miercuri, 4 noiembrie 2015

Alta perceptie



         Spuneam ca suntem intr-o energie puternica in aceste zile si in cele ce vor urma. Si ca este dificil sa scrii despre altceva in aceste zile. Pentru ca esti in aceasta energie, o traiesti, o simti. Si tot apar perspective si perceptii noi referitor la plecarea acestor suflete. V-am tot spus ca au ales sa plece in grup, pentru ca mesajul lor sa fie cat mai puternic, sa aiba impact cat mai mare in constiintele noastre, sa determine schimbari profunde in gandirea noastra. O plecare in colectivitate. Cum de au ales ei sa plece in colectivitate? Si de unde au ales sa plece? Din ce locatie? Dintr-un loc care se cheama " Colectiv". S-au strans in "Colectiv" ca sa plece in colectiv. Si care a fost prima melodie din albumul care se lansa in acea locatie? "The Day We Die", adica "Ziua in Care Murim". Si care a fost ultima melodie din acest album? "Ode to a Sacrifice". Adica "Oda Sacrificiului".

            Doar sa mai amintim si numele trupei care-si lansa acest album. " Goodbye to Gravity", adica "Adio Gravitatiei". Sa fie vorba despre stranii coincidente? Sa-si fi stabilit ei in Univers cu mult timp inainte, acest acest loc de Intilnire, care a devenit si loc de Plecare? Sau este vorba despre sincronicitatile prin care lucreaza Universul? Voi cum simti-ti? S-au atras si strans multe energii care au vibrat pana au rezonat la aceeasi frecventa, iar Universul a facut ca ei sa se intilneasca, le-a raspuns cu aceeasi vibratie, facand posibila alegerea lor. Cei care n-au fost total in aceasta vibratie, inca se mai zbat in aceasta realitate, iar cei care n-au vibrat deloc, sunt inca in lumea fizica.
             Vorbeam despre o energie puternica izvorata din iubire si compasiune. Deja, vedem cum aceasta energie s-a transformat intr-un adevarat camp de compasiune, de solidaritate, de Unitate. Cei care constientizam astfel de aspecte, sa intarim acest camp expandabil cu multa claritate, cu non-judecata, cu iertare si multa intelepciune. Este un camp creator si generator de schimbari profunde, un camp care creste zilnic datorita uniunii si compasiunii fara granite. Aceste suflete eroice au facut posibil acest camp. Au facut posibil ca noi sa experimentam stari mai inalte ale constiintei. Tot mai multi se deschid acestor energii si incep sa vibreze la nivelul acestor frecvente.

             Sa ne pastram inimile deschise si curate, sa eliberam cea mai pura energie de iubire, compasiune si intelepciune. Gandul de a fi alaturi de aceste fiinte angelice sa nu ne paraseasca nici o clipa. Sa le oferim Lumina tuturor sufletelor !






                  Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu