marți, 3 noiembrie 2015

Vibratia acestor zile



                Avem parte de cateva zile incoace de o energie puternica, izvorata din iubire si compasiune pentru cei plecati. Am avut curajul sa ne deschidem inimile si sa lasam aceste sentimente sa ne inunde fiinta si sa le exprimam cu putere. Plecarea in grup a acestor suflete ne-a dat curajul sa ne exprimam trairea interioara, sa ne exprimam Uniunea cu ei, existenta in noi. Ei au ales sa se intoarca mai repede decat noi, la starea de spirit. Au ales aceasta cale de a ne face pe noi sa intelegem ca putem schimba ceva in aceasta viata, ca avem acest potential. Ne ajuta sa vedem calea spre Adevar. Ne ajuta sa intelegem ca putem face salturi in constiinta daca traim in vibratia iubirii, daca lasam aceasta iubire sa emane din noi. Pentru cei care constientizeaza, ei ne ajuta prin ceea ce au facut, ne-au dat sansa sa putem fi impreuna. Aceasta vibratie puternica de compasiune a facut ca oameni care nu se cunosc sa poata sta si sa se roage impreuna. Ne-a unit aceasta vibratie a iubirii si compasiunii care se propaga precum un val si cuprinde tot mai multa lume. S-a produs o trezire spirituala. Vorbim de o trezire a constiintei.


                 Vorbim desprea aducerea aminte a ceea si cine suntem de fapt. Oameni care nu au avut nici o legatura cu cei plecati, fac gesturi cu adevarat curajoase, cu adevarat frumoase. Ceea ce vedem in aceste zile este o ascensiune a constiintei care se extinde de la nivel de colectivitate spre nivel national. Foarte multa lume empatizeaza cu aceasta suferinta. Sa-i sustinem in continuare, fiecare prin credinta lui, cu pace si liniste.
                 Constienti sau nu, aceasta vibratie a compasiunii ne mentine la o frecventa inalta si ne da puterea sa fim impreuna. Nimeni nu a fost vreodata cu adevarat singur. Toti suntem Iubire, Infinit, Etern !!

                Cred ca simtiti asta, vad ca rezonati tot mai multi cu gandurile scrise, cu energia acestor experiente. Este un pic dificil sa scriu despre altceva in aceste zile, pentru ca Sunt in aceasta energie, Sunt impreuna cu acele suflete, Sunt acolo sa-i ajut sa treaca dincolo, Sunt acolo sa-i ajut sa ramana aici.
                         Cred ca si voi puteti face asta, indiferent daca va pricepeti sau nu, doar lansa-ti intentia.



             Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu