marți, 10 noiembrie 2015

Despre acum



                  A venit timpul ca acum s-a transformat intr-un timp al eliberarii de limitari, de depasire a credintelor limitative si a tiparelor prost acceptate. A devenit un timp al cunoasterii de sine si de autodezvoltare, al independentei si al libertatii de sine. Este o vreme in care redescoperirea si aducerea aminte a cine si ce suntem a devenit un obiectiv principal. Apar tot mai mult intrebarile primordiale ale existentei. Si acestea cer clarificare. Este timpul aspiratiilor spirituale ce devin tot mai vibrante. Lumina patrunde tot mai adanc in constiinta colectiva, luminand colturile intunecate. Iubirea si compasiunea isi fac loc in inimile oamenilor. Este o trezire spirituala cu transformari la nivel de constiinta individuala, colectiva si planetara. Ajungem sa-i intelegem si pe cei din jurul nostru, ca au pornit si ei pe drumul evolutiv. 

                      Incet incepem sa constientizam ca suntem parte din Univers, ca avem un potential interior urias ce asteapta sa expandeze. Acum traim intr-o vibratie energetica mult mai ridicata, iar asta determina transformari constientologice. Intilnirea cu Sinele Divin dezvaluie o energie pura si hranitoare, creatoare de realitate. A venit timpul sa ne cunoastem Esenta Divina, fiecare pe calea lui proprie. Sa alegem calea iubirii, a educatiei, a non-judecatii. Cu totii cautam calea spre armonie, sa solutionam conflictele pe cale pasnica. A devenit un timp in care rigiditatea, negarea nu mai sunt frecvente pe care sa le mai putem accepta. Teama, frica, ura, isi pierd din intensitate. Convingerile parca nu mai sunt asa de stricte, incet, par sa se dizolve.
            Cred ca am ajuns sa realizam ca e timpul sa incepem sa ne dezvoltam capacitatea de a radia in exterior Iubirea Divina din noi. Sa constientizam ca o avem un interiorul nostru si ca e benefic pentru toata lumea s-o exteriorizam. Ca nu mai este cazul sa absorbim de la altii energie, ci efectiv sa daruim altora. Aceasta Iubire Divina este ca un izvor continuu de energie benefica. Noi inca experimentam confuzia si suferinta, neincrederea si haosul, teama si ura, etc. Toate astea sunt ca niste atacuri energetice negative ce se manifesta sub forma razboaielor sau dezastrelor, sub forma bolilor, accidentelor, tragediilor, esecurilor, etc. Si asta se intimpla pentru ca unii inca mai trebuie sa invete lectia iubirii si a compasiunii, altii inca invata lectia iertarii, altii inca invata lectia acceptarii. Si tot felul de lectii sunt inca de invatat. Altii asteapta ca Dumnezeu sa le aduca la usa tot ce-si doresc, fara a misca un deget. Nu-i asa ca cunoasteti cateva exemple? Cu totii suntem aici ca sa invatam, sa evoluam. Cu siguranta va veni vremea cand ne vom satura de toate aceste lupte, le vom integra, le vom constientiza, vom intelege fiecare de ce a avut nevoie sa invete, vom renunta la tot ceea ce este invechit si vom merge mai departe. Constiinta colectiva ne va trage pe toti inainte.
              Se simte nevoia schimbarii, a transformarilor  spirituale, se simte nevoia unui alt mod de gandire, unde intelegerea, iubirea, si compasiunea sa vina dintr-o inima curata. Trebuie sa fim constienti ca purtam responsabilitatea a ceea ce emitem. Totul se intimpla in jurul nostru pentru a ne ajuta sa ne extindem constiinta, sa invatam sa trecem dincolo de lucrurile exterioare. Totul se intimpla pentru ca noi sa ne identificam cu Adevarul din sufletulu nostru. Da, este un proces transformational care poate dura, mai mult sau mai putin, functie de cat de repede renuntam la acele convingeri limitative. A venit un timp in care se simte nevoia unei stari de profunda tacere si solitudine pentru regasirea Sinelui, de perceptii noi. 
               Multi au trecut sau inca mai trec prin aceasta viata fara a constientiza efectul sau impactul energetic pe care-l au asupra celor pe care ii intilnesc sau nu. Acum iti cere sa fii prezent, sa traiesti clipa, sa simti ca faci parte din intreg. Separarea nu-si mai are rost. Cumva incepem sa intelegem ca suntem un sistem energetic intreg, care interactioneaza si influenteaza viata noastra. Si, nu-i asa, ajungem sa constientizam ca fiecare fiinta umana este tot un sistem energetic, propriu, care are ritmul ei ce influenteaza starea altor sisteme si in final al Intregului Sistem. Si pentru ca suntem cu totii interconectati, se rasfrange asupra lumii si ne influentam reciproc prin acest ritm propriu, prin frecventele energetice la care vibram.

                 Este important sa devenim constienti de rolul pe care-l avem in colectivitate, in societate, de energiiile pe care le emanam in urma gandurilor si actiunilor noastre. Pentru ca totul se schimba in jurul nostru.  Sa observam ca lucruri care inainte necesitau zeci de ani ca sa se intimple, acum se intimpla intr-un an, intr-o luna, intr-o saptamana, intr-o zi sau mai putin. Lumea se schimba, se transforma si evoluam si noi. Ne indreptam spre o stare de constiinta colectiva care creste pe masura ce rezonam unii cu altii. Ca urmare va rezulta mai mult echilibru si armonie. Si se naste intrebarea daca putem sa ne rupem de acest zbucium al vietii de zi cu zi? De fapt, sufletul nostru isi cauta drumul spre echilibru si armonie. Cauta sa se uneasca cu Sinele Divin pentru a trai starea de Divinitate. Sa lasam aceasta ghidare sa ne conduca prin viata. A devenit un timp de vindecare interioara, de eliberare a emotiilor malefice. A venit timpul sa lasam capacitatea de discernamant sa-si puna filtrul in calea vibratiilor nefolositoare, sa eliminam acele emotii umane inferioare. Sa fim prezenti acum.

               Un alt articol scris inaintea acestor evenimente nedorite si care si-a asteptat randul sa iasa la suprafata. Nu ma mai intreb de ce, pentru ca acum stiu ca toate sunt la timpul potrivit, toate ies la suprafata atunci cand suntem pregatiti sa le primim. Fiti suflete curajoase, pentru ca toti avem o cale de urmat.
                   



                      Descopera si tu calea spre armonie  !!             



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu