luni, 30 noiembrie 2015

La o Luna



                 A trecut o luna de zile de la evenimentul " Colectiv ". Se intimpla intr-o zi de 30 octombrie, de vineri seara, intr-o locatie "Club Colectiv". Iar azi este 30 noiembrie. Mai tineti minte ce de aspecte ale lui colectiv s-au revelat atunci? Poate mai vrei sa le citesti. Ce-ar fi sa mai sapam putin in semnificatii ? Aceasta locatie colectiva era amplasata intr-o veche fosta fabrica, pe numele ei de "Pionierul". Cati dintre voi stiu cu ce se ocupa pe vremuri aceasta fabrica ? Se ocupa cu confectionarea de articole pentru incaltaminte din piele, activitate ce presupunea depozitarea de pielarie, tabacitul, uscarea, tratarea, depozitarea, etc. Fasii din piele taiate, masurate, croite, lipite, cusute, puse pe calapod. Un depozit de piele. Adica multa piele la un loc. Noi ce-am avut la tragicul eveniment ? Multa piele arsa la un loc. Multi tineri care au avut probleme din cauza arsurilor de piele.

                 Cati va mai amintiti sau stiti pe ce strada era amplasata fabrica, locatia ? Pe strada Tabacarilor. Ce sunt tabacarii ? Sunt oameni care se pricep la tabacitul pielii, la conservarea pielii in vederea folosirii la fabricarea de diverse articole de imbracaminte, incaltaminte, etc. Mai tineti minte ca intrarea a fost libera ? Intrare libera la incendiu ? Intrare libera la parasirea acestui plan terestru, asa cum indica numele formatiei ? Goodby to Gravity ? Adica La revedere gravitatiei sau Parasirea Planului Terestru ? Va intrebam si atunci, o fi simpla coincidenta sau sunt sincronicitatile Universului , care au facut sa se intimple toate astea ? De altfel in interviul pe care l-a acordat Alex, un membru al trupei, mentiona ca vrea sa duca publicul pentru o ora si jumate intr-o alta lume si ca intrarea va fi libera.
                Este fascinant si in acelasi timp greu de exprimat ceea ce s-a intimplat acum o luna de zile. Si totul s-a intimplat inainte cu o saptamana de venirea Arhanghelilor Mihail si Gavril, ingerii Adevarului si Blandetii. Multe energii s-au nascut in acea seara si multe dupa. S-a creat un camp colectiv care s-a tot extins exact ca un foc purificator ce a ars energii vechi si a aprins altele noi. Unii au simtit caldura acestor noi energii, altii dimpotriva. Mai tineti minte indemnul , "tot inainte, mandri pionieri" ? Poate l-ati trait, poate l-ati auzit sau poate macar l-ati auzit povestit de altii. Pionierii sunt cei care deschid drumuri noi, vin cu o energie noua, mai puternica. Vin cu mai mult entuziasm sa-i trezeasca pe cei letargici. Sunt deschizatori de domenii noi, de manifestari noi, de idei noi.
               Ce s-a creat in urma acelor evenimente ? Un nou inceput, de care beneficiem toti, care ne-a trezit din starea letargica. Un nou inceput care a facut posibila trezirea spirituala a noastra. A fost un foc purificator, care a ars vechiul si a dat putere noului. Un foc din a carui cenusa se naste noul inceput, pasarea Phoenix. Focul inseamna forta si energie ce poate transforma lucrurile si le poate da o stare noua. Este un nou inceput pentru transformarea relatiilor interumane. Am vazut in ultima vreme cum se redefinesc relatiile. Se schimba relatiile datorita tresaririlor de constiinta ce au avut loc. Dincolo de suferintele umane ar trebui sa analizam si sa intelegem ce s-a intimplat, la un alt nivel.

                Acolo, in acea locatie, prestau niste artisti care exprimau niste stari ale constiintei colective, ale noastre ale tuturor. Orice cantec, melodie, exprima o stare, sentimente la nivel de grup, colectivitate, natiune si deci ei cantau sau exprimau vocea unei colectivitati. Exprimau un cumul de emotii colective. Exprimau constiinta colectiva. Iar cei care se strang la asemenea evenimente colective, pur si simplu rezoneaza cu aceste energii, pentru ca ei insusi vibreaza la acest nivel de constiinta. Strigatele constiintei artistilor si a colectivului s-au adunat pe scena sacrificiului suprem.
                   Si pentru ca este o exprimare a constiintei colective, cred ca ne priveste pe toti, pentru ca noi toti participam la crearea acestei constiinte colective. Participam prin tacere sau prin actiune. In aceasta stare constientiala colectiva se aduna toata incarcatura noastra individuala emotionala ca si o amprenta vibrationala. La un anumit nivel, majoritatea nu ne dam seama sau nu constientizam ca noi cream aceasta constiinta colectiva, ca de fapt este creatia noastra. Ca noi suntem cei care cream realitatea inconjuratoare.
                   Poate acum, cand privim in urma, realizam ca noi suntem responsabili pentru tot, pentru ca totul se rasfrange in Starea de Colectivitate. Acei artisti nu au facut altceva decat sa exprime ceea ce s-a adunat in colectivitate. Si frica si iubirea, se pot exprima prin cantec, melodie, arta sau poezie. Si ne adunam sa vibram cu frica sau iubirea, functie de ce am acumulat in interior. Trebuie sa devenim constienti de responsabilitatea proprie, pentru ceea ce emitem in acest camp colectiv care ne hraneste pe toti. Acea drama a aratat de fapt aspecte ale Fiintei Colective din care facem toti parte, activi sau pasivi, prin judecata sau non-judecata, prin actiune sau non-actiune.
                   Trebuie sa recunoastem ca avem inca aspecte mai adanci, mai intunecate ale constiintei la care nu avem curaj sa ne uitam sau nu vrem sa le infruntam. Din aceasta cauza, este mult mai confortabil sa nu luam parte la procesul de trezire. Este o lipsa de constientizare a acestor aspecte negative, a crizelor, a lipsurilor, a dramelor, a abuzurilor, a acceptarii tacite a starii de fapt a lucrurilor, care practic le adanceste si mai mult. Prin lipsa de constienta contribuim la dramele societatii si devenim responsabili in acelasi timp. Traind in lipsa constientei nu ne vom simti responsabili pentru dramele societatii si nici nu vom intreprinde ceva, pentru ca s-a produs acea ruptura, acea separare fata de Sinele Divin.

             Daca vrem sa incepem procesul de trezire interioara si sa participam la Marea Schimbare a Constiintei, atunci trebuie sa incepem sa constientizam ca noi suntem cei care cream si alimentam permanent acest Camp Colectiv in care ne traim experientele, cu gandurile, emotiile si actiunile noastre. Refuzand constientizarea acestor aspecte vom ramane ancorati in vechile vibratii iar dramele raman in zadar. Si atunci vina devine una a tuturor, o responsabilitate colectiva.
               Devenind constienti de toate aceste aspecte, este alegerea noastra de a evolua sau nu. Toate experientele pe care le-am trait parca ne pregatesc pentru marile schimbari si transformari interioare, pentru marile revelatii. Tot ce-a insemnat ura, furie, revolta, frustrare, soc, groaza, iubire, compasiune, toate aceste experiente umane au avut menirea sa ne ajute sa ne aducem aminte de potentialul nostru interior, sa ne aducem aminte cine suntem, de ce suntem in stare si de ceea ce putem deveni. Sa ne aducem aminte ca avem potential de creatori de realitate. Este adevarat, ca sa alegi transformarea, trebuie s-o experimentezi, s-o traiesti, sa fii in vibratia ei. Ori noi acum suntem in plin proces transformational. Se schimba valori, se schimba sisteme, perceptii, viziuni, etc.
                 Suntem in cautarea Adevarului. Daca vrem sa se intample Marea Schimbare, atunci trebuie inceputa schimbarea la nivel individual. Schimbarea incepe cu fiecare. Prin atitudine, comportament, responsabilitate, prin a fi tu insuti, cel ce esti cu adevarat. Prin starea de a fi Constient de fiinta ta. Daca noi ne schimbam, se va schimba si lumea din jur. In continuare este nevoie de iubire, compasiune, iertare, acceptare, solidaritate, unitate, pentru ca vedem cum unda acestui camp colectiv se propaga peste tot si in alte tari, cu aceleasi vibratii sau chiar mai puternice. Asistam si vedem ce se intimpla si in Franta si nu numai. Si tot la un eveniment cultural, la un spectacol de muzica rock, un intreg colectiv  de tineri a parasit iar acest plan terestru. Suntem martori la plecari colective, suntem martori la mesaje foarte importante. Si nu neaparat ca a plecat de la noi. Dar aceasta lupta pentru ascensiunea constiintei se da peste tot.
                   Este nevoie sa coboram in spatiul sacru al inimii si sa inaltam rugaciuni de iertare, de recunostinta si de mantuire pentru toate sufletele care au plecat de langa noi. Ar fi pacat sa uitam de sacrificiul lor. Si iata ca astazi este o alta zi de 30, dar de noiembrie, zi in care vine la noi un alt inger, Sfantul Andrei, care dupa cum stiti este considerat Ocrotitorul Romaniei. El este cel dintai chemat de Domnul la apostolie. Si vine exact la o luna de zile dupa Colectiv, ca sa ne ocroteasca. Cum am mai spus, nimic nu e intimplator. A fost 30 octombrie, azi este 30 noiembrie. Doua zile de 30, adica 60, exact numarul celor plecati pana acum. Voi cum simtiti ? Sunt aspecte subtile care se tot descarca, sunt energii care inca lucreaza cu noi si pentru noi. Sa ramanem cu inimile deschise si sa primim aceasta ocrotire divina. Sa le trimitem multa iubire celor supravietuitori, care inca se lupta pentru viata lor, sa-i determinam sa ramana langa cei dragi. Sa ajutam fiecare dupa cum ne pricepem, prin ganduri frumoase, prin rugaciune, prin intentie, nu conteaza cum, important este s-o facem cu toata fiinta, din inima.


                   Descopera si tu calea spre armonie  !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu