sâmbătă, 7 noiembrie 2015

In cautarea Adevarului



            Spuneam ca suntem intr-o diversitate de energii care ne face sa vibram la diverse frecvente si ca trebuie sa fim atenti sa nu ramanem captivi in energii nefolositoare. Spuneam ca este nevoie de multa claritate, de mult discernamant, ca este nevoie de multa iubire si compasiune in continuare. Da, este nevoie sa le manifestam in continuare. Si nu la nivel constientologic, ci ca emotii pornite din adancul fiintei noastre, emotii adevarate. Pentru ca in drumul lor spre suprafata vor determina si vor defini si starea de constienta a individului. Pe masura ce masa individuala creste, putem vorbi si de starea de constienta colectiva. Spuneam ca ni se schimba structurile interioare, ca are loc o reasezare a straturilor de constiinta, ca urmare a acestui Foc Purificator ce inca mai arde si care se tot extinde.

                 Tot vorbim de colectivitate, de constiinta colectiva, la nivel colectiv, etc. Acest cuvant colectiv apare tot mai des. Ce semnificatie are de tot apare peste tot ? Totul a inceput de la o locatie sau club, sub numele de club " Colectiv ", ca mai apoi sa se intimple acea plecare colectiva, cand zeci de suflete au ales sa plece din aceasta lume fizica. Ca un mare colectiv de fiinte sa se zbata la granita dintre aici si dincolo. Ca mai apoi un mare colectiv sa-si planga si sa-si strige durerea. Ca mai apoi toti sa devenim un mare colectiv in cautarea adevarului. Ca sa ne unim intr-un mare colectiv si sa ne gasim forta si taria de a merge mai departe. Adevarul. Acesta este esenta noastra. Sufletele noastre sunt in cautarea Adevarului.
                 Acele suflete minunate care au plecat si cele care inca nu s-au hotarat daca sa faca sau nu acest pas, asta au reusit sa faca. Sa ne deschida drumul spre Adevar, ca noi sa vedem aceasta cale si sa mergem pana la capat. Dincolo de plans si durere, vibratia Adevarului face sa se manifeste noua constiinta, Marea Schimbare de Constiinta. Tot mai multi vibreaza la aceasta frecventa si atrag aceasta energie pura a Adevarului, detasandu-se de teama, izolare, groaza, revolta.

                  Durerea umana face dificila depasirea acestor emotii mai ales pentru cei ce au dezvoltat atasamente fata de cei dragi. Cei ramasi, stim acum ca-i putem ajuta donandu-le energie, iubire, compasiune si multe altele. Cand vor depasi aceste emotii, vibratia Adevarului ii va atrage si mai mult, pentru ca deja vor fi intr-un colectiv . Suntem intr-o vibratie colectiva, hranitoare, creativa si transformationala. Se tot repeta acest cuvant, colectiv , dar are darul de a ne ajuta sa ne eliberam de iluzia Separarii. 
                  Si ca sa integram si sa constientizam mai bine aceasta energie a Adevarului, Universul ne trimite pe cel mai bun sustinator si slujitor al Adevarului si al Dreptatii, pe Arhanghelul Mihail, a carui praznuire se face maine. El vine sa aduca si mai multa energie, sa ridice si mai mult aceasta vibratie. Si nu este intimplator ca tocmai acum vine aceasta energie, la o saptamana dupa plecarea colectiva. Tot revine acest cuvant colectiv , probabil ca inca mai are sensuri pe care inca nu le descarc.
                    Si pentru ca totul sa fie si mai frumos, pentru ca sufletele sa fie alinate, aceasta energie a Adevarului trebuia insotita de bunatate si blandete. Asa ca Universul ne mai trimite un ajutor, un alt inger, pe Arhanghelul Gavril, a carui praznuire are loc tot maine. Sunt doua energii complementare care vin sa ne insoteasca in cautarea Adevarului si Dreptatii, cu bucurie, iertare, blandete si recunostinta. Spuneam si in alte articole ca, cu cat ne dam voie sa traim in vibratia unei energii, cu toata fiinta, cu atat o vom atrage mai mult inspre noi si-o vom experimenta. Cred ca asta se intimpla. Daca suntem constienti, daca realizam cu adevarat ceea ce experimentam, atunci este inspre binele nostru suprem.

                 Este bine sa constientizam ca avem nevoie de aceste energii, ca este benefic pentru noi ca fiinte umane, individuale, sa lasam aceste energii sa se integreze in structura noastra interioara, ca mai apoi ele sa se extinda si la nivel colectiv. E clar ca mai sunt destule sensuri. Probabil energia colectivului va absorbi si celelalte energii mai putin folositoare, ca sa nu le spun altfel, le va transforma si le va folosi in modul cel mai benefic. Si din aceasta colectivitate se naste glasul colectiv, care incepe sa dea putere Adevarului sa straluceasca. Nimic nu e intimplator. Universul nu face lucrurile la intimplare, altfel probabil eram sau poate nu mai existam in aceasta lume fizica. Daca vrem sa facem parte din Marea Schimbare a Constiintei care se prefigureaza si care se intimpla deja, atunci e nevoie sa integram la nivelul cel mai profund toate aceste aspecte. Sa ne folosim puterea de discernamant pentru a filtra frecventele benefice, care ne ajuta sa facem acest salt. Ramane-ti in iubire, bunatate si adevar.Acesta este campul care ne sustine in aceste zile. Dati-va voie sa existati, pentru ca suntem toti Iubire, Infinit, Etern !! Si daca constientizam aceasta stare, Adevarul nu mai trebuie cautat in alta parte, pentru ca el este de fapt in fiinta noastra. Adevarul este ca Adevaratul Adevar este in noi !

            Simt la nivel subtil, cum tot ceea ce am redat in toate articolele de pana acum, se intimpla, se desfasoara in fata ochilor nostri. Toate discutiile de pana acum parca se implinesc aici si acum. Mai cititi, mai re-cititi si vedeti ce simtiti. Dati-va voie sa traiti in aceasta energie, sa va inunde constiinta ca sa puteti evolua. Este alegerea voastra. Nimeni si nimic nu va poate forta sa faceti ceva impotriva Sinelui Interior, a acelei Divinitati care va ghideaza intreaga Existenta !

                 Descopera si tu calea spre armonie  !!
                       
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu