luni, 16 noiembrie 2015

Energii



              Vorbeam mai inainte, in alte articole, ca traim o diversitate de energii, ca se dezvolta un imens camp energetic care ne cuprinde tot mai mult. Radiem si atragem energii conform vibratiilor noastre. Spuneam ca este greu de anticipat in ce fel ne vor afecta toate aceste energii si ca este bine sa ne crestem vibratia ca sa atragem latura pozitiva din tot ce ne inconjoara in aceste vremuri. Ei bine, acest camp energetic nu are limite, nu are granite, se extinde la infinit. 
             La doua saptamani de la plecarea colectiva din tara noastra, iata ca se petrece o alta plecare colectiva, intr-o alta tara, unde era adunat un alt mare colectiv, intr-o alta locatie, tot cu evenimente culturale. Si tot un Foc Purificator, de asta data foc de Metal, arme, a facut un intreg colectiv sa aleaga acest mod de a parasi aceasta lume fizica. Spuneam ca inca vor mai fi sensuri de descarcat pentru colectiv . Ei bine, nimeni nu cred ca se astepta la asa ceva si la atat de curand. Dar uitati-va cat de puternice sunt aceste energii. S-a intimplat totul iarasi intr-o seara de vineri, doar ca acum intr-o zi de 13 noiembrie. Si intre aceste suflete ce au ales sa plece in acest mod, regasim si suflete cunoscute, dragi noua, romanesti, care au ales sa mearga tocmai acolo, in alta tara, in acele locatii, sa faca parte din colectiv.


                Indiferent de unde sunt, sunt suflete ce au ales sa fie acolo in acea locatie, sa fie impreuna, sa participe la crearea evenimentului in mod subconstient. Sunt suflete care au ales sa paraseasca locatia inainte de a se produce masacrul, altele au ales sa nu vina sa participe la acel eveniment cultural. La fel si la noi, la fel si la ei. Si marturii sunt destule in acest sens. Si din nou vibratiile durerii si suferintei isi fac simtite prezenta. Din nou se va dezvolta un imens camp de iubire si compasiune pentru cei plecati cat si pentru cei ramasi sa-si planga durerea. Sunt inca multe lectii de invatat si parca aceste vibratii se muta din loc in loc, tocmai ca noi sa intelegem ca trebuie sa radiem mai multa iubire, compasiune, intelegere si intelepciune, ca facem parte dintr-un intreg, ca suntem fiinte interconectate.
                    Din nou vibratia solidaritatii si unitatii va atinge inimile oamenilor. Si din nou se fac simtite vibratiile de revolta, de disperare, de deznadejde, de neputinta. Si iarasi, este nevoie de multa claritate, de non-judecata, de blandete, de latura pozitiva a vibratiilor. Incepem o noua saptamana si avem nevoie sa pastram echilibrul interior, sa radiem energie benefica in jur.
                   Sa lasam iubirea si compasiunea din inimile noastre sa-i insoteasca pe cei suferinzi. Sa lasam Lumina aprinsa pentru cei care sunt in drumul spre dincolo. Sa ne rugam pentru sufletele lor !




            Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu