vineri, 13 noiembrie 2015

Noua generatie



              Ei sunt noua generatie. Tinerii care dau dovada de curaj si incep sa-si afirme identitatea, incep sa spuna cine sunt. Acest tineri care sunt aliniati la Adevarul interior, care nu mai primesc vibratia minciunii, care nu mai suporta iresponsabilitatea. Cine sunt ei, de unde vin ? Si cum de au capatat glas ? Ce i-a facut sa inceapa sa vorbeasca ? Si de ce acum ? Sau nu i-am auzit pana acum ? Sau nu i-am bagat in seama ? Eram cumva prea ocupati cu propriile interese si nu aveam timp sa stam de vorba cu ei ? Sa-i intrebam ce vor, ce gandesc, ce au nevoie ? Am avut oare timp sa vedem ca sunt suflete care vor sa ne spuna ceva ? Am avut timp sa-i observam ca exista ? Cine sunt ei ? Sunt copiii nostri, dar au venit cu alta vibratie, nu e vina nimanui ca se manifesta asa.

                Vorbim sau ati auzit de concepte ca Marea Schimbare a Constiintei, de Marea Transformare sau cum i-o mai zice. Nu conteaza cum ii spunem, nu asta e important, terminologia, ci sa intelegem ce se intimpla cu noi, cu societatea, cu oamenii de langa noi, cu noi insine. Sa intelegem ce inseamna cand cineva spune ca esti in vibratie sau ca nu rezonezi cu energia. Sunt tot felul de concepte care la un moment dat s-ar putea sa-ti faca rau, sa te incurce mai mult decat sa te descurce.
              Am mai spus si-n alte dati, ca este nevoie de alte concepte care sa reflecte noua realitate. De alte concepte cu care sa definim noile experiente. Si nu ca ar fi nevoie ca asa vrem noi, ci pur si simplu ca asa a venit timpul, se schimba totul, traim intr-o noua energie, intr-o alta vibratie sustinuta de acest tineri. Si cu cat sunt mai multi, cu atat se atinge masa critica, care poate declansa Marea Schimbare sau cum vreti sa-i spuneti si de la care fiecare asteapta ce-a inteles.
                Sunt tinerii care si-au descoperit constiinta de sine, care au realizat ca nu conteaza daca esti mare sau mic, important este ca stiu cine sunt, ca au descoperit ca pot fi. Au realizat ca pot schimba ceva in realitatea lor, daca se lasa cu totii in aceasta energie a Unimii care ii face mai puternici, mai intelepti, mai intelegatori. Nu este ceva de speriat sa-i observam ca fac asta, ci trebuie sa constientizam ca este in beneficiul tuturor, ca intr-adevar se creaza ceva nou. Este o schimbare pentru noi toti. Si vorbeam de schimbarea credintelor limitative, ca trebuie sa ne inhamam cu totii la acest proces transformational, daca vrem sa traim Marea Schimbare. Daca vrem asta, atunci hai sa-i lasam sa ne inunde cu energia lor, sa vibram si noi energetic cu ei si sa largim acest camp cat se poate de mult.


                 Sa trecem peste tipare, peste gandire imbatranita, peste programele de-o viata intreaga si sa acceptam noua vibratie de iubire, compasiune, intelegere si intelepciune. Este cazul sa ne schimbam perceptia despre tineri. Este cazul sa ne deschidem inimile pentru a-i primi in sufletul nostru, pentru ca ei au venit de fapt sa ne ajute sa ne integram in aceste energii mult mai vibrante. Inca nu-i intelegem pentru ca mai suntem inca ancorati in frecvente joase, inca ne place cum suntem, inca ne plac privilegiile, functiile, favorurile, acumularile materiale, etc.
                   Este nevoie de o deschidere in constiinta pentru a face loc noilor aspecte si sta la indemana noastra sa facem acest lucru. Mai este nevoie de timp pentru aceste integrari interioare. Ei sunt aici sa ne sustina acest proces de transformare. Din cauza ancorarii noastre in plan material, poate inca ii privim altfel, poate s-a produs o separare si nu luam in seama dorintele lor. Dar ei pur si simplu nu au dorinte speciale, ci au Adevarul in ei. Cu siguranta il vom vedea si noi atunci cand vom fi pregatiti.
                    Este o reclama frumoasa despre cum sa mananci un biscuite cunoscut, cu brand . O fetita micuta spune tatalui ca nu crede ca e pregatit sa manance. Ca nu stie sa manance biscuitele. O tanara spune unui adult ca nu e pregatit. Ce ziceti ? Oare sa nu fim nici noi pregatiti sa traim aceste vibratii inalte cu care au venit tinerii in aceasta lume ? Oare sa nu fim pregatiti sa traim Marea Schimbare ? Oare nu suntem inca pregatiti sa-i acceptam ? Sa nu fim pregatiti sa integram momentul, noua realitate ? Ar insemna sa ramanem in aceeasi perceptie, ca nimic nu s-ar schimba si ca traim aceeasi viata lineara, ca in constiinta nu s-a putut schimba nimic ca sa putem atrage o vibratie mai curata, mai inalta. Ar insemna ca puterea Karmei ne tine pe loc, ca inca mai avem de invatat despre cum sa ne desprindem din legile karmei.

                   Sa integram latura pozitiva a acestui Foc Purificator, care ne-a facut sa vedem ca exista tineri, ca sunt fiinte cu suflet si traiesc chiar langa noi, ca sunt copiii nostri si ca au ceva de spus. Suntem oare dispusi sa-i ascultam ? Putem oare sa intelegem ca ei sunt inca dispusi sa se sacrifice pentru ca noi sa intelegem in sfarsit mesajul ? Putem accepta ideea ca ei inca vor pleca pana vom intelege ca trebuie sa ne schimbam ? Putem accepta sau integra faptul ca in fiecare zi mai pleaca cate un suflet ? Daca nu suntem din familia celor plecati, nu inseamna ca trebuie sa nu ne mai gandim la ei. Dimpotriva, iubirea si compasiunea sa ne cuprinda fiinta, sa fim langa ei, sa-i sustinem in plan subtil. Lasa-ti aceasta energie a iubirii sa va umple inima. Ea va aduce si acceptare si iertare si intelegere si intelepciune.
                  Daca vreti sa-i cunoasteti mai bine pe tineri, hai sa le fim aproape, sa-i lasam sa vina langa noi. Vreti sa-i ascultati ? Vreti sa-i vedeti pe ei, pe Noua Generatie ? Urmareste-i aici.


               Descopera si tu calea spre armonie  !!
                   
              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu