienta ? Sau cati ne dam seama ca am ales in mod constient ?
            Cand ajungem sa ne punem astfel de intrebari, procesul de transformare interioara a inceput. Suntem deja pe calea spre Adevar. Alegem sa fim. Alegem sa fim in bucurie. Ca sa alegem constient, uneori avem nevoie sa intram in acea stare de liniste si tacere a mintii, pentru a intra in comunicare cu fiinta interioara, cu Sinele nostru Superior. In acest spatiu sacru plin de iubire vom primi cele mai noi revelatii, perceptii si viziuni despre ce trebuie sa alegem astfel incat sa fim in armonie cu Tot Ceea Ce Este.


              Ce se intimpla de fapt cand alegem ? Alegerea inseamna schimbare. Alegerea constienta inseamna ca sunt pregatit pentru acceptarea schimbarii. Aleg sa fiu fericit, aleg sa traiesc in iubire sau in frica ? Aleg sa traiesc starea de bucurie ? Aleg sa fiu cu un partener pentru viata, aleg un alt servici, aleg o alta masina, aleg o casa ? Toate devin schimbari in viata noastra, pe care le alegem constient si le acceptam. Experimentam starea de Constienta, de Prezenta, in care integram toate aceste alegeri. A alege in Constienta inseamna ca alegem sa fim cine suntem cu adevarat si ca nu mai cedam puterea noastra interioara in exterior.
         A alege sa stim cine suntem cu adevarat este mult mai important decat ceea ce facem, pentru ca tendinta oamenilor este de a ne judeca dupa ceea ce facem, dupa faptele noastre. Deci, alegem sa fim cine suntem cu adevarat sau alegem sa fim cum vor altii ? Alegem iubirea sau frica ? Este alegerea noastra, intr-adevar. De aceea ne-a dat Divinitatea liber arbitru. A alege in mod constient inseamna ca esti dispus sa treci peste toate obstacolele ce pot aparea in calea manifestarii realitatii. Inseamna sa pastrezi vibratia alegerii respective pana devine manifestare.


           Este nevoie de perseverenta ca alegerea sa devina realitate, pentru ca multi renunta la primul obstacol. Este vorba despre a avea incredere in alegerea facuta si de a manifesta incredere in ceea ce ai ales. Este un intreg proces care trebuie sustinut cu toata fiinta, in toate planurile. Totul devine o stare in care traiesti experienta alegerii. Alege sa fii fericit si asta vei trai. Sustine cu perseverenta si incredere aceasta vibratie si o vei experimenta. Alege ce vrei tu, in deplina armonie cu Sinele Interior si se va intimpla. Crede in alegerea ta si ea va deveni realitate.


            Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu