luni, 9 noiembrie 2015

Poate



              Este trist, dar adevarat. Pentru cei ramasi, durerea despartirii de fiintele dragi nu cunoaste limite. Alte suflete au ales sa plece, sa paraseasca aceasta lume si sa intregeasca colectivul de dincolo. Spuneam acum o zi sau doua in urma, ca mai sunt sensuri de descarcat pentru colectiv. Si nu trece o zi fara sa mai apara ceva de spus. Aceste suflete au ales pana la urma, au hotarat, sa fie in colectiv si dincolo de lumea noastra fizica.  Energia care i-a adus impreuna aici, in "Colectiv", este atat de puternica incat ii face sa aleaga sa fie impreuna si dincolo. Sau poate ca inca nu constientizam pe deplin ceea ce au facut pentru noi, poate inca nu am inteles mesajul lor, poate inca nu ne trezim si atunci hotarasc sa plece pe rand, sa ne mai dea timp de gandire, sa integram realitatea.

                 Poate ca nu realizam ca sacrificiul lor este inceputul nostru. Poate ca nu e prea tarziu sa-i ajutam pe cei ramasi sa nu mai plece de langa noi. Poate ca aceste suflete vor sa vada mai multa iubire si compasiune din partea noastra. Poate ca vor sa vada ca putem depasi starile de confuzie si groaza. Poate ca vor sa vada ca putem depasi starea de revolta si sa trecem in starea de constienta, sa vada ca am inteles ce s-a intimplat. Poate aceste suflete vad ca inca ne separa orgoliile si prejudecatile. Poate vad ca inca nu renuntam la convingerile care nu ne lasa sa vedem adevarul.
                 Poate ca noi insine ar trebui sa constientizam, sa lasam sa patrunda cat mai adanc in fiinta noastra aceasta plecare colectiva. Poate inca nu si-a facut efectul. Poate ca inca n-am reusit sa filtram toate energiile nefolositoare si mai suntem confuzi. Poate este nevoie sa ramanem in continuare in energia iubirii si compasiunii, sa pastram aceasta vibratie dar sa atragem si alte vibratii benefice. Incepem o noua saptamana si avem nevoie de multa claritate si intelegere, de mult echilibru si intelepciune. Vibratia provocarilor va fi una destul de puternica in perioada urmatoare, asa incat doar starea de echilibru va putea contrabalansa aceasta vibratie. Acea diversitate de energii despre care vorbeam, este inca prezenta. Daca nu reusim sa facem curatenie interioara, sa scapam de toate emotiile umane inferioare, vom atrage in continuare aceste frecvente energetice care ne vor mentine ancorati in aceasta densitate.


               Am discutat despre cum atragem, despre cum putem crea, despre cum si in ce fel emitem ganduri si ce influenta au ele, dar acum chiar este cazul sa constientizam toate aspectele pe care le experimentam la acest moment din viata. Sa traim, sa simtim, sa fim in aceasta Mare Schimbare. Sa ne amintim ca avem acea scanteie dumnezeiasca in noi si ca putem crea realitatea pe care ne-o dorim. Sa nu uitam ca atragem spre noi ceea ce gandim. Sa nu uitam ca aceste suflete au deschis pentru noi calea Adevarului, iar noi trebuie sa mentinem aceasta vibratie si s-o extindem pana se produce clicul in constiinta. Altfel ne vom dovedi noua insine ca n-am inteles si n-am constientizat nimic.
              Ca inca ramanem ancorati in acele credinte limitative ce ne blocheaza accesul la evolutie. Este ca si cum am purta ochelari de soare pe intuneric. Nu trebuie sa ne fie frica de Lumina, ci s-o lasam sa ne patrunda in suflete, sa ne linisteasca, sa ne echilibreze. Cand suntem in starea de echilibru, inseamna ca suntem in vibratia energiilor benefice. Si de aici se deschid usile catre intelegere, intelepciune, compasiune, claritate, calm, viziune, iubire, ajutor, etc. Avem mare nevoie sa atragem aceste vibratii in fiinta noastra, sa ne umplem inima de ele, ca mai apoi sa daruim si celorlalti, sa le crestem si lor vibratia, sa-i facem sa rezoneze cu noi.
               Toate legile universale sunt aici cu noi, langa noi, le putem constientiza, le putem integra in acest proces de trezire spirituala, daca vrem bineinteles. Nu ne obliga nimeni. Avem liber arbitru si fiecare il foloseste conform credintelor care-i ghideaza viata. Tot prin liber arbitru, in stare constienta, putem schimba din convingeri, putem depasi ego-ul interior. Intr-adevar Schimbarea se face din interiorul nostru si nu are loc pentru ca spune cineva ca asa este bine sau ca asa te indruma, sa te inscrii si tu in acest trend. Adevarata Schimbare are loc atunci cand chiar vine din adancul fiintei tale, cand constiinta urca la nivele superioare si toate planurile tale sunt intr-un perfect echilibru. Nu atunci cand mintea constienta spune da, iar inima nu.
              Suntem intr-un proces transformational in plina desfasurare ce antreneaza tot felul de energii, benefice sau mai putin. Poate avem nevoie de liniste, tacere si solitudine, in care sa lasam ghidarea divina sa ne arate calea de urmat. Poate,  in cele din urma, ne vom gasi calea.


                        Descopera si tu calea spre armonie  !!

                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu