joi, 5 noiembrie 2015

Ganduri de recunostinta



               Cred ca trebuie sa constientizam in profunzime sacrificiul acestor suflete minunate, pentru ce au ales ei sa faca pentru noi. Daca realizam cu adevarat ce inceput nou au creat pentru noi, atunci vibratia de recunostinta trebuie sa umple acest camp energetic care ne inconjoara si ne sustine. Recunostinta pentru ca am putut trece peste sentimentul de Separare si am ajuns la Unime. Este un salt pe care nu stiu cati il integreaza cu adevarat, dar cu siguranta il vor integra pe masura ce constiinta eleveaza.


             Este nevoie de timp intr-adevar ca sa poti integra in fiinta umana astfel de aspecte. Suntem angrenati intr-un proces transformational cu schimbari majore in constiinta. Si este un ritm din ce in ce mai alert pe care nimeni nu si-l putea inchipui. Sa fim recunoscatori pentru ca mii de suflete se simt acum libere, pentru ca isi pot exprima Adevarul din fiinta lor. Sa fim noi insine recunoscatori pentru transformarea pe care o simtim in interiorul nostru. Sa fim recunoscatori pentru ca putem impartasi altora ceea ce simtim. Sa fim recunoscatori pentru ca ei au avut curajul sa faca aceasta alegere. Sa fim recunoscatori pentru trezirea spirituala care are loc si este in plina expansiune.
             Este ca o miscare tectonica care reaseaza structurile interioare creand un nou echilibru. Si pentru asta, trebuie sa fim recunoscatori, in sensul ca simtim asta in adancul fiintei noastre. Este o vibratie a recunostintei care nu poate veni decat dintr-o inima curata, eliberata de resentimente, de prejudecati. Sa fim recunoscatori pentru ca tot mai multi isi recapata legatura cu Sinele Divin, ca se intorc la Divinitate.


             Sa fim recunoscatori pentru ca reusim sa eliberam atatea energii negative care ne tineau in Separare. Sa fim recunoscatori pentru aceasta energie creativa si hranitoare pentru sufletele noastre. Sa fim recunoscatori pentru ca suntem intr-un moment in care putem constientiza ca ne putem crea realitatea pe care ne-o dorim.
               Sa fim recunoscatori ca suntem aici si acum, in aceasta viata si ca putem experimenta aceste trairi. Sa fim recunoscatori pentru ca suntem aici sa invatam ca noi suntem cei care producem suferinta, si  sa invatam modul in care am generat suferinta si ca tot noi suntem cei care o putem schimba prin a nu mai dori sa fim ceva diferit fata de ceea ce si cine suntem de fapt. Sa fim recunoascatori pentru ca vedem cum se aprinde Lumina in fiecare suflet de langa noi. Sa fim recunoscatori pentru ca incepem sa fim noi insine. Sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce se intimpla, pentru ca nimic nu este intimplator. Totul este evolutie.
           In liniste, tacere si solitudine sa lasam vibratia recunostintei sa se extinda tot mai mult peste Spiritul romanesc. Suntem  Iubire, Infinit, Etern !


                      Descopera si tu calea spre armonie  !!
               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu