vineri, 6 noiembrie 2015

Despre ce traim



              Expansiunea acestui camp energetic a devenit atat de puternica incat ne biciue constiinta sa se trezeasca mai repede, sa constate noua realitate care se intrupeaza aici in aceste momente, ca mai apoi s-o transpuna intr-o stare de constienta la nivel de fiinta umana. Ne trezim, dar parca ne este un pic teama de noua realitate. Parca nu ne vine sa credem ca noi suntem cei care producem ceea ce se intimpla. Parca ne-ar fi un pic teama ca suntem intr-un vis frumos pe care n-am vrea sa-l pierdem, am vrea sa-l prelungim cat mai mult. Aceasta energie ne spune sa ne trezim, sa deschidem larg ochii, sa constientizam ca ne-am creat un nou inceput. Ca s-a dat startul pentru noul om, pentru noua constiinta.

                Am apasat butonul de reset si constiinta ne schimba acum toate programele dupa care functionam, in care ne acomodasem, eram confortabili. Multi sunt uluiti, uimiti de schimbarea care a venit. Multi nu inteleg si-si cauta vechiul program, care din pacate pentru ei s-a sters. A venit o versiune noua si vor trebui s-o instaleze si ei. Se reseteaza toate conexiunile, se schimba paradigmele, Sinele Divin isi descarca programul in fiinta noastra avida dupa Adevar. 
               Discutam anterior si intrebam daca suntem creatori de realitate. Constientizarea a ceeea ce se intimpla in aceste zile vine sa intareasca faptul ca noi suntem cei care cream propria realitate, ca atragem spre noi ceea ce gandim. Prin vibratia noastra atragem experientele ce ne vor defini noua realitate. Cei care sunt pe aceasta cale de mai multa vreme, stiu, simt, cum toate legile universale se manifesta si se materializeaza in aceste zile. Ce am putea sa spunem despre Legea Compasiunii ? Pai, sa spunem doar ca este una dintre dominantele zilelor actuale. Ca a facut posibil sa fim alaturi de aceste fiinte dragi. ca a facut posibila renasterea noastra. Ce am putea spune despre Legea Atractiei ? Pai, sa spunem doar ca noi atragem tot ceea ce se intimpla in prezent datorita vibratiei pe care o emanam.

                 Ce sa spunem despre Legea Iubirii ? Pai, sa spunem doar ca ea este cea care sustine totul. Ca tot ceea ce manifestam are la baza iubirea. Ce sa spunem despre Legea Iertarii ? Pai, sa spunem doar ca ea ne ajuta sa trecem peste prejudecati, peste frustrari. Ca iertand suntem alaturi de cei in suferinta. Ce sa spunem despre Legea Unimii ? Pai, sa spunem doar ce vedem, ca tot mai multa lume se strange laolalta, ca se regasesc in Adevar. Ca oameni care nu se cunosc pot sa stea impreuna. Ce sa spunem despre Legea Rezonantei ? Pai, sa spunem doar ca am inceput sa rezonam unii cu altii, ca suntem in stare sa fim impreuna, ca ne aliniem la o frecventa mai inalta a constiintei. Si sunt doar cateva aspecte evidentiate. Ele sunt multe si diverse si n-ar incapea intr-un articol. Dar au rolul de a mai deschide o usa a constiintei de sine. Frumos este ca au venit toate la pachet si ne invaluie sufletul ratacit ajutandu-l sa-si gaseasca drumul spre Lumina.
            Si toate legile universale cate sunt, se manifesta in aceste zile si se vor manifesta in continuare tot mai mult si mai mult. Totul vine in ajutorul nostru, sa ne redescoperim Sinele Superior. Vibratia acestor legi universale va determina urcarea in constiinta pe nivele tot mai inalte. Suntem intr-o diversitate de vibratii energetice si se impun clarificari multe. Se cere claritate in a seta aceste vibratii. Ele se vor aseza de la sine, mai trebuie putin timp pentru ca noi sa le integram cat mai corect. Sinele nostru interior va face corecturile necesare. Cu cat depasim mai repede faza de uimire ca chiar se intimpla ceea ce traim, cu atat vom permite mai bine aceasta reasezare a aspectelor, a mesajelor primite, a acestor legi universale care isi manifesta stralucirea prin noi insine. Inca o data, sa constientizam ceea ce am atras si sa imbratisam latura pozitiva din tot.
            Adevarul doare, adevarul misca lucrurile, adevarul ne impinge inainte, adevarul creaza straturi noi de constiinta. Am apasat butonul de reset si a iesit Adevarul la suprafata. Sunt multi cei carora inca nu le convine si nu pot accepta acest Adevar, dar se vor alinia cu totii, pentru ca forta Adevarului a capatat acum alta vibratie, este propagat exploziv.
             Ca si fiinte umane simtim durerea celor care trec prin aceasta suferinta, mai ales ca elementul Foc a fost cel care a declansat aceste energii. Sa intelegem si sa acceptam, chiar daca este dureros, ca a fost un Foc Purificator care a ars energiile malefice si din valvataia lor s-au nascut altele benefice. Ma duce gandul la simbolistica Yin-Yang. Cand o energie atinge maximul ei, se transforma in cealalta . Cam asa s-a intimplat si acum. Energiile malefice atinsesera un maxim, oamenii simteau asta in sufletele lor, nu le mai puteau accepta. Si a venit momentul transformarilor, sa treaca in partea benefica a aspectelor.

                 A trebuit sa vina acest Foc Purificator in lumea fizica si sa arda la propriu vieti ca sa le deschida drumul spre dincolo. A trebuit sa vina acest Foc Purificator care sa arda temnita constiintei. A trebuit sa trecem prin acest Foc Purificator ca sa ne curatam, sa ne purificam structurile interioare, sa inceapa transformarea in sensul benefic. Putem spune ca traim Marea Schimbare a Constiintei, despre care unii au mai incercat sa vorbeasca, sa prezica, sa anticipeze. Dar nimeni nu anticipa marimea si amploarea acestei schimbari. Ne bucuram de frumusetea acestei schimbari, de maretia ei, pentru ca sufletele noastre o asteptau.
                  Suntem multi inca sub influenta sentimentelor de groaza si soc, de revolta si nedreptate, de frustrare si neajutorare, de mila si compasiune, si inca multe, dar cred ca trebuie sa constientizam ca e momentul sa trecem peste, sa depasim cu intelepciune toate sentimentele care ne-ar putea tine captivi in energia lor. Putem sa-i ajutam pe cei ramasi sa depaseasca aceste momente, donand energie, iubire, intelegere, rugandu-ne pentru mantuirea sufletelor lor, luand de mana cate un sufletel ratacit. Nici macar nu e nevoie sa le vorbim, ci doar sa le fim alaturi, sa ne simta langa ei. Sa lasam inima sa vorbeasca in locul nostru ! Fara judecata si fara pasiune. Si in fata celor plecati si in fata celor ramasi. 
                    


                    Descopera si tu calea spre armonie  !!
                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu