joi, 19 noiembrie 2015

O zi frumoasa



        Cum se anunta ziua voastra ? Cum mai simtiti energiile care ne inundasera zilele trecute ? Parca ne-am retras in interiorul nostru si privim de acolo ce se intimpla. Parca asistam la propriul procesul de transformare interioara si suntem intr-o uimire totala. Cred ca nu putem constientiza sansa care a venit peste noi. Cred ca inca nu realizam ceea ce s-a intimplat de fapt. Prin lipsa noastra de constientizare nu facem decat sa revenim la vechea stare de nepasare si ignoranta care ne-a adus unde suntem in prezent.
          Dincolo de soc, de durere si suferinta, de revolta si compasiune, este nevoie de multa constientizare pentru a intelege cu adevarat rolul nostru, pentru asumarea responsabilitatii a ceea ce am creat prin gandurile, emotiile si actiunile noastre sau prin tacerea si nepasarea, prin indiferenta si ignoranta noastra.
            Schimbarea se produce, este in curs de desfasurare. Se schimba relatiile, se schimba totul, dar incet. Cum ar fi daca am contribui la Marea Schimbare cu propriile noastre schimbari de atitudine, de comportament, de constiinta ? Cum ar fi daca am accelera putin acest proces de transformare interioara, care s-ar revarsa in acest Spatiu Colectiv ? Cum ar fi daca fiecare am constientiza ca suntem importanti ca indivizi, ca noi cream de fapt realitatea din jur, ca o putem influenta benefic prin ceea ce gandim, ca schimbarea chiar depinde de noi ? Cum ar fi daca am fi in locul celor care acum sunt plini de durere si suferinta ? Cum ar fi sa simtim pierderea, deznadejdea, disperarea ?
            S-a creat un val de iubire si compasiune care a atins foarte multe inimi, dar care acum s-a mutat in alte parti, sa trezeasca si alte constiinte. Este un val care contribuie intr-adevar la evolutia noastra ca fiinte individuale, dar printr-o constientizare mai profunda am putea crea o Fiinta Colectiva mai responsabila. Sunt multe de spus, important este sa constientizam ca totul sta in puterea noastra interioara de a ne transforma, de a ne regasi pe noi insine.


        Poate e greu, poate e obositor sa tot auzi ca trebuie sa ne schimbam, ca trebuie sa ne transformam, dar pana nu ne vom recunoaste si asuma greselile si imperfectiunile fiintei noastre, nu vom fi pe deplin in proces. Hai sa facem totul cu iubire si nimic nu va mai fi greu.
        
         O zi plina de iubire !


       Descopera si tu calea spre armonie  !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu